Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
март 04, 2025, 14:17:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември (Прочетена 150673 пъти)
buba_katinka
Любопитен
Отг: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и деке
«
Отговор #255 -:
юни 09, 2009, 13:16:41 »
Здравейте.
Ние с бебо сме добре. Пак ще си имам момиченце. Да е живо и здраво, пък другото не е толкова важно. Подробности за големината и грамажа не знам. Докторката не каза, аз не питах. Каза, че е съразмерна и е в нормите.
sunflower_mv, добре дошла.
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
«
Отговор #256 -:
юни 09, 2009, 15:20:25 »
Благодаря за топлото посрещане!
В 16 г.с. съм. Днес бях на консултация - бебето си лапа ръката, сърцето му бие, а това значи че до момента всичко е ОК!
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #257 -:
юни 10, 2009, 10:26:20 »
Здравейте момичета
От доста време не съм писала и всичко при нас е добре
Растем си, но за сега само бебчо аз все още нищо не съм качила
Както всички ми казваха щом влезнах в 4-я мецес и гаденето и повръщането изчезнаха, но все още имам и лоши дни. Чувствам се изморена и се ядосвам, че не мога да ставам сутрин рано рано и да правя повече разходки
Хубав и слънчев ден на всички
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #258 -:
юни 11, 2009, 12:02:26 »
Добре дошли на всички нови мами
, леки месеци до големия и да се отчитате тук да знаем как сте.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #259 -:
юни 11, 2009, 17:48:35 »
sunflower_mv
, добре дошла сред нас!
Пожелавам ти леко бременеене и сладко здраво бебче на финала!
Mila_
, много се радвам, че вече се чувстваш по-добре
и аз не вярвах, че след третия месец няма да ми се гади, но факт - стана чудо!
сега се чувствам страхотно и се наслаждавам на "леките" си месеци, че като стигна до седмия и в тая жега...
Аз иначе да се отчета, че вчера бях на консултация при д-р Данаил Илиев, препоръчаха ми го. Останах много доволна, отидох там за консултация за моя хепатит В, а зададох още купища въпроси, на които ми отговори най-подробно!
Насочи ме към гастроентеролог (така ли се пише?), който да ми назначи необходимите изследвания, за да видим дали и в каква степен моят хепатит ще бъде опасен за бебка. Освен това, понеже имах котка до скоро, питах го и за изследването за токсоплазмоза и ме насочи да си го направя в Геника ако желая. Гледахме бебчето - потвърди и той, че се движим с една седмица назад, но това заради краткия ми цикъл и каза, че всичко е в норма, нашата мацка има перфектни мерки и вече тежи 378г!
Утре съм на втората фетална във Фемина, като мине и тя пак ще пиша с подробности
Забравих да се похваля, че си купих рокля - от някакъв "китайски" магазин в Младост за 13 лв и съм много доволна. За сега става, по натътък ще трябва да си купя друга, по-щирокичка..
Ще пробвам да кача снимки, вчера накарах милото да ме снима
Само да предупредя да не обръщате внимание на "перфектния" ми силует
. Аз за разлика от повечето мами не мога да се похваля с такъв, но...
Прегръдки на всички, пожелавам ви леки дни в тази безумна жега.
Активен
jozka
Ентусиаст
Публикации: 122
«
Отговор #260 -:
юни 12, 2009, 09:31:50 »
hoty
страхотно изглеждаш, изобщо не се притеснявай, много ти ходи да си мама
аз макарче съм 13 г.с. при мен вече видимо се забелязва бременността (може би защото съм с едра структура),
тия дни и аз ще кача няколко снимчици.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #261 -:
юни 12, 2009, 17:40:31 »
Здравейте и от мен!
Добре дошла на новата мама sunflower_mv, радвам се, че всички сте добре, Хоти, много се радвам и за теб мила, че имаш добри отзиви за лекаря и те е насочил към специалисти!!! Погали коремчето от мен!
Иначе за фигурат
-искам да ти кажа, че си изглеждаш прекрасно, няма от какво да се притесняваш, аз също много се притеснявах в началото, защото от хормоналните ми проблеми имам излишни килца и то достс, но като почна да ми расте коремчето си го вея гордо и ми писна да се притеснявам за килцата...още ме е срам да си кача снимки, ама и това ще стане
Иначе не влизам често, че няма какво да ви разкажа, тая фетална вече не мога да я дочакам, до сряда незнам как ще издържа...
Най-тъпото е, че на милия ми бейби му се случи случка-прави се на РОналдо миналия петък и си скъса ахилеса...и сега познайте два месеца кой е бременна болногледачка?!?!?
а то освен това съм и в сесия, последната ми преди държавните зимата, направо толкова съм изморена, а мъките ми сега започват!!! Опитвам се да се сдържам пред него, че той милинкия и без това се чувства ужасно, че нищо не може да направи сам, а аз хем искам да му помогна, хем да уча, хем да си почивам, луднала съм, а на всичкото отгоре той на 15.06. има рожден ден, а аз доста похарчих покрай операцията и т.н. и не ни останаха пари да му направя и изненадата за р.д. която му бях замислила, но поне на 17.06. дано ни зарадват на Феталната, където той няма да може да дойде с мен... O_Oееее, ужас, аз не се бях замислила за това...офффф, отивам да гледам тв, малко да се разведря, цунки на всички и кажете на мъжете да не се правят на спортисти, че няма кой да ги гледа точно сега
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #262 -:
юни 12, 2009, 18:20:43 »
BaBy
мила не се притеснявай
всичко ще мине много добре и твоят футболист ще се възстанови
и моя ГОЛМАЙСТОР скъса минискус и му правиха операция и цял месец си бяхме в къщи и двамата и незнам кой кого гледаше, защото аз бях в най- лошия си период и повръщах постоянно :!просто бяхме картинка
аз също съм в сесия, но имам само още два изпита и толкова много не ми се чете
, и при нас наближават рожденните дни. Първи е милото на 14-ти
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #263 -:
юни 14, 2009, 16:22:44 »
Здравейте и от мен. Честито и добре дошли на всички нови мамчета! Аз да се похваля минах отидох по-рано на док. Назначими изследвания. Видях бебко - прилича на зайче. Сега ще ходя на 06.07. и ще видя какво ще каже за изследванията. Иначе вчера се върнахме от морето. Много добре ми действа.Един ден не ми е бил запушен носа, но щом се върнах и айде пак ми се запуши и кихам, кихам....УЖАС!!! Дано само незабравя да питам за някакви какпки, че то така не се издържа!!!
МНОГО ЦЕЛУВЧИЦИ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ НА ВСИЧКИ!!!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #264 -:
юни 15, 2009, 08:22:40 »
Здравейте и от мен!
Бейби, скорошно оздравяване на Емо
. Ти гледай да си почиваш, не се претоварвай с изпити. Аз съм на вълна довършване на апартамента, откриването е на 27/06 и вече нямамам търпение.
В събота гледахме бебкат и най после благоволи да си покаже личицето. Лекаря каза, че всичко и е наред, дано така да продължава. На мен все не ми остава време да кача снимки, но и това ще направя. Вече съм +10кг, но положението не е отчайващо - по-скоро на коремчето са отишли.
Много целувки на всички мами и бебоци
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188
«
Отговор #265 -:
юни 15, 2009, 09:42:17 »
Здравейте и от мен
Тези дни не съм влизала защото най-сетне ми пристигна кухнята и в петък и събота монтираха, а цяла неделя съм чистила и подреждала (не знам откъде ми се появи този невероятен ентусиазъм да излъскам всичко вкъщи до абсолютен блясък).
Преди това имах друга драма - 4 дни кошмарен целодневен зъбобол. Болеше ме цялата лява страна, и горе, и долу. Направо ужас. Отворихме с моя зъболекар 3 зъба докато открием откъде идваа проблема (нали не било хубаво снимки да се правят и работихме на сляпо). Болката беше кошмарна, а и болкоуспокояващи не бива да се взимат. Позволиха ми само един Аулин да изпия за всичкото време. След няколко дни борба за лечение на проклетия зъб дойде момента, в който просто се молех да го извадят. Трябваше упойка да ми сложат. Уж нямало никакви проблеми за бебето. Сложиха ми... заради възпалението не ме хвана... не питайте за какво гърчене, рев, сълзи, сополи и писъци става дума докато го извадят тоя зъб наживо. Ама не можех да издържам иначе на тези ежедневни зъбоболи... След всичките мъки за утеха мъжа ми и зъболекаря ме закараха дружно на Ариана и ме повозиха на лодка
Днес в 17.30 съм най-сетне на тази толкова дългоочаквана Фетална морфология. Толкова време мина откакто се записах, че вече ми се охлади ентусиазма от чакане...
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #266 -:
юни 15, 2009, 14:49:56 »
Ееееее, здравейте на всичкииии
Mila_ , много кураж ми вдъхна, знам,ч е ще се оправим, но друго си е да се оплача, олекна ми
anellly, радвам се, че морето ти е понесло добре, питай за капките, не се оставай!!!
Валееееее, айде довършвайте, че малко остана
Много прекрасни емоции са това! Ние с тебе, добре, че пихме кафе, много сме несериозни
Имаш бойна задача след откриването на апартамента, казваш ми кога си свободна, аз нито работя, само се правя, че уча
, така, че ти след работа или когато нямате ангажименти с половинката, аз съм на линия
Адри, честита кухня и стискам палци за феталната!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз пък днес пак луднах, че Емо ми е рожденник, а сутринта бях на изпит по данъчно право, от вчера му организирам изненадите
, навзех подаръци, след изпита купих 2 торти, обадиха ми се наши приятели, да минат да го изненадат и затова навзехповечко почерпка, нали лежи болен
и ще му направя доста изненади, много се вълнувам
А пък един олигофрен успя да ме ядоса-в двора на блока са ни гаражите и той е наел гаража до нас и аз съм се натоварила преди малко с две торти, закони за изпита, други покупки, чантата ми и тоя ме вижда, че съм и бременна и като ми спретна скандал, че от мойта кола не можел да излиза, а аз как се развиках, такова напражение ми е било днес и го питам, кажете ми кога ще излизате, ще с е мръдна, а той ми вика-ми нямам график-еми теглих му една, егати, после естествено, ще си мръдна колата, но аз съм си спряла пред нашия гараж, не мога да разбера, кво ми се репчи, както и да е, отчетох се, оплаках се, разказах ви, поздрави на всички, да се пазите и гледате, много целувки и прегръдки и мислете положително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188
«
Отговор #267 -:
юни 16, 2009, 09:52:45 »
Здравейте,
Вчера феталната морфология мина добре. Бебето беше заспало свито на топка и не му се видя абсолютно нищо освен гръбчето и едната ръчичка на 4д, така че не мога да се похваля с нито една хубава снимка, нито с това, че съм видяла личицето на бебо. Но все пак важното е, че е добре, здравичък и си е мъж както първоначално ни бяха казали (не че ако беше момиче щях да се сърдя, но вече се бях настроила)
След всичко през което мина това бебенце - тежка автомобилна катастрофа в 3 месец, зъболекарски упойки няколко на брой, 2 аулина, рентгенова снимка на зъб по спешност, вадене на същия този зъб без да ме е хванала упойката заради голямото възпаление... ми беше доста притеснено, макар и да знам, че са много по-издръжливи отколкото си мислим. Живот и здраве като се роди ще мога да се успокоя напълно
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #268 -:
юни 16, 2009, 10:04:39 »
Адри
ти и твоя малък сладък бонбон сте големи герои! Браво, всичко ще бъде наред!
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364
«
Отговор #269 -:
юни 16, 2009, 10:08:03 »
Цитат на: Addri в юни 16, 2009, 09:52:45
Живот и здраве като се роди ще мога да се успокоя напълно
Ох, дано да е така, но ми се струва, че пълно успокоение няма да има дори и след раждането...
Радвам се като виждам оживление в тази тема, всеки е с различни, хубави емоции и преживявания.
Хоти
, изглеждаш страхотно в новата си рокля
В петък бях на консултация и за момента нашия щъркел е с розова регистрация
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]