Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 16:53:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150185 пъти)

Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 07, 2009, 07:45:03 »

Ехо blum и аз чак сега се разписвам, но не от суеверие, просто не бях видала темичката good
моят втори преглед е днес от 14 ч. и ми е
много притеснено дали всичко 6те е нааред blush blush
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 07, 2009, 10:20:09 »

Valentinka спокойно мила всичко ще е наред напрегледа. Ще чакаме после да се отчетеш с резултата от него smile Wink
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #32 -: април 07, 2009, 10:59:51 »

Valentinka пожелавам ти всичко да е наред  good
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 07, 2009, 15:43:31 »

Valentinka, кога ти е термина?
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 09, 2009, 12:24:33 »

Разкажи ни повече подробности, чакаме да кажеш как е минал прегледа!!!:)))))))))))))))))))) Bravo yahoo
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 11, 2009, 08:32:47 »

Valentinka, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност! give_rose И много се радвам, че още една мама се присъедини към темичката Wink Пиши как е минал прегледа ти!
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 11, 2009, 08:47:33 »

И аз да се отчета...  Две тежки седмици изминаха без да пиша sad Доста проблеми ми създадоха на работа и едва издържах! Но вече всичко се изясни и ми олекна! Иначе ние с бебълс сме добре, мина първия ни преглед на 01.04 smile Точно както Ел ми беше обяснила на първия преглед ми взеха кръв и урина, пуснаха ми изследване за кръвна група ( че не си я знаех) и пак гледахме бебчо на ехограф smile И да ви се похваля - за пръв път чух как му тупка сърчицето! yahoo Мноооого , мнооого бях щастлива!  yahoo
Незнам мами как е при вас обаче аз се чувствам малко...тъпо.. Hide Някак си не се чувствам като бъдеща майка  blush Не се вълнувам, даже не смея да се зарадвам много.. pardon Това нормално ли е? Някак си всички около мен са много ентусиазирани, а пък аз като че ли не смея да се зарадвам, да не урочасам нещо..Уф, незнам как да го обясня  pardon И все си мисля, че като започна да усещам бебчо, като почне да рита, това ще се промени, ама.. Някоя от вас чувствала ли се е така?
Иначе - съобщихме на бъдещите баба и дядо новината - бабата много се зарадва, а дядото си глътна езика и нищо не можа да каже  funnytooth И сега чакат да си отидем за празниците и да ни разпитват с подробности smile  Wink
Та сигурно ще е голям майтап като се видим:)
Хайде да не ви занимавам повече smile Пак ще пиша като имам новини:)
И извинете за  дългия пост pardon Но така ми олеква на душата като си споделя с вас...
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 11, 2009, 09:32:55 »

Hoty, не се тревожи, напълно е нормално да се чувстваш така, поне и аз така се чувствах, че даже все още се чувствам объркана. Първо си казвах - да мине третият месец, за да се "закрепи" бебчо и да съм по-спокойна и ще се зарадвам спокойно. Обаче то постоянно има нещо дето да те тревожи. А и аз съм си такава изобщо в живота - не смея да се зарадвам много, точно както ти казваш - да не урочасам нещо.
Но сутрин като се събудиш и се сетиш какво чудо се случва в теб и някак ти е мило на душата smile
А и времето минава толкова бързо... неусетно ще започенш и да го усещаш. Най-вълнуващо е на прегледите - като си му чула сърчицето знаеш какво имам предвид. Като го видиш как се движи е още по-хубаво. И така, важното е всичко да се развива нормално, пък като се роди ще го усетим вече като част от нас  heart
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #38 -: април 11, 2009, 20:39:37 »

Здравейте, надявам се, че ще приемете още едно ново попълнение и че "по-напредналите" бъдещи мами ще отскачат и в тази тема да споделят и съветват  smile

Нoty, мисля, че разбирам за какво говориш - че не се чувстваш по определен начин и че се притесняваш дали всичко е наред.

При мен е доста рано още, но си мисля, че ще се поуспокоя като чуем сърчицето. За сега ту отхвърлям самата мисъл за бременност, ту се чувствам невероятно различно и щастлива.  Странна работа, а като почнат да играят хормоните - не ми се мисли какво ще става  crazy
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #39 -: април 11, 2009, 20:43:40 »

Айде и в тази темичка да поздравя една нова бъдеща мама  girl_wink cherry_tea Лека, безпроблемна и спокойна бременност и на финала сладко малко бебче give_rose
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 13, 2009, 18:14:03 »

Момичета, много ви благодаря, че ме успокоихте...Аз вече почнах да си мисля, че не съм наред и че няма да съм добра майка щом така още от сега не се чувствам щастлива, както всички други казват, че се чувстват blush shok. Явно при всички е различно усещането и се изразява по различен начин...Вчера четох в книгата дето съм си я купила, че бебчо вече тежи 14 гр. и стъпалото на крачето му е 9мм!!! И само като си го представя колко е мънико и толкова мило ми става.. heart Ей това не го разбирам - за някои неща ставам толкова сантиментална, а за други - сякаш не съм така ентусиазирана..Дано това да е от хормоните, а не от това, че не ставам за майка.. crazy

Да не пропусна и тук да честитя на новите мамчета! yahoo Все повече се запълва и нашата темичка! yahoo Мнооого се радвам за вас мили мами - Тонитка, Йоанка и Чери тий. Да сте мнооого спокойни и усмихнати мами и на финала здрави сладки бебоци! baby_girl baby_boy
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 14, 2009, 13:30:26 »

Привет, бъдещи мамчета blum
Аз чак сега намерих време да пиша. Прегледа мина добре, бебчето махаше с ръце и крака girl_wink, но не се видя какво е  sad
Изследванията също са ок. Днес казах и на шефа, че чакам бебе и той реагира мноого добре, просто ми олекна на душата като се има предвид, че съм на тази работа от няма и 6 месеца...
но сега вече съм спокойна. Само дето ми пада кръвното и ме боли главата всеки следобед без изключение nea
А вие как сте?
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 14, 2009, 13:49:50 »

Привет, бъдещи мамчета blum
Аз чак сега намерих време да пиша. Прегледа мина добре, бебчето махаше с ръце и крака girl_wink, но не се видя какво е  sad
Изследванията също са ок. Днес казах и на шефа, че чакам бебе и той реагира мноого добре, просто ми олекна на душата като се има предвид, че съм на тази работа от няма и 6 месеца...
но сега вече съм спокойна. Само дето ми пада кръвното и ме боли главата всеки следобед без изключение nea
А вие как сте?

честито Валентинкаааа

за главвата и кръвното иаз имах такъв проблем, но при мен идваше от ниския хемоглобин?? твоя как е ?
чуствах се по-добре, като хапвах натурален шоколад по обедд
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #43 -: април 14, 2009, 14:11:58 »

Valentinka  Bravo че всичко е наред при вас.
И аз имам проблем с кръвното и главата, но е сутрин. Не ме пропуска просто - затова пия 3в1 и ми минава. А и то не е силно, така че ако искаш пробвай...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 14, 2009, 15:15:41 »

ами хемоглобина ми е в норма. То и кръвното не ми е много ниско, но ниско за мен. Иначе ми минава главата като пия фреш лимон+портокал:)

Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: