Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 01:32:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кухненска посуда,домашна техника,ел.уреди-препоръки  (Прочетена 378798 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: август 03, 2010, 12:19:52 »

Поли ,ние в събота го гледахме същия хладилник  blush Но нещо не можахме да се спрем на някой конкретно. Тези с диспенсър видях,че са като кана за вода с филтър и не трябва да са вкл. към водопровода. Тези само с лед пък нещо камерите не ми харесаха,не са на шкафчета,а на рафчета  pardon
За печките на газ,ние за сега няма да се вкл. и не съм гледала,но видях че има керамични котлони половината ел./половината на газ . Ако сте газифицирани не виждам нищо лошо да ползвате уреди на газ.
Аз пак съм с въпрос:  blush
1.Някой има ли печка WHIRLPOOL ? И някакви отзиви за техните фурни?
2.Котлоните ви са такъв  тип1 или тип 2?
« Последна редакция: август 03, 2010, 12:24:57 от miss™ » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: август 03, 2010, 12:40:54 »

нашите са тип 2 на мидеа
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: август 03, 2010, 16:11:43 »

Нашите са тип 1 на Samsung , много съм доволна. Фурната и микровълновата ни също са Samsung
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: август 04, 2010, 09:47:37 »

Нашите са тип 1 , но 3 зони, индукция на Смег.
Засега от това което видях съм доволна. Загряват вода в съд за 1-2 минути като всичко освен съда и течността вътре е супер студено.
По нататък при постоянна употреба ще казвам повече smile
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: август 04, 2010, 10:05:17 »

Аз питам защото ни казаха,че тип 2 е по-добрия вариант,тип 1 по-бързо се разваляли,и ни препоръчват да се спрем на тип2.
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: август 04, 2010, 10:27:31 »

miss™, нашите са тип 1. Аз избрах тях заради външният им вид, по мое мнение са по-красиви. След като ги купих обаче, един приятел миказа, че има тип 2, но не е доволен тъй като този метален кант пречел при поставянето на 2 по-големи съда, т. е не се събират върху плочата  pardon
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: август 04, 2010, 10:39:44 »

Aз тип2 го дадох заради ключовете на котлоните,иначе ако се спрем на тип 2,то ще изглежда нещо подобно. Не знам защо обаче тип 1 ми харесва повече и смятам,че ще загряват по-бързо и по-силно от тип 2  pleasantry
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: август 04, 2010, 13:21:09 »

нашите котлони са обасолютно същите като тези които си показала тип 1 на Горенйе.
много съм доволна, доста избирах, така или иначе си е късмет на каво ще попаднеш, но разликата в дизайна е светлинни години, то и тип 2 са доста по-евтини. какъв е смисъла да имаш модерни котлони, ако пак ще са с ръчка, то и тя се разваля, няма гаранция. Имам познати със стъклокерамичен плот със сензорни копчета които вече 6-7 години нямат никакъв проблем.
За конкретния модел мога да кажа, че е по-удобно големия котлон да е отпред, защото реално повече готвя на него и затова избрахме точно този модел. Мога д акажа че за 2 години съм много доволна от него.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: август 04, 2010, 14:35:42 »

Моите също са без кант.Не се оплаквам от тях.Загряват мн бързо. По принцип и аз съм чувала че тип 1 се разваляли по бързо.Ти си преценяваш Наде.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: август 04, 2010, 15:51:32 »

Труден избор ще е,. Ние вкъщи имаме печка с такива котлони и вече 5-6 година нямаме проблем с тях,но пък ми казаха че имало разлика в печка с котлони и само котлони  Girl_sing
 Offtopic Иначе цената на двата вида е еднаква .
Мерси за мненията бяха ми полезни .  give_rose
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: август 07, 2010, 20:02:35 »

Избора е направен  girl_wink
хладилник Elektrolux

плот

фурна

Mерси на всички за съветите,по един или друг начин ни помогнахте в избора  pleasantry
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: август 09, 2010, 23:36:52 »

Поздравления за избора, miss™  good със здраве да си ги ползвате, а и най-вече да няма проблеми с тяхната експлоатация. Аз малко късно се включвам, но и нашия котлон е същия като този, който си показала - тип 1, за сега съм доволна, но го ползвам от скоро  girl_wink
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: септември 07, 2010, 12:48:49 »

Момичета имам въпрос ... как е закачен котлона за плота ви? Нашия просто е сложен и мога да го вдигам и местя когато си пожелая,обаче това ме притеснява  blush
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: септември 07, 2010, 13:05:47 »

Наде, уредите за вграждане затова се наричат така защото трябва да са неподвижни, но явно при теб някой не си е свършил работата. в плота ти трябва да се изреже отвор с определена от модела ти котлони форма и размери, след което си има едни "скоби" се закрепва към плота и с винтове се застопорява.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: септември 07, 2010, 13:13:45 »

Те са в плота,изрязан е по котлона,обаче според майстора скобите не са ми нужни,и понеже аз не съм на същото мнение реших да попитам. Сега като дойде пак ще го накарам да ми го застопори. pleasantry
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: