Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 13:33:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150661 пъти)

cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #240 -: юни 03, 2009, 12:12:43 »

Вuba_katinka, наистина ме успокояват такива думи от хора, които са минали по този път и всичко е завършило добре.

Страшна работа са тези мъже, незнам къде ще му излезе края.Това си е чисто изнудване.

Май при повечето двойки има леки разногласия относно името на детето. Не забравяйте, че все пак последната дума имате вие, мамчета  Wink

Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юни 03, 2009, 12:25:59 »

Май при повечето двойки има леки разногласия относно името на детето. Не забравяйте, че все пак последната дума имате вие, мамчета  Wink

и аз това викам на моя мъж като почне да се пъне и да държи да го кръстим както той иска  diablo, а не както и двамата искаме  girl_impossible( не, че сме стигнали до консенсус още, то има и време де ), но все пак наистина последната дума имаме ние girl_wink
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юни 03, 2009, 15:12:39 »

smile Ама то и ние сме така , въпреки , че незнаем какво ще е още бебчето/ но аз знам че ще е момиченце/ се караме. Той иска да е Катерина - аз също много го харесвам , но понеже баща му на милото започва с К и ще казва , че е кръстено на него, а аз неискам. Аз му предлагам Йоанна - той не иска и засега сме единодушно за Преслава, но ще видим до кога! pardon
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юни 03, 2009, 15:48:17 »

и при нас е нещо такова, аз искам детето да е кръстено на себе си, но той иска да е на 2-те баби ( и двете са едно и също име ) и общо взето от там идва спора, затова неможем да постигнем съгласие, защото аз неискам да е кръстено на някого
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юни 04, 2009, 08:29:01 »

Здравейте майчета, аз утре съм на преглед и нямам търпение да видя бебчо. Дано да потвърдят пола и вече да мислим именце.
Да ви кажа от една седмица страшно ме боли срамната кост, само от едната страна, направо не мога да стоя на един крак. Като съм легнала и се въртя на една страна също много ме боли...
такива работи.
Вие как сте?
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 04, 2009, 21:44:36 »

Вале, ти не за първи път се оплакваш от тази болка, утре непременно го кажи на лекаря, чу ли!!!! Дано ви потвърдят пола, при нас се очаква за първи път да го разберем на заветния 17.06., лелелеее направо9 ми се струва цяла вечност от както го чкам да дойде, все пак този час си го записах края на април... Oh my ... crazy
Аз иначе съм добре, коремчето расте, ама не го сещам много бебето да рита, но лекрката каза, че нормално, защото позата му била с краката надолу, малко право било и по-скоро ме рита долу, затова си мислех, че имам вагинални болки blush И товА Е.....нищо интересно при нас не се случва, казвайте вие!!!! Wink blum
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юни 05, 2009, 08:38:00 »

Здравейте,

вчера бяхме на преглед (втори безплатен ултрасоунд). Та видяхме много добре сърчицето с четирите камерки как се пълни с кръв и изпразва, главичката мерихме, костите, лицето, устничките и очичките.Бъбреците и белите дробове са добре.Размерите отговарят точно на датата, която аз си бях изчислила знаейки датата на зачеване.Очакваме го на 8 Ноември. Може би защото бях пила две чаши кафе и бебето не спря да се обръща, но винаги така че да му вземат правилните мерки.Много послушно дете, явно на баща си ще прилича.

Попитах докторката за пола и тя каза че досега много пъти го била видяла докато го мереше, но не искала да каже ако ние не си поискаме. Та очакваме момченце.Така  хубаво се показа, че дори и аз видях мъжката му гордост.

Дадоха ни десетина снимки безплатно, аз бях донесала една малка дигитална камера и матиас направи видео на екрана където се виждаше бебчето , че там не можеше да се прави видео директно с апарата.
Ами това е то.Бебето е напълно здраво и с нормални размери.

Взимам си полагаемите 7 седмици отпуска в началото на Август и след това излизам в майчинство месец до датата на раждане.

Сега гледаме колички и направо ми се взима акъла ама повечето имат около 8 седмици чакане докато си я получим и май е крайно време да вземем решение. То ние си имаме два три любими модела , но края на Юни ще ходим и двамата с Матиас на конференция заедно в Германия и там ще огледаме за модели че тук все едно и също се предлага.

Ами туй то. На преглед съм на 23 Юни за кръвно, и там другите му глупости, та тогава ще видим и аз как съм.Иначе за сега нямам оплаквания (да чукна на дърво, много ме сърби корема понякога ама това било просто от разширяващата се кожа. бебето не го усещам много , да не кажа хич ама то с толкоз ред сланина дето имам на корема едва ли ще стане в скоро време.

Аиде приятен ден и си пазете коремчетата.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юни 08, 2009, 09:15:53 »

Привет и от мен:)
Сега за прегледа - ще си имаме момиченце,  yahoo *YAHOO*тежи 500г и е 21см  yahoo
сега ще си променя и линийката.
Иначе за болката, от която се оплаквах, ми било нормално, разхлабвали се ставните връзки и з атовДругата събота пак съм на преглед, защото бебката си държа упорито ръчичките пред лицето и лекаря не можа да довърши ФМ pardon
Друго, оказа се, че съм с отрицателен РХ...така, че инжекция след раждането.
Бейби, не се притеснявай, ще започнеш да усещаш и то доста силно blum аз на моменти чак се стряскам smile
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #248 -: юни 08, 2009, 10:47:54 »

Valentinka това, че си с отрицателна кръвна група не значи задължително инжекцийка. И аз съм с отрицателна, а половинката е с положителна. Ако беба е с положителна тогава ще ми сложат инжекция.
При вас таткото с каква група е?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 08, 2009, 11:55:00 »

с положителна...да, ако беба е с - няма да има. Ккато и да е, това е малка грижа smile
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юни 08, 2009, 22:13:25 »

Искате ли нови попълнения?  Girl_hide
Аз досега май не можех да повярвам, че се случва наистина и не казвах на никого, но вече свикнах и аз и таткото с идеята, че ще си имаме детенце.  stork-gurl
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юни 09, 2009, 08:16:34 »

Еми хайде добре дошла сред бъдещите мами и вземете повярвайте вече ,че ще сте родители защото тея 9 месеца минават като нищо blum blum blum
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #252 -: юни 09, 2009, 09:38:58 »

, Sunflower_mv!

В коя седмица си?  smile
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юни 09, 2009, 10:47:05 »

добре дошла сред нас Sunflower_mv  Flower Welcome
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #254 -: юни 09, 2009, 10:54:19 »

sunflower_mv добре дошла в отбора на бъдещите мами  give_rose Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и сладко и здраво бебче на финала  baby_girl baby_boy
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: