Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:00:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201502 пъти)
IOSE
Новак
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #450 -:
септември 03, 2009, 08:43:04 »
Здравейте на всички,
Прочетох някои мнения и коментари и реших да се регистрирам и да се обърна лично към Вас с молба за помощ.Знам,че е изписано доста по темета,но вече се обърках *crazy*и ще започна отново като Ви кажа каква ми е идеята,а вие ако може помагайте,ще съм много благодарна,че вече
До година Май месец ни предстои сватба и мислех,че има доста време,но се оказа,че греша,защото от този месец започвали резервациите за баловете
т.е трябва да се забързаме.
Искаме да си направим традиционната сватба със "всичките и истории",но да се вмъкнем в максимално нисък бюджет(за съжаление нямаме големи възможности
)
Ако може да помогнете с идеи и съвети като избор на ресторанта(той-е най спешен в момента).Ще сме 70-80 човека,така че не ни трябва много голям ресторант,а просто да е подходящ и куверта да е около 30лв. (+ -)
Ако се сетите и за останалите неща като покани,подаръчета и др. къде можем да намерим по-евтино давайте съвети.
Оказа се трудна работа организацията с не много финансови средства
Предварително благодаря на всички!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #451 -:
септември 03, 2009, 09:14:05 »
IOSE, за кой град става въпрос?
Активен
mdiamandi
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #452 -:
септември 03, 2009, 09:14:22 »
IOSE: Iose, аз бях писала по-напред за ресторант "Тривия Антик" където беше нашата сватба (2008г.). Не си спомням много точно, но куверта ни беше между 25 и 30 лв, а имаше от...до..всичко. Те ни направиха и украсата на ресторанта, съобразявайки се с нашите желания и идеи. Всичко беше изключително. Мога да говоря още много за ресторанта и обслужването. Ако проявиш интерес ми дай знак:)
Успех!
Активен
IOSE
Новак
«
Отговор #453 -:
септември 03, 2009, 09:33:28 »
Merilen,май съм пропуснала,става въпрос за гр.София
Mdiamandi,мерси,сега ще го потърся да видя снимки.
Активен
IOSE
Новак
«
Отговор #454 -:
септември 03, 2009, 09:51:05 »
Mdiamandi,разгледах профила на ресторанта,обстановката е просто уникалана
Единствено ме притеснява,че е далечко
(нали се съобразяваме и с гостите
)Въпреки това изпратих за всеки случай запитване по имейла им.Най-малкото със сигурност ще го посетим някой път,много романтично изглежда.
Аман от съображения
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #455 -:
септември 03, 2009, 13:09:47 »
:offtopic:IOSE ,темата е за ресторантите, но в София нямам наблюдение. Все пак ще се опитам малко да ти помогна с ограничения бюджет:
Покани
- можеш да се спреш на готови - от 60 ст до 1 лв, има доста прилични, а не ръчно изработени, които са по-скъпички. Другият вариант е, ако имаш свободно време и в зависимост от броя на поканите, да си ги направиш сама.
Чаши
- ако не държиш на гълъбчета, сърчица, т.е. стандартните сватбени чаши, погледни в големите магазини за чаши. Продават много хубави комплекти от 6 чаши за шампанско. Моите например в Sky City 6 броя струват 67 лв
Рокля
- в Асеновград има на цени от 250 до ...
Аксесоари
- нали трябва да има нещо нз заем булката
попитай познати и приятелки за чантичка например
За съжаление трябва да тръгвам, но не се притеснявай да питаш
Активен
_sealight_
Ентусиаст
«
Отговор #456 -:
септември 03, 2009, 13:20:38 »
IOSE-merilen ти е дала добри напътствия,да допълня относно чашите-и ние си взехме съвсем изчистени,кристални за 20 лв.ако искаш виж в галерията.
относно ресторанта за София -незнам,но и нашата сватба е 70 човека и куверта е 33 лв.на Златни пясъци,така че не се отчайвай, а и имаш доста време
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
Публикации: 127
«
Отговор #457 -:
септември 03, 2009, 16:42:43 »
За София куверт под 35 лв в добър коректен ресторант няма.Виж Интерпред, Преслав, Одаджийски, Скай Ауеи, там ще останеш доволна да близка до определената от теб цена.Що се касае до инфо от преди 2 години за цени на куверти - то е супер неактуално още повече до догодина.
Активен
IOSE
Новак
«
Отговор #458 -:
септември 03, 2009, 17:13:58 »
Благодаря момичета,преглеждам препоръкте ви внимателно.Който се сеща за още варианти да пише,винаги са от полза
.А накрая като се спрем на някой ресторант ще се похваля,че "лудото търсене" е приключило
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #459 -:
септември 03, 2009, 17:23:59 »
От личен опит моят съвет е да преразгледате своя бюджет за сватбено тържество. Трябва да се лишите от някои неща, които да компенсират по някакъв начин пазарните цени на основните "харчове". Само като съвет - спестете разходите за:
1. Парти на младоженците преди сватбеният ден
2. Меденият месец
3. Облеклото
4. Халките
5. Тортата
6. Колата
7. Украсата
8. Менюто
9. Подаръците
10.Менюто
11. Кетъринг
Не се лишавайте от добър:
1.Фотограф
2.Оператор
3.ДЖ
4.Ресторант
5.ритуална зала
6.Църква
«
Последна редакция: септември 03, 2009, 17:29:07 от Pachoran
»
Активен
mdiamandi
Новак
«
Отговор #460 -:
септември 03, 2009, 18:22:39 »
IOSE: Iose, само изглежда, че ресторанта е далеч. 20 мин от центъра на София е. Към ресторанта, както си видяла има и хотелска част, което е супер удобство.
Ние се договорихме със управителя и той беше поел ангажимента да напазарува от борсата всичко допълнително, което бяхме решили: доп.алкохол, вода и др. ПОсле ни предостави фактура за сумата. Тортата и погачата за ресторанта я бяхме поръчали от 100 грама сладки и те ни я доставиха директно там (транспорта не се заплаща, защото се води в рамките на София). Управителят на ресторанта дава изключително полезни съвети за организацията и необходимите неща. Дали ще се съобразите си решавата вие. Изключително коректни са. Наистина.
Отвън има прекрасна градина и наистина може да стане готино парти на открито ако желаете или пък да си направите част от церемонията навън. Отидете да го видите, няма да съжалявате. Ако имаш някакви
въпроси мога да ти дам моят мобилен тел, за да ти разкажа.
Сега се сетих, че ако се омъжвах сега (с опита от преди:)) щях да огранича купуването на алкохол. Цените в ресторанта са супер добри и определено е за предпочитане хората да си поръчват от бара това, което желаят допълнително. На нас ни остана мнохо алкохол. Бира не бяхме купили, защото решихме, че няма да е проблем гостите, които желаят да пият биричка да си поръчват от ресторанта.
Както си прецениш. За Скай Уей в Симеоново също съм чувала хубави неща от приятели. Има хубава градина с басейн, но не знам подробности за кувертите.
Дано съм била полезна.
«
Последна редакция: септември 03, 2009, 18:29:46 от mdiamandi
»
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #461 -:
септември 04, 2009, 15:40:21 »
IOSE, аз имах същият проблем, но аз съм от Стара Загора, та я направих там и съм пазарувала и от София и от там..та за роклята, ако ходиш извън София за рокля, моят съвет е да отидеш до Хасково...първо роклите са им от 160-250 и са хубави...наистина, има моя снимка с роклята...тя ми излезе 178..., второ няма такива цени на аксесоарите, каквито там, мн. са евтини, натова отгоре и младоженеца можете да го стегнете за 250 лв, а и златото е 28-32 лв. гр., та за около 800 лева можете да се облечете и двамата..., после за чашите в София на Пиротска има 7-8 магазина, където чашите са по 18 - 30 лв. комплекта и са хубави, не са кристал, но са сватбени, там има и за църквата чаша, колкото до поканите за същите гости на мен ми излезнаха 88 лв. с печата, но ти наистина можеш да икономисаш от тях, и да си купиш готови...Аз не съм правила подаръчета за гостите...не е и необходимо, в този случай...(аз по принцип не ги одобрявах), само за ресторант не знам нищо...ако искаш повече инф., пиши ми на лични...
Активен
IOSE
Новак
«
Отговор #462 -:
септември 04, 2009, 21:44:38 »
mdiamandi- и ти си права *THUMBS*В момента сме малко затруднени с обиколките,но със сигурност ще се постараем в най-кратък срок да отидем(така или иначе бързаме с резервацията)Щом си останала толкова доволна,то има защо.
Мерсииииии
Активен
mdiamandi
Новак
«
Отговор #463 -:
септември 04, 2009, 21:56:36 »
IOSE: Моля:) Всички имаме тези вълнения:danceg:Сигурна съм, че ще намерите ресторант и ще се радваме да видим снимки след сватбата. Имате ли вече дата?
Активен
IOSE
Новак
«
Отговор #464 -:
септември 04, 2009, 21:57:08 »
m_eleva19-Изпратих ти лично съобение,но нещо не съм много сигурна дали го направих както трябва
.Така сме новичките
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33