Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 06:55:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150465 пъти)

Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 29, 2009, 13:36:14 »

anellly, аз досега ходех без направление и Иванов ми взимаше по 30 лв, като всеки път ме гледа на ехограф. Вече ще съм с направление и предполагам, че ще е по-малко, защото работят по каса.Аз при него ходя за всичко. Да, може да те изражда той, стига ти да искаш.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 29, 2009, 14:12:52 »

give_rose Bravo Много ти благодаря Valentinka , много си мила! А при него чака ли се много, защото моя приятелка беше при Цонева и каза , че се чакало много! А аз понеже ще пътувам и няма как да чакам много. Тя давала на всички един и същи час и затова така се получавало. Girl_hide
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 30, 2009, 12:56:16 »

Ами аз си взимам предварително среща и се е случвало  съвсем по малко да изчакам, докато се освободи ехографа от друг лекар, но нищо драматично.
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 30, 2009, 13:53:26 »

Миличка, кажи кога ти е термина и ще те добавя на 1-ва страничка! good good good
anelly:
Цитат
Bulechka  моят термин е на 25.12.2009г. danceg yahoo chee
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 30, 2009, 14:47:34 »

Ади, много ти благодаря! give_rose

Добавила съм на 1-ва страничка hoty и anelly

Ако някоя от вас, мили бъдещи мами, не се вижда,моля д ами прати ЛС с датата на термина си и ще я добавя!!! give_rose kiss2
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 30, 2009, 15:27:06 »

danceg chee butterfly cleopatra Много ви балагодаря момичета много сте мили! Вече и мен ме има на 1-вата страничка Bravo danceg
Valentinka благодаря ти взех решение - със сигурност ще е в тази клиника но за док се колебая дали да е Ив. или Христов.Но мисля за Христов
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 08, 2009, 13:19:38 »

Тук съм и ааааааааааз  yahoo  Моят термин е в края на октомври, но тъй като за момента съм решила да раждам с планирано секцио датата ще се измести с 10-ина дни по-рано.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #127 -: май 08, 2009, 16:23:27 »

Добре дошла и на новата бъдеща мама - пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  give_rose
Активен
elf
Ентусиаст
**
Публикации: 138

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 08, 2009, 16:32:08 »

Безпроблемна и много щастлива бременност да пожелая и аз на всички бъдещи мами
Ние очакваме нашето слънчице на 12 Октомври smile
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #129 -: май 08, 2009, 16:35:36 »

Я още една мама - и на теб лека и безпроблемна бременност  give_rose
Много е хубаво, че има толкова бъдещи мами  girl_wink
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 08, 2009, 17:26:27 »

Честито и добре дошли на новите бъдещи мами! give_rose
Споделете как сте,виждам,че някои са доста по-напред от мен в седмичките!
Аз да ви се оплача от вчера имам едно придърпване в левия яйчник и не знам на какво да го отдам!Не мога да кажа,че е болка просто усещаш ,че нещо става!
И да ви питам,пиете ли някакви витамини аз предния път като бях при док забравих да я питам и сега се чудя дали да си взема на моя глава или Hipp или О'мами,за Центрум Матерна съм чувала доста лоши неща и тях смятам да ги подмина в избора си!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 08, 2009, 22:38:51 »

Ами аз никак не се чувствам още sad Нито усещам нещо още, нито лекарката ми каза какво ще е бебчето и все още не мога да се усещам бременна освен, че си пъча гордо корема, много смешно, защото има хора, дето се учудват, че съм бременна, а аз съм толкова горда и си мисля, че се вижда от самолет! ROFL
Иначе виатамини не пия, лекарката ми каза, че не е необходимо сега, пък и аз се колебая, така, че по-добре:))))
Ади, а колкото до болката в левия ти яйчник, незнам какво би могло да е, но трябва да го кажеш на лекаря си, по-скоро е нормално, но аз за всичко питам, защото си се притеснявам!!! smile
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 09, 2009, 07:04:51 »

Да се набутам и аз във вашата темичкаааа.  blush Честито на новите мамчета! yahoo Не казвам бъдещи, защото усетиш ли в себе си живота, вече си мамче, поне за мен. good Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност! Girl_hide

Anellly, Valentinka, и аз ходя при Иванов от време на време на 4Д ехограф. За Христов също съм чувала много добри отзиви, даже за него повече съм чувала, в интерес на истината.  pardon

За да не разводнявам темата, само ще кажа, че при Иванов на всичките прегледи упорито бебка не щеше да си покаже физиономията.  sad При което Иванов ми каза- ела другата седмица, само да снимаме личицето,да видиш бебката най-накрая- няма да даваш парички /последния път гледа каквото имаше да гледа, само това остана невидяно и ми каза-няма смисъл да стоиш повече, кой знае кога ще се обърне към нас. sad/

Много мило, нали! Girl_hide Иначе пак трябваше 30лв. Да давам само за да видя муцката.  =]За чакането- аз винаги отивам с час и не съм чакала повече от 5 минути. good
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 10, 2009, 13:06:58 »

Аз да ви се оплача от вчера имам едно придърпване в левия яйчник и не знам на какво да го отдам!Не мога да кажа,че е болка просто усещаш ,че нещо става!
И да ви питам,пиете ли някакви витамини аз предния път като бях при док забравих да я питам и сега се чудя дали да си взема на моя глава или Hipp или О'мами,за Центрум Матерна съм чувала доста лоши неща и тях смятам да ги подмина в избора си!
Ади,  да ти кажа и аз бях с такива странни болки до третия месец sad На мен лекаря ми ми изписа Магнерот - често такива болки се появавят при недостиг на магнезиий. Аз пиех всеки ден фолиева и магнерот. Освен това бях с почти постоянни болки ниско долу в корема, което се дължеше на това, че по цял ден съм седнала на стол, не се движа и това много ме изморяваше, а и така постоянно се притисках..Освен това аз съм с обърната матка и още в началото една лекарка ми каза, че е възможно да имам болки през първите три месеца, защото матката се "изправя". Да ти кажа след третия месец като с магическа пръчка болките изчезнаха! И сега се чувствам много добре! Така че не се притеснявай, може би и при теб ще се окаже от нещо безобидно и с приема на магнезий или витамини болката ще се преодолее.
Що се отнася до витамините - аз още в началото питах моя лекар и той каза, че ако се храня нормално не е необходимо, особено за човек като мен, който дебелее и от въздуха, който диша! pardon
Стискам ти палци мила, всичко да е ок! Good luck give_rose
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 10, 2009, 13:22:34 »

Честито и от мен на всички бъдещи мами! give_rose
Baby, anellly, Gery79, Addri, Elf (дано да не съм пропуснала някого) - честито мили момичета! Да сте живи и здрави и леко бременеене! Чак се чудя как някои от вас за си мълчали толкова време.. Wink Аз си признах рано-рано.. Wink blum
Много се радвам, че темичката ни се пълни - така ще можем с повече мами да обменяме инфо smile yahoo
Прегръдки от мен! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: