Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 22:55:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150322 пъти)

hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 16, 2009, 19:29:56 »

За сега се справям с многото повръщане и гадене, да се надявам че най-лошото мина и сега вече само ще се радвам на бременността си  smile
Мила, ти как се справяш с гаденето? При мен не е много, но сега като съм вече в края на третия месец ми се появиха киселини:( Преди бремеността по принцип ги "успокоявах" със сода и вода или с ранитидин за гастрита, но сега не смея да опитам нито с едното нито с другото:( Доки ми изписа някакви капки, но те не ми помагат особено:(
Иначе по въпроса за лекар - аз се записах при лекар, който само ще ми следи бремеността-той не изражда. А за раждането мисля да се насоча към друг лекар, но засега не съм измислила как точно да го избера, кой да бъде и в коя болница..
Ако имаш идеи - пиши за инфо smile
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 16, 2009, 19:41:58 »

Лелеее, какъв кеф, как ви се запълва темичката с нови тумбачета..... Честито на новодошлите и леко бременеене, момиченца-кокиченца.
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 16, 2009, 22:39:58 »

Честито и от мен на всичи бъдещи мамчета в темичката !!! give_rose give_rose
Като чета май на повечето от вас бременността им започва като моята- и аз си повръщах и налитах на всякакви тестени солени неща, а в началото бях на препечени филийки със сиренце.Бях шокирана от това,че 3 месеца не можеш да погледна шоколадче и всякакви сладки неща.Но да ви успокоя- всичко минава,повръщането изведъж спря и постепенно започнах да си хапвам всичко.
А за киселините на мен ми помагат тиквени семки, 10-15 стигат.Дано и на вас ви помогнат.
Пожелавам ви леко бременеене  good good good
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 17, 2009, 08:24:10 »

iv4e83 и аз съм като теб, много налитам на тестени работи, само това ми се яде.
междудругото момичета вие по време на бременността спряхте ли кафето? защото аз не съм, само съм го намалила, защото преди пиех по много, а сега само по 1 чашка сутрин. незнам вреди ли много кофеина на плода? ако да ще спра да пия кафе.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 17, 2009, 08:48:23 »

jozka, мой бременни приятелки си пиеха по една чашка сутрин, не много силно кафе. Други го спряха, защото им миришело на лошо. Най-добре лекаря да ти каже дали може да пиеш или не.
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 17, 2009, 08:56:01 »

Рени благо даря ти заотговора и аз мисля да го питам, защото съм на преглед в понеделник, но реших и с вас да се консултирам  good
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 17, 2009, 08:59:56 »

jozka, мята лекарка също ми каза, че мога да пия по едно кафе на ден.Аз в началото не можех да помириша кафе и изобщо не пиех.Но сега взе да ми се допива и си правя по едно капучино от време на време.Но в никакъв случай не го пия на гладно.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 17, 2009, 09:05:55 »

Абе, я да не спирате кафето... Освен ако не ви става зле от него разбира се. Няма проблем да пиете до 2 примерно на ден. Споко, какво толкова му има на кафето.
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #68 -: април 17, 2009, 09:08:27 »

Да се включа и аз с информация за кафето - лекарят, когото посещавам, каза, че едно-две кафета на ден е допустимо.

..Ще видим какво ще каже доки - ще ходя на преглед на 11.05 и ще питам:)
Cherry tea, на теб кога ти е термина?

Аз също ще съм на преглед в седмицата след майските празници.  smile
А иначе терминът ми е 30 ноември.
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 17, 2009, 09:26:25 »

и аз мисля, че по 1 кафе на ден не е проблем, при условие, че ми се пие и не ми се гади от него, единствено е това, че не изпитвам чак толкова голяма потребност от него като преди ( щотото аз съм голяма кафеманиачка ), но все пак ми се допива сутрин smile
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 17, 2009, 10:50:09 »

А аз си мислех, че съм пристрастена към кафето, да но вече трета седмица не съм си и помислила да пия и ми става лошо само при миризмата pardon

С гаденето и повръщането не съм се справила sad  вече свихнах и съм си изгадила някакъв режим, ако може да се кажа така Wink но до обяд съм приключила с повръщането. Последните две вечери също ми става много тежко, нооооооооооо да се надяваме че още малко ще е така smile

Хубав и слънчев ден момичета girl_wink
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #71 -: април 17, 2009, 10:56:25 »

Да кажа и аз за кафето - моята доки още в началото ми каза, че не е проблем да пия кафе (да не е силно разбира се). Аз преди това пиех само 3в1. Реших все пак да го спра, но от 4-я месец всяка сутрин съм с ниско кръвно и няма начин да не пия. Така че си пия всяка сутрин по едно 3в1. Все пак го споменах на доки и каза, че няма никакъв проблем в това, че го пия, важното е да се чувствам добре.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #72 -: април 17, 2009, 11:00:33 »

Да спомена и за гаденето и  bad - ако можете хапвайте по някоя бисквитка или солета още преди да станете от леглото. А ако има кой да ви носи закуската направо в леглото е още по-хубаво  girl_wink
А също пробвайте изцеден лимон в чаша с вода и пийте по малко.
На мен това ми помагаше. Не че спря изцяло повръщането...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 17, 2009, 13:00:51 »

Честито на новодошлите мамчета и леко бременеене сладурки!
и на мен изведнъж спря да ми става лошо, което е просто супер yahoo и при вас ще дойде този момент на удоволствие
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 18, 2009, 10:00:10 »

О колко нови мами има на хоризонта danceg
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОТ МЕН И ЛЕКИ МЕСЕЦИ ДО ФИНАЛА Bravo good smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29   Нагоре
  Изпечатай