Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 15:55:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150682 пъти)

elf
Ентусиаст
**
Публикации: 138

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: май 26, 2009, 08:40:00 »

Добро утро мамчета  give_rose Много се радвам за хубавите новини и да продължават все по хубави  Bravo

Хоти, честита новина!
И аз започнах да усещам ритничета вече, а пък нашия татко се цупи, че не съм му давала да усети как рита бебо  girl_wink

Пожелавам ви много прекрасен ден  girl_in_love   
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: май 26, 2009, 10:31:00 »

много се радвам за вас момичета yahoo , нямам търпение и аз да започна да усещам как моето бебче шава, но има още дооооста време, но съм сигурна, че чакането си заслужава.
искам да ви попитам на вас кога започнаха да ви стягат пупите дрешките?
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: май 26, 2009, 12:03:45 »

Ние онзи ден с таткото си свалихме и изгледахме филма "In the womb" на Нешънъл джиографик. Те са цяла поредица - за човешко бебе, за близнаци и за различни животни. Ние изгледахме естествено това, което най-много ни вълнува в момента smile Честно казано за мен нямаше нищо ново и невиждано във филмчето (от толкова много четене по форуми и сайтове за бременни съм се образовала доста)  smile , нооо за мъжа ми беше много интересно и определено имаше много положителни резултати. Той си мислеше, че в момента бебето му е едно безформено опашато нещо, което просто си седи там в корема ми. Беше доста изненадан от това колко прилича на човече в тези седмици и от факта, че може да ни чува. Веднага се започна едно галене и говорене на корема  Bravo

Жоска,  при мен беше много смешна цялата история с пупата и дрешките smile
Още преди да ми закъснее и да мисля за тестове започнах да пускам едно тлъъъъстичко шкембенце (аз по принцип съм доста слабичка) Това шкембенце ставаше все по-тлъстичко, а на всичко отгоре след като разбрах, че съм бременна започна един запек и се подух и от това страхотно... още във 2 месец бях с дооооооста голямо шкембе. След това в края на 4 месец се оттървах от запека, временцето се пооправи, започнах доста да се разхождам пеша и в крайна сметка сега дупето и коремчето са ми доста по-малки отколкото бяха допреди месец  crazy  Но определено си имам пупа и си мисля, че ми личи от километри, че съм бременна, но повечето хора сякаш не го забелязват и си мислят, че съм просто прекалила с бирата и цацата  smile
« Последна редакция: май 26, 2009, 12:34:33 от Addri » Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: май 26, 2009, 12:10:59 »

jozka,на мен кум края на 3 месец започнаха да ми стягат дънките и си ходех с откопчано копче blum.Щом усетиш напрежение,не е хубаво да те стяга панталон или колан ,гледай да се чувстваш комфортно good
Активен
elf
Ентусиаст
**
Публикации: 138

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: май 26, 2009, 13:48:26 »

jozka и аз като jasmine към края на 3-тия месец вече си имах коремче. Имах един затворен гащеризон които носех още месец след това и вече съм определено само на дрехи за бременни и широките ми рокли smile
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 26, 2009, 16:42:08 »

благодаря ви момичета за отоговорите, и при мен започнаха да ми стягат дрешките още във втория месец, но си мислех, че просто си въобразявам, но явно не е така. сега почвам постепенно да си сменям гардероба, защото като съдя по структурата на тялото си и по големият апетит който имам откакто забременях май ще бъда една ДООООСТА голям мама  Girl_hide
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: май 26, 2009, 19:22:35 »

Jozka, не се притеснявай за дрешките - нормално е да ти стават теснички..Аз още от втория месец си купих панталон за бременни, за да не ми стяга на коремчето и полека-лека почвам да подновявам гардероба  Wink blum Вече дори фанелките, които ми бяха по-широчки са ми тесни и ми стоят смешно..Успокоявам се, че сега са на мода по свободни ризки, туники и роклички и ще имам избор да пазарувам не само от "бремлински" магазини, но и от всички останали smile  Wink Защото да си призная малко ме хваща яд като вляза в магазин за бременни и видя цените - един най-обикновен панталон струва минимум 50лв!  angry А пък иначе като модел не е нищо особено, даже е малко "старомоден"  angry
Ох, малко се отнесох..
Все пак и аз си похапвам доста и очаквам да кача доста килца, но..Най-важното е принцесата да се роди жива и здрава, а аз после ще се боря някак си с килограмите! Wink
Добре, че има дрешки и за мами-хипопотами  blum funnytooth funnytooth funnytooth

Елф, да ти кажа хич не се учудвам, че вашия татко се цупи, че не усеща ритничетата blum И нашия татко е разочарован, но аз все го успокоявам, че след още една-две седмици и той ще е "облагодетелстван да му бият шута" както си спи до мен funnytooth
Валентинка, честито и от мен за ритничетата! Bravo Наистина усещането е много особено и "сладко" blum
« Последна редакция: май 26, 2009, 19:46:06 от Bulechka™ » Активен
Бояна
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 26, 2009, 21:01:38 »

Здравейте мами smile Честито на всички ,които вече усещата бебоците си Bravo Аз усещам нещо,но не знам какво е точно,може и да си въобразявам...Резултатите от БХС са ни много хубави.Смятам да си запазя час за ФМ към 20 седмица и може би тогава ще разберем и пола на бебето...мноого далеч ми се вижда,но съвсем не съм наясно с добрите ехографисти в Пловдив и къде да отидем на 3 или 4Д ,за да разберем пола на бебето.
Активен
Addri
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: май 27, 2009, 09:51:14 »

Мили мамчета, виждам, че обсъждате дрехите за бременни и мисля да се включа и аз. Всички в тази темичка имаме късмет, че ще бременеем основно през летните месеци и можем да си носим роклички и туники вместо да се чудим от къде да си намерим зимен панталон за хипопотами  tease  Все пак тъй като бременността ми разкри цялото величие на доскоро почти незабележимия ми целулит реших, че трябва да се прежаля да си купя и някое дълго панталонче за лятото за да мога да ходя с него на работа. Оказа се нелека задача. Навсякъде всичко е с ципове и копчета (освен анцузите и клиновете, но в офиса не върви да се изтипосам по анцуг). В няколко магазина за бременни се мушнах и всичко ми се стори ужасно грозно и бабешко. Сякаш идеята на тези дрехи е да скриеш, че си бременна и да изглеждаш просто като дебелана облечена в чувал.... а аз се гордея с коремчето си и искам годо да го показвам над удобно, свободно и секси панталонче с ниска талия. Намерих само един такъв панталон за бременни в специализирам нагазин, който наистина ми хареса... но ми коства определено доста стрес след като почти запътила се към пробната видях етикета - 156 лева  shok  crazy  Единственото място където открих това, което търся беше Теранова в мола на Стамболийски. Там има много сладки ленени панталони с много широка разтегателна лента вместо ластик или връзки. Лентата е към 20см широка и когато се подгъне панталонът става с много ниска талия, а когато се вдигне покрива почти цялото бременно коремче. Супер лек и удобен панталон. Цветове има всякакви, бяло, бежово, черно, червено, кафяво, цикламено, зелено, оранжево. И цената му е 29.90лв  smile Аз си взех два и смея да твърдя, че това ми е най-комфортната дреха и смятам да си го нося с кеф и след като родя

Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: май 27, 2009, 10:13:01 »

и на мен много бързо ми отесняха панталоните и полите в талията, още преди да разбера, че съм бременна и се чудех защо съм отпрала такъв корем при положение, че нямам изобщо  blum blum
Аз ходя роклички с висока талия, даже имам нова продобивка от вчера + един бял панталон за бременни. Но наистина, щеше да ми е много трудно ако беше зима nea nea
Аз съм на преглед на 5 юни и нямам търпение. Вече би трябвало да ми потвърдят (или не) пола на бебчето.
Иначе моя мъж много иска да усети ритничетата, но все още не може с ръка, въпреки, че за мен са си силнички blum
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 27, 2009, 21:27:56 »

Здравейте момичета! Wink
Хвърлям аз по едно око на нашата темичка като съм в офиса, но за съжаление от там не мога да се логвам да пиша..
Боянка, честито за хубавите резултати от БХС! Bravo Аз ходих в понеделник и сигурно чак в петък ще излязат..Надявам се да са добри и да са в нормата pleasantry И ти пожелавам да успееш да си запишеш скоро час за ФМ - усещането да си видиш бебчето е страхотно! А как горда се чувстваш и като ти кажат, че е добре!  yahoo  yahoo yahoo
Addri, благодаря за информацията за магазина за хубави летни панталони! give_rose Аз тъкмо вчера се жалвах, че ми писна да давам по 50 лв за панталони, които са грозни и след носене от 1-2 месеца за нищо няма да стават, защото бързо избеляват и материята е някава евтина.. angry Днес като прочетох поста ти много се ентусиазирах и мисля в неделя да минем с милото през мола на Стамболийски, ако има по-големи размери да се сдобия и аз с поне един панталон.. Wink Иначе аз да споделя, че до Била на Младост има един търговски център и там има едно магазинче с много евтини ризки, потничета и туники, които са свободни и идеални за бременни, а струват по 10-тина лева. За лятото са идеални, а и после няма да ме е яд да ги изхвърля, все пак не са никак скъпи. Мисля да мина в петък от там да си накупя някои неща за лятото smile
Valentinka, и аз много харесвам рокличките, но аз съм ниска и сега както съм напълняла доста много смешно ми стоят.. pardon Та, за сега не съм открила такава, с която да се харесвам и да ми е удобна...
На 5.06 след прегледа да пишеш как е минало и дали са ви казали пола на бебчето! Wink blum Пожелавам ти да ти кажат, че всичко е наред с него и таткото да се поуспокои - все пак друго е ако и той присъства и я види Wink blum
Ами това е за сега от мен, като имам инфо за резултатите от БХС ще пиша пак! Стискайте палци да са ок! pleasantry
Чао и лека доработка на тежката и дълга седмица! good heart

Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: май 27, 2009, 22:18:29 »

Наистина аз също съм много благодарна за лятното бременеене, даже отсега правя планове как и второто по това време да го бременея, защото неискам да си преставям какъв ужас щеше да ми е през зимата shok Аз и без това около хормоналните проблеми имах доста излишни килца и винаги нося само поли, дънки не съм обувала от почти четири години, а панталон, много рядко-около веднъж годишно funnytooth и както цяла зима нося чорапогащници, щях да си простудя бебока nea а освен това и да ми притискат на коремчето-би било ужасно, а сега толквоа съм щастлива, едни леки дрешки, едно ми е леко, едно ми е прохладно, едно ми е удобно, смао да си намеря някога и удобни обувки!?!?? angry Цял живот не ги улучвам, бе и тва е! А аз съм фен на обучвките и имам супер много чифтове, е, едни нямам , от които да нямам мазоли, да не ми се хлъзгат или да не са ми ниски или високи, незнам как става това, но ми е голям проблем, а съм и дюстабан, направо...иначе краката ми на ходилото нито са дебели или широки, нито пък много слаби и кокалести, най-нормални крака, обаче не мога да си улуча  модела и тва е:))) КАкто и да е, да се радваме на коремчетата си, аз още не съм усетила ритници, в петък съм на преглед и се надявам да се върна с информация!!! yahoo yahoo yahoo
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: май 27, 2009, 22:51:29 »

Baby,  това с обувките ми е до болка познато blum Аз пък нося 35 номер и почти не мога да си намеря ниски обувки. angry Това е и нещото, което най-много мразя да пазарувам! angry Винаги се ядосвам, обикаля по сто пъти всеки магазин и накрая си купувам някави, които са супер голям компромис, обувам ги 2-3 пъти и ги захвърлям, защото ми правят рани, не са ми удобни и т. н. Имам малко повече късмет със зимните, че там мога да се жертвам с един номер по-големи да купя и да им взема стелки.. Offtopic
Нещо доста се увлякох пак.. pardon
В петък да пишеш как е минал прегледа на бебчо!  Wink Да знаеш, че ще очакваме подробен отчет! Wink blum
Хайде лека от мен! give_rose
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: май 28, 2009, 10:06:48 »

здравейте отново и от мен, извинявам се, че почти всеки път се включвам само, за да задавам разни въпроси  girl_wink, но вие сте по напреднали в бременеенето от мен и съответно доста по-добре информирани scratch one-s head та въпроса ми е кога е най-добре да се направи БХС така че резултатите да са максимално точни и реални. благодаря предварително.

baby и hoty това с проблемните обувки и на мен ми е доста познато, защото понеже съм 1.80 висока и нося 41 номер обувки и съответно намирането на такъв номер е мисията невъзможна SUICIDE дори при мен е по-лесно да си намирам летни обувки отколкото зимни, но какво да се прави  pardon
Активен
Addri
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: май 28, 2009, 12:46:59 »

Хоти, за размерите на панталоните не се притеснявай - има от ХS до XXL, но задължително пробвай и имай предвид, че размерите вървят малко по-големи отколкото пише и освен това се поотпускат след 1-2 дни носене. Аз например винаги съм си била откровен М (и то преди да забременея), но от този панталон ми стана размер S и то като ми се смъква лекичко защото го взех с презумцията, че ще раста доста още.  smile 
Освен панталоните има и разни полички до малко под коляното с ластична лента също много удобни. Туники и свободни потничета също. Като ходиш в Мола не пропускай да разгледаш и в "Капаска" (през два магазина от Теранова) Там също има доста подходящи неща за без пари smile  Аз се сдобих с едно супер удобно и секси гащеризонче - къси панталонки със съвсем ниска талия продължаващи нагоре като потниче без презрамки тип балон. Достатъчно широко в корема и за майка с тризнаци, а в същото време седи толкова свободно и ефирно, че и с перфектно плосък корем ще седи прекрасно.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: