Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 01, 2025, 13:47:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбен пръстен, на коя ръка се носи?  (Прочетена 148668 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 29, 2006, 14:28:45 »

така си е denisimo,
Няма нищо лошо да я махаш в такива случаи, обаче само от "мерки за безопасност", не по някакви измислени извинения. С Bulechka се шегуваме за  beating beating beating beating и все пак-по -добре да не се налага  diablo diablo diablo
точно з аизмислените имам в предивид, че моето мило нещо все подхвърля, че не обича да носи никакви пръстени по ръцете си, хм!  diablo, ще я видя аз тази работа!  beating Wink

ТО и моята бъдеща половинка си ме обича много, но все, пак!!! Аз ДЪРЖА да си я носи халката! LOVING
Активен
V.L.
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 29, 2006, 15:03:58 »

Съгласна съм с вас момичета.Ние с моя мъж обмисляме да направим венчавка(може би за следващата ни годишнина) и тогава ще си направим нови халки, та да са ни еднакви.Сигурно ще ви се стори странно ,но миналата година за сватбата си поръчахме различни модели(всъщност разликата не беше фрапираща , но все пак си я имаше)Проблемът беше ,че моят модел е много нежен и не му стоеше добре на ръката, а пък неговата е по -груба и не ми хареса как ми стои.Така решихме да си поръчаме различни.Обаче вижте какво стана...той си изгуби халката на 6-я ден от сватбата, а пък аз както бършех във витрината един ден и счупих едната ритуална чаша.Сега си имаме една чаша и една халка  sad.Някои казват че счупеното носи щастие, но..... *crazy*Поради така стеклите се обстоятелства обмисляме"втора сватба" yahoo  Dance на втората ни годишнина(но този път в тесен семеен кръг)Е, времето ще покаже, има цели 11м до тогава.
« Последна редакция: август 29, 2006, 15:11:55 от V.L. » Активен
Яни
Сватбен ГУРУ
Публикации: 526

« Отговор #32 -: август 29, 2006, 15:43:06 »

Съгласна съм с вас момичета.Ние с моя мъж обмисляме да направим венчавка(може би за следващата ни годишнина) и тогава ще си направим нови халки, та да са ни еднакви.Сигурно ще ви се стори странно ,но миналата година за сватбата си поръчахме различни модели(всъщност разликата не беше фрапираща , но все пак си я имаше)Проблемът беше ,че моят модел е много нежен и не му стоеше добре на ръката, а пък неговата е по -груба и не ми хареса как ми стои.Така решихме да си поръчаме различни.Обаче вижте какво стана...той си изгуби халката на 6-я ден от сватбата, а пък аз както бършех във витрината един ден и счупих едната ритуална чаша.Сега си имаме една чаша и една халка  sad.Някои казват че счупеното носи щастие, но..... *crazy*Поради така стеклите се обстоятелства обмисляме"втора сватба" yahoo  Dance на втората ни годишнина(но този път в тесен семеен кръг)Е, времето ще покаже, има цели 11м до тогава.
А аз -понеже нямаме църковен брак- съм решила да я свършим тази работа също на някоя годишнина! Надявам се половинката да не ме усети  secret secret :-#ще бъде изненада и подарък едновременно! И смятам това да стане в някой тих и закътан манастир! Одобрявате ли ми изненадата?
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 29, 2006, 15:44:37 »

ОДОБРЯВАМ и още как!  good give_rose heart
Ще бъде чудесно! Ако мога д апомаам с нещо само кажи!!!!  kiss2
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: август 30, 2006, 14:52:24 »

Ние си ги носим ноа дясната ръка пък и моето семейство е доста вярващо а мъжа ми не толкова.Но важното е че той я носи, защото по принцип никога не е носел пръстен и не обича , но сега го прави и то по своя воля Girl_sing.
Относно тайната венчавка , ние сме сега в неделя на сватба, която ще се проведе на плажа край морето , а  венчавката ще е в едно манстирче. Може като мине събитието да ви разкажа и ако ви допада д се възползвате от информацият Аз съм много ЗА за такива изненади , с които да си правим живота по-сладък и щастлив Dance.
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ
Публикации: 526

« Отговор #35 -: септември 05, 2006, 10:24:14 »

Относно тайната венчавка , ние сме сега в неделя на сватба, която ще се проведе на плажа край морето , а  венчавката ще е в едно манстирче. Може като мине събитието да ви разкажа и ако ви допада д се възползвате от информацият Аз съм много ЗА за такива изненади , с които да си правим живота по-сладък и щастлив Dance.
Е, тогава ще чакам разказа ти! Ще ми бъде интересно, а и може да открадна някоя идея!  Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: октомври 02, 2006, 14:10:28 »

Аз си нося Годежния пръстен на безименния пръст на лявата ръка, а халката на същия пръст, но на дясната ръка!! ТОВА Е!!! good
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: декември 30, 2006, 18:56:48 »

Аз също си нося годежни япръстен на лявата ръка,а халката на дясната.Мъжлето преди сватбата правеше изречения че няма да я носи,но сега не я сваля.Въпреки че професията му е такава,че не е желателно да носи дори и халка!Оставих избора на него дали да я носи именно затова! dance dance dance
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: декември 30, 2006, 20:00:45 »

годежният-на лявата,а халката -на дясната,но аз ги свалям като съм на работа свидят ми се,а що се отнася до милото то не ги сваля никъде(само в банята) secret
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: декември 30, 2006, 21:23:31 »

Годежният може да се носи и над халката, "за да пази брака"!  girl_in_love

Или под халката, ако ви е станал голям!!! girl_wink
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 08, 2007, 16:44:39 »

Ние си носим халките на дясната ръка. Що се отнася до свалянето, аз не я свалям никога, но моето мило си я сваля доста често  diablo
А за годежния пръстен не беше уцелил размера и ми стана на кутрето, така че няма какво да му мисля на коя ръка да го нося  smile
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: януари 08, 2007, 16:52:32 »

И аз не си свалям халката, освен когато меся или чистя!!!
А милото все я забравя като излиза от банята!!!! beating Сваля я и като ходи на фитнес, за да не я надраска! Blush
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 31, 2007, 17:20:24 »

халките на дясната ръка на безименния пръст
годежния на лявата на безименния пръст
това знам дано не бъркам
Активен
bettysys
Ентусиаст
**
Публикации: 142

« Отговор #43 -: май 26, 2007, 13:36:16 »

момичета,моя мъж иска да си носи халката преди сватбата:)не мога да го разубедя.Има ли някакво поверие,дали не е на лошо?Някой чувал ли е нещо за това?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 26, 2007, 13:45:46 »

момичета,моя мъж иска да си носи халката преди сватбата:)не мога да го разубедя.Има ли някакво поверие,дали не е на лошо?Някой чувал ли е нещо за това?
Ами аз не съм чувала за някакво поверие,а и не е нужно да вярваш на поверията ако има такива.А милото каза:"Какво значение има ако се обичат?".Така че и аз бих казала същото.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: