Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 22:28:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150293 пъти)

jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 16, 2009, 09:11:54 »

Здравейте бъдещи и настоящи мамита. Реших и аз да се запиша тук, вчера разбрах, че съм бременна  Bravo и съм много щастлива. въпреки, че съм още в началото реших да споделя с вас. по мои изчисления термина ми живот и здраве, ако всичко мине добре ще е около 14-ти декември. записала съм си час за 20-ти при моя гинеколог, въпреки, че и вчера като разбрах ходих при него и той каза, е е още раничко за преглед, ама аз толкова много се зарадвах, че неможах да се сдържа и отидох при него. сега в понеделник се надявам вече при прегледа да се види така чаканата точица  blum. А на теста ми вчера толкова ясна чертичка излезе, че нямам никакви съмнения, че ще си имаме бебо. знам, че първите 3 месеца са доста опасни и затова ще пазя всичко в таина, докато се уверя, е няма проблеми. но колко ми е трудно да си мълча искам да изкрещя на всички какво радостно събитие ми предстои.
Успех на всички и лека бременност!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 16, 2009, 09:14:17 »

Едно предварително и плахо честито тогава, маце!
Лека и безпроблемна бременност, готино раждане и здраво бебе на финала.
Наистина има повече рискове до 3-тия месец, но недей да подхождаш така към предстоящите ти хубави моменти. Бъди убедена, че всичко ще е ок, и то ще бъде!
Късмет!!!!
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 16, 2009, 09:24:01 »

Едно предварително и плахо честито тогава, маце!
Лека и безпроблемна бременност, готино раждане и здраво бебе на финала.
Наистина има повече рискове до 3-тия месец, но недей да подхождаш така към предстоящите ти хубави моменти. Бъди убедена, че всичко ще е ок, и то ще бъде!
Късмет!!!!
благодаря много и аз се надявам всичко да е О.К. и да няма проблеми.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #48 -: април 16, 2009, 10:08:42 »

Честито и от мен на най-новата бъдеща мама  Bravo Пожелавам ти в понеделник като видиш "точицата", а и във всеки следващ момент да си най-щастливата. Както и една спокойна и изпълнена само с хубави емоции бременност и сладичко бебенце, което да си гушкаш на Коледа  girl_wink
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 16, 2009, 10:15:48 »

mamcheto и аз на това се надявам, а на теб ти желая лека бременност до края и безпроблемно раждане
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 16, 2009, 10:54:07 »

Здравейте мамчета:)

записвам се и аз при вас yahoo yahoo yahoo По първи изчисления терминът ми ще е на 23-ти ноември:) До сега съм ходила 2 пъти на доки като 1-ят видяхме само една точица, а сега вече сме 22мм:)

Още не съм се записала за ЖК и незнам дали да ходя и дапълнително при др лекар. Вие какво сте решили?
За сега се справям с многото повръщане и гадене, да се надявам че най-лошото мина и сега вече само ще се радвам на бременността си  smile

Много целувки от мен и хубав и слънчев ден girl_wink
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 16, 2009, 11:12:41 »

Мила честито  pqz. Гаденето и повръщането отминава в четвъртият месец smile поне при мен беше така smile Пожелавам ти леко  бременеене.
Усмивки
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #52 -: април 16, 2009, 11:59:40 »

Здравейте, jozka и Mila_Good luck

Mila_, ти ме "водиш" с един преглед и по термин си долу-горе една седмица преди мен.  smile
Аз все още имам един преглед в актива си. Видяхме 5 мм точка преди седмица и нещо.
Не откривам кой знае каква разлика в себе си (само аватара ми тук стана безалкохолен  funnytooth), но то е и твърде рано още. Малко ми е притеснено, искам да видим плодната сянка (както казва лекарят) и да чуем пулса.
А що се отнася за гадене и други такива екстри - за сега държим положението под контрол.

Искам да попитам вие фолиева киселина ли пиете или пиете Матерна?
« Последна редакция: април 16, 2009, 12:01:27 от cherry_tea » Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 16, 2009, 12:08:04 »

Хайде честито и от мен на двете бъдещи мамчета give_rose
Лека бременност ви желая и мноого хубави дечица накрая.
Мила,аз ходя при 2 лекаря ,но това е така защото лекаря ,при когото ще раждам не работи с здравната каса,а картона ти трябва да го води лекар ,който работи с ЗК и затова ,инъче щях да съм си само при един.Така,че ако искаш да си олесниш нещата гледай доктора,при когото ще мсилиш да ражда,да ти следи бременността и картона да работи с ЗК. good
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 16, 2009, 12:12:48 »

cherry_tea аз пия фолиева киселина - в началото по 2 пъти на ден, а сега лекарката ми каза, че може и по веднъж.  От два дни съм на Но Шпа - имах зацапване, което за сега отшумя и дано не се появява повече smile

Разлика вече почнах да усещам Wink панталоните с по-висока талия не мога д ги закопчавам, а както си хапвам скоро нищо няма да мога да облека:) голям глад Girl_hide и все на тестено налитам:)smilesmile а сладко сигурно не съм хапвала от няколко седмици, направо като си го представя и ми става лошо pardon
Активен
cherry_tea
Професор

« Отговор #55 -: април 16, 2009, 12:37:48 »

smilesmilesmile а сладко сигурно не съм хапвала от няколко седмици, направо като си го представя и ми става лошо pardon
И аз съм така - изобщо не ми се яде сладко, но така или иначе не съм налитала на сладки неща преди.

Имам и друго неразположение - вече ми е малко трудно да влизам в хранителен магазин, защото веднага започва да ми се гади. Имах две подобни случки. Даже втория път влязох през входа и ми стана зле, поисках да изляза веднага, но нали не може (голяма търговска верига, изходът е чак след касите) и просто едвам издържах - по най-бързия начин прекосихме магазина и навън ми мина.  huhhuh.gif
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #56 -: април 16, 2009, 12:53:02 »

Добре дошла Mila_  - лека и безпроблемна бременност  Bravo give_rose
За гаденето - и на мен много ми се гадеше и сутрин и вечер  bad, но с влизането в 4-ти месец нещата се промениха smile
Активен
cherry_tea
Професор

« Отговор #57 -: април 16, 2009, 14:51:42 »

За гаденето - и на мен много ми се гадеше и сутрин и вечер  bad, но с влизането в 4-ти месец нещата се промениха smile
Mamcheto, а от самото начало ли ти се гадеше? Спомняш ли си кога започна това "сутрин и вечер"?
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #58 -: април 16, 2009, 15:13:22 »

Ако не се лъжа май беше от 2-я и продължи и през 3-я месец, а през първия постоянно ми се спеше.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 16, 2009, 19:23:15 »

Честито, jozka и Mila_! give_rose Леле колко се радвам за вас! yahoo А и темичката ни се запълва с мами с всеки  изминал ден! yahoo Пожелавам ви лека бременност, много приятни емоции и сладки, здрави бебчета на финала!

Искам да попитам вие фолиева киселина ли пиете или пиете Матерна?
Cherry tea, аз пия фолиева киселина от както разбрах, че съм бременна по една таблетка дневно. В листовката пише, че е достатъчно на ден да се приема по 400 мг, което е една таблетка. Лекарят ми също каза, че е достатъчно:) Но не знам до кога се пие...Чета различни мнения - че се пие до края на бременността, че се пие до края на третия месец..Ще видим какво ще каже доки - ще ходя на преглед на 11.05 и ще питам:)
Cherry tea, на теб кога ти е термина?
« Последна редакция: април 27, 2009, 14:33:33 от maria_lakova » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: