Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:25:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201472 пъти)
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #465 -:
септември 04, 2009, 21:59:30 »
IOSE,
Нещата на които наистина трябва да наблегнеш са:
1.Фотограф
2.Оператор
3.ДЖ
4.Ресторант
Активен
IOSE
Новак
«
Отговор #466 -:
септември 04, 2009, 22:00:36 »
На 99.9% сме решили да е на 16-ти(пада се Неделя).Всъщност май няма какво повече да му мислим,време е да отидем да се запишем
Активен
topcat
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #467 -:
септември 05, 2009, 19:41:16 »
моля за подробности за ресторанта в интерпред !
Активен
IOSE
Новак
«
Отговор #468 -:
септември 05, 2009, 20:05:13 »
topcat->Здравей,мила,именно днес ходихме до там *THUMBS*Ще започна от това,че управителя е от доста време в бранша и си личи,че е наясно с много неща и би могъл доста да садейства в цялостната организация в ресторанта.Както той сам каза"хубаво е ресторанта,който изберете да прави 1 сватба на ден",а там е така.Кувертите са 40-45лв(видяхме примерни менюта и бяха добри).Не съм на 100% обедена,но мисля ,че и сватбената торта е от тях.Може да си внесете алкохол и не се плаща такса.Сватбата е 5ч,след което се плаща по 100лв на час(до година цените ще имат повишение,но малко).Имат агенции за декорация,като ние попитахме колко струва една хубава декорация от балони и той ни показа снимка с наистина много добра декорация(хелий,вързоп с по 3 балона на всяка маса,по колоните и арка)и струваше точно 180лв-всичко.В случая даже не ти трябват калъфи по столовете.Сватбената маса те я декорират+столовете към нея.
Друго не се сещам в момента,дано съм ти била полезна
Активен
IOSE
Новак
«
Отговор #469 -:
септември 05, 2009, 20:07:05 »
Аааа да попитам,някой има ли лични впечатления от ресторант "Ниагара" на ул.Дойран 2?
Активен
Peteto23
Любопитен
«
Отговор #470 -:
септември 05, 2009, 20:12:44 »
Na6ata svatba be6e s hotel"Sv.Sofiq"a restoranta se kazva6e"Tq i Toi".Restoranta e neveroqten,obstanovkata e mnogo hubava.
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
Публикации: 127
«
Отговор #471 -:
септември 06, 2009, 22:56:01 »
Да добавя още малко за ресторантите - Ниагара не е типичен сватбарски ресторант, а св.София след като си смени собствениците и персонала има известен проблем с обслужването, по-горе имаше и оплаквания, иначе овстановката наистина е добра.
И за още еидн много известен ресторант - Скай плаза НДК- след многобройните оплаквания миналата година от доста нелюбезния персонал, явно кризата и тях не е подминала, предполагам че са им намалели посещенията от баровци.Наскоро бях там и бях приятно изненадан от доста любезното държание и вкусната храна.е има още от старите неприятни навици персонала, но всичко беше доста на ниво тоиз път, независимо еч хората никък не бяха баровци - най обикновени стандартни клиенти.Освен това има и известно освежаване на интериора - нещо като лек козметичен ремонт, нови пирдета имаше маи и др дребни разлики.
Активен
mademoiselle
Сватбар
http://yordanovphotography.com
«
Отговор #472 -:
септември 07, 2009, 15:39:12 »
Аз съм се спряла на ресторант "Свети Валентин" в гр. София, намира се на Симеоновско шосе. Там съм присъствала на поне 10 сватби и нямам никакви забележки. Обслужването е на много високо ниво, управителят е невероятно коректен човек, кувертът излиза около 30-35 лв. Влкючва салата, студени мезета, топли предястия, основно ястие и безалкохолни (алкохолът ще си го внесем). Предлагат украса за официалната маса. (Едиственото, за което се колебая е дали да слагам цветна украса на масите за гостите, тъй като с влизането ни в ресторанта на масата вече ще има букет от безалкохолни напитки, алкохол, плата със студени мезета и салати, май цветната ми украса ще се губи и ще заложа на балоните.) Искам да подчертая, че ресторантът е много озеленен, има склани водопади и много красиви екзотични цветя, които наистина разчупват обстановката.
Активен
mademoiselle
Сватбар
http://yordanovphotography.com
«
Отговор #473 -:
септември 07, 2009, 16:19:10 »
Мили булки
, пропуснах да кажа, че младоженският апартамент е безплатен, а стаите за гостите на сватбата се ползват на преференциални цени
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
Публикации: 127
«
Отговор #474 -:
септември 08, 2009, 11:06:33 »
Всичко което е написано за свети Валентин е абсолютно вярно.Има само една малка подробност - управителят наестина е любезен и много коректен човек, но персонала е малко бавничък, налагало се е да чакаме половин час за безалкохолно, нека тези които ходят там да намекват на управителя този факт, предполагам , че ще вземе нужните мерки и вс ще е ок.
Активен
oliav
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #475 -:
септември 16, 2009, 08:52:34 »
Здравейте! И аз ще се омъжвам. Много ни харесва руския ресторант Москва. Кувертите са повече от прилични. Продават ни алкохола на доставни цени, можем да стоим колкото си искаме срещу 100 лв/час след 5-тия.... общо взето всичко е ОК на пръв поглед. Много моля всички, които имат отзиви за този ресторант да ги споделят. Незнам ка се оправят със сватбите в р-т Москва. Ходили сме на вечери там и обслужването е перфектно, но....
Отворена съм и за предложения за други ресторанти. Гостите ще бъдат 80-85 човека; търсим малко по-тежка атмосфера; до големия ден има време (17.04.2010г.), но предпочитам да съм готова от раничко.... за да не се обърка нещо в последния момент.
Благодаря предварително!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #476 -:
септември 16, 2009, 19:00:33 »
Доста популярен сватбен ресторант преди две години беше, но под името "Максим". От тогава не съм влизал. Предполагам, че не са се сменили собствениците, съдейки по запазения интериор на снимките от различни сайтове. А и няма защо - център, високи обороти, близост до ритуални зали и църкви...
Предимствата на старият "Максим" бяха централното разположение, добрата кухня, доброто обслужване до някъде.
Недостатъци бяха лошата хигиена в тоалетната при сватби над 80 човека и некадърният ДЖ, който налагаха най-вероятно от там срещу парички за управителя. Повярвайте, че през 2005 г. съм снимал над 8 сватби там, но на повечето от половината исках да се гръмна.
Сега с новото име се надявам нещата да са се променили към по-добро. Нека някой друг каже нещо за "новия стар ресторант".
Активен
malachika
Любопитен
«
Отговор #477 -:
септември 18, 2009, 10:57:06 »
Момичета, ние май избрахме своя ресторант
Но сега съм в голяма чуденка - първо да запишем час за ритуалната зала или първо да се разберем за ресторанта
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #478 -:
септември 18, 2009, 11:38:53 »
Цитат на: malachika в септември 18, 2009, 10:57:06
Момичета, ние май избрахме своя ресторант
Но сега съм в голяма чуденка - първо да запишем час за ритуалната зала или първо да се разберем за ресторанта
Това мила е много уместен въпрос. Ние първо си запазихме датата в Гражданското и църквата, защото аз повече държах да е точно тази църква, за мен беше много важна, и като отидохме 3 месеца по-рано се оказа, че много от часовете бяха записани още от 2008, ужас, но се оправихме. После търсихме ресторанта и искахме да е SKY Plaza, но беше зает и запазихме Continental Plaza в Ндк, като собствениците казаха, че първо трябвало ресторанта да се запази после ритуалната.Дрън, дрън, според мен ресторанти има много, в София специално говоря, а обредните зали са по-малко. Както и да е зависи на какво държиш, но според мен трябва ако е възможно да се запазят паралелно и то колкото се може по от раничко, сега като се замисля 3 месеца по-рано както ние направихме си е вече късно, но добре, че имахме късмет. Съжалявам за дългия пост, това е мнението ми, дано съм помогнала, успех с подготовката
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #479 -:
септември 18, 2009, 14:49:05 »
според мен задължително първо си запазваш ресторант, защото той е по-важен, там ще бъде тържеството, а къде ще подпишете няма такова значение. ако няма свободна дата за ресторанта ,който сте избрали, какво ще правите? часове за гражданското много, а и винаги има алтернатива, докато за ресторанта не е така.
ние примерно като избирахме ресторант и направо си питах има ли свободна събота август/септември ии се оказа, че в тези ресторанти, в които исках нямаше, а действието се развива 8 месеца по-рано, така че въобще няма какво да се чудиш, ако ресторанта е свободен го ангажирай веднага
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
Нагоре
Изпечатай