Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 13:22:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150648 пъти)

Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: май 22, 2009, 09:32:13 »

Мили момичета, аз както казах имам два записани часа - един при доц. Томова и един при Марков. Оказа се, че и в клиниката на Щерев има 4д видеозон, така че за момента мисля да използвам само часа при Томова и после ако се налага пак преглед да си го правя в Щерев защото така или иначе там ще си следя бременността. Та мисълта ми е - ако на някоя от вас и е необходим час за Фетална морфология при Марков на 08.06.2009 да каже. Аз мога да се обадя и да презапиша моя час на нейно име. Мисля, че няма да е проблем за Марков, че тази, която ще преглежда не се казва Адриана, а по някакъв друг начн. Часът ми е в 16.20 ч. или 17.20 ч, Трябва да погледна за да не излъжа  smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: май 23, 2009, 08:11:41 »

Здарвейте момичета! Wink Веднага сядам да се отчитам за прегледа, че снощи не можах - милото окупира РС-то и аз изобщо не успях да се добера smile pardon
Та - прегледа във Фемина мина добре - лекарката прегледа бебока и каза, че всичко му е наред. Гледа костна структура - гръбнак, череп, ребра, стави на крачетата и ръчичките, по колко пръстчета има..Коремни органи - черен дроб, жлъчка, черва. Сърцето си е разположено правилно и си е с необходимите камери и предсърдия, белия дроб е също с нормална големина. Гледа лицето - дали очичките и нослето са правилно разположени и с нормална големина. Ние даже видяхме и една прозявка - голяяяма! yahoo Аз от цялата работа видях само дупето tease, ръчичките и крачетата и личицето   pardon ама лекарката каза, че било нормално, защото тя много бързо гледа, а аз докато разбера накъде да си фокусирам погледа.. pardon Според нея бебока е по-малък с една седмица и вместо 18 съм 17, но това не било проблем, защото по принцип моя цикъл е по-кратък - 26 дни и от там каза, че се променят нещата, но иначе за 17 седмица си е всичко супер! Каза да отида пак в 20 седмица - след 3 седмици. И ме прати на БХС, трябвало да отида, било желателно..А пък ние с таткото бяхме решили да не ходя на това изследване, щото не е сигурно и само те вкарват в някави статистики, ама..Ще ходя в понеделник, пък да видим дали ще се доредя..
А, и най-важното - пола не бебчо - МОМИЧЕ baby_girl И сега  смалявам кръга за мислене на имена - свеждаме ги само до женски  blum Wink yahoo
Много съм щастлива и хич не се колебайте да си използвате часовете, за да си видите бебчетата, много е вълнуващо!

Уф, забравих да кажа, че казах на лекарката за положителния тест за хепатит. И тя каза, че трябва освен чернодробни ензими да се направят и други изследвания, но има вероятност вируса да не се  предаде на малката. Та като ходя следващия път ще я питам какви други изследвания трябва да си направя, за да се види какво точно ми е състоянието. Тя спомена, че трябва да се консултирам със специалист, нещо, което моя лекар не ми каза.. angry Аз по принцип мислих, че ще трябва да се консултирам със такъв, но мислех, че това трябва да се направи с направление от наблюдаващия лекар.. angry Е, както и да е - след три седмици като отида пак при Врагалева ще я питам и ще преценя.
Това за сега от мен, като има пак новинки - ще пиша smile
Целувки на всички мами! give_rose
« Последна редакция: май 23, 2009, 09:21:38 от Bulechka™ » Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #182 -: май 23, 2009, 10:25:54 »

Hoty , честита розова новина. Постът ти звучи положително. Важно е специалистът, който те наблюдава, да може да те успокои и да ти вдъхне кураж, че всичко ще е наред - явно тази лекарка е добър професионалист.

Онзи ден сънувах, че съм на преглед и ми казват пола на бебето  smile При нас е още рано, но като дойде момента ще видя дали съм сънувала правилно  DANCE
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: май 23, 2009, 10:41:21 »

Hoty честито за бебка! Girl stork-gurl Звучиш много ведро - продължавай само така! Още веднъж честито! Аз също много искам момиченце / даже вече има именце /  smile
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: май 23, 2009, 12:13:07 »

hoty честито за бебка и за хубавите новини, дано до края да нямате проблеми
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: май 23, 2009, 16:24:27 »

Hoty честита бебка  baby_girl :baby_girl:страхотна новина  yahoo yahoo
Съ *YAHOO*също таак ми звучиш много ведра което е прекрастно  good
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: май 23, 2009, 22:48:50 »

ХОТИИИИИИ, мила, честита ти розовка гащааааааааа yahoo yahoo yahoo good Wink blum
Леллееее, как ме зарадва, страхотна новина!!!!! yahoo yahoo yahoo
Я кажи, таткото радва ли се?lol)))))))))) yahoo Сигурно умира от кеф! smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: май 24, 2009, 08:26:05 »

Мили момичета, благодаря на всички за чудесните пожелания! give_rose Наистина след прегледа много ми се приповдигна настроението!  yahoo yahoo *YAHOO*Дори вече взех да си пъча коремчето като вървя!(аз съм малко пълничка и не изглеждам така завидно хубава като повечето мами и това доста ме притеснява) blum
И сега взех да се чувствам наистина горда, че ще ставам МАМА!  Wink pqz Леле, колко малко му трябва на човек! Само като си видях бебчето и вече съм друг човек! yahoo yahoo yahoo

ХОТИИИИИИ, мила, честита ти розовка гащааааааааа yahoo yahoo yahoo good Wink blum
Леллееее, как ме зарадва, страхотна новина!!!!! yahoo yahoo yahoo
Я кажи, таткото радва ли се?lol)))))))))) yahoo Сигурно умира от кеф! smile

Baby, сладурка, таткото е много щастлив, разбира се! yahoo След прегледа, на който присъства и той, усетих лекичко, че се прокрадва в него някакво съмнение дали ще е добър татко.. Wink blum Е, аз разбира се веднага му казах, че за мен той ще бъде най-милия, най-грижовния и всеотдаен татко на нашата принцеса и той направо се разтопи от кеф! yahoo yahoo yahoo
И големия му ентусиазъм има вече ново измерение - вчера почна ремонта!!! yea yea yea
(ети, че има и други "ползи" от воденето на таткото на прегледи Wink blum )
Хайде чао за сега от мен, пак ще пиша като ми дойде музата Wink blum
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: май 24, 2009, 12:05:35 »

Ееееххххх, как се радвам, това са най-прекрасните моменти, много ви се радвам, чакам и ние да ходим на 3Д, че и нашия тати, да се почувства вече като татко, че все гледа ехографските снимки и само ми вика-"нищо не разбирам", миличкия ROFL
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: май 24, 2009, 13:43:00 »

Ха-ха funnytooth И при нас беше така smile Доктора ни пуска да й чуем сърчицето, а той вика - нищо не разбирам, то като не се вижда да мърда... laugh
Е, сега вече я видя да мърда и стои зареден до мен в готовност да се залепи за корема ми само докато кажа, че мърда laugh laugh laugh Иска да я усети като си слага ръката..А тя рита, ама не чак толкова, но все пак не мога да му прекърша ентусиазма Wink blum
И така.. Такива ми ти работи при нас..Baby, чакам после да разкажеш и ти с подробности как е минала вашата фетална smile
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: май 25, 2009, 09:04:48 »

Мили момичета, аз както казах имам два записани часа - един при доц. Томова и един при Марков. Оказа се, че и в клиниката на Щерев има 4д видеозон, така че за момента мисля да използвам само часа при Томова и после ако се налага пак преглед да си го правя в Щерев защото така или иначе там ще си следя бременността. Та мисълта ми е - ако на някоя от вас и е необходим час за Фетална морфология при Марков на 08.07.2009 да каже. Аз мога да се обадя и да презапиша моя час на нейно име. Мисля, че няма да е проблем за Марков, че тази, която ще преглежда не се казва Адриана, а по някакъв друг начн. Часът ми е в 16.20 ч. или 17.20 ч, Трябва да погледна за да не излъжа  smile

Момичета, пускам наново поста си с поправена дата защото съм сбъркала месеца  shok Много се извинявам за заплеса си и най-вече се извинявам на Бейби, която за малко да подведа и да и объркам часовете  Oh my ... give_rose
« Последна редакция: май 25, 2009, 09:06:45 от Addri » Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: май 25, 2009, 13:31:53 »

Hoty, непременно ще разказвам, как yahoo Sunshine
Адри, мила не се притеснявай, на нас сега всичко ни е простено! Wink Wink Wink  pqz
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: май 25, 2009, 14:11:54 »

Хоти, честита новина!
Да ви се похваля, от 3-4 дни усещам страхотни ритничета, чак се стряскам и подскачам на моменти, много е интересно усещането blum

Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: май 25, 2009, 15:27:28 »

Valentinka  мила браво за ритничетата, райдваи им се сега че по към края вече стават болезнени и не се радваш чак толкова. Ама то е така понеже на бебо му стававсе потясно и накрая се пита кога ще излиза, така че раздвайте се сега
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #194 -: май 25, 2009, 15:34:36 »

Напълно съм съгласна с Роди - на моменти ми е доста болезнено като вземе да шава беба, но не си мислете, че се оплаквам. За малките ни съкровища всички сме готови на всичко и на всякаква болка.
А скоро Valentinka ще видиш и как корема ти започва да прави мексиканска вълна  girl_wink и е много забавно  danceg
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: