Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:52:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 201751 пъти)

valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юни 22, 2009, 14:48:25 »

Ето една механа, близо до Румънското посолство.Пише, че е 130 места и правят сватби.Аз някога ги питах по имейл, но отговор не получих.Колко ще са гостите?
http://mehanakolelata.com/#/aboutus/
« Последна редакция: юни 22, 2009, 15:05:59 от valka27 » Активен
Тулумба
Любопитен
*
Публикации: 46

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юни 24, 2009, 11:33:24 »

Здравейте, предстои ми сватба на 19.09.2009 г. и за за събитието избрахме "Помпей" - София. Но днес една позната ми каза, че е много разочарована от некоректността им и препоръча да изберем друго място. Притеснена съм от липсата на време за ново търсене и затова се обръщам към вас, ако някой от вас има някакви впечатления и отзиви да ги споделил
Предварително благодаря girl_wink
Активен
mariaterez
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #287 -: юни 24, 2009, 12:40:03 »

Моя съвет е не празнувай там.Миналата година бях на сватба там на моя братовчедка.Имаха големи проблеми с управителя.Ще останеш много разочарована
Активен
mili84
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юни 24, 2009, 12:44:15 »

Здравейте мили момичета, бих искала да ви попитам дали някоя от вас има подробна информация за Greenville ( цена на куверта, мин. и макс. брой гости, такса за внесен алкохол). Ще съм благодарна ако ми препоръчате хубав ресторант с градина за сватба около 50 човека.
  Предварително ви благодаря.

Мога да ти дам цени за Грийнвил, защото ние го резервирахме за нашата сватба, ако все още те интересува
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #289 -: юни 24, 2009, 13:02:41 »

Здравей, Стела!
Освен всички споменавани дотук ресторанти, може да провериш и в хотел Родина ресторанта, защото една позната е правила сватбата на детето си там и беше много възторгната от коректността и обслужването, от тортата подарък и т.н. не на последно място и цените били добри. Пиша това, което съм чула от нея. Аз там не бих и проверила, защото за мен е много грозен самия ресторант, но ако за вас това няма такова значение, проверете.  good
Активен
Тулумба
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юни 24, 2009, 14:28:16 »

Моя съвет е не празнувай там.Миналата година бях на сватба там на моя братовчедка.Имаха големи проблеми с управителя.Ще останеш много разочарована
Благодаря за отговора give_rose
Би ли споделила в какво точно се състояха неприятностите?
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 24, 2009, 19:18:31 »

Ние с половинката се спряхме на традиционния Централ Форум - имаме и доста време до сватбата, така че предполагам няма да имаме проблеми с резервацията smile
Активен
dindin
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #292 -: юни 25, 2009, 14:24:12 »

Здравейте всички, някой интересува ли се от резервация в ресторант "Панорама" на бул. Дондуков в София за 5ти Септември.. аз се опитвам да я сменя с друго място, защото се оказа че броя на гостите нарастна доста. Пишете ми ако някой се интересува smile
« Последна редакция: юни 25, 2009, 14:28:18 от dindin » Активен
fikosotaa
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #293 -: юни 25, 2009, 17:16:18 »

здравейте моето лично мнение ще бъде в полза на един нов ресторант в центъра на София-"ПРЕСЛАВ".нашата сватба беше 110бр.гости и мина чудесно.персонала беше много коректен и точен.всичко което беше договорено предварително беше изпълнено.нямаше неприятни изненади и купона беше супер.ако решите може да го погледнете.успех с избора на точното място за Вашата сватба.

Активен
marisha
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #294 -: юни 25, 2009, 18:58:50 »

Привет на всички бъдещи булки  danceg
От доста време ви чета и благодарение на вас научавам доста полезни неща, но сега имам нужда от помощ, защото с годеника ми сме в голяма чуденка кой ресторант, от двата на които сме се спрели, да изберем   sad
Единият е св.Наум в Лозенец, а другият е Централ Парк Хотел до НДК.
И двата ресторанта ни предлагат еднакви условия, освен че при св.Наум не се плащат никакви пари за извънредни часове, продължителност на сватбата. В Централ Парк Хотел се заплаща 10% от сметката, еднократно, която сума не е никак малка.....
За св.Наум не мога да намеря никаква съществена информация в НЕТ-а sad, докато за Централ Парк Хотел намирам малко положителни оценки.
Много ще се радвам, някой ако има наблюдения за двата ресторанта да ги сподели тук Wink
Активен
BUBETO_82
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #295 -: юни 26, 2009, 09:51:00 »

Здравейте момичета. Аз съм нова във форума, но от одавна чета мненията ви.  Svetla77  свободни ресторанти до вчера бяха Шипка и Финансист може да провериш. Ние резервирахме Юниор. На пръв поглед много симпатично ресторантче украсено с много цветя. Ще се радвам ако ми помогнете с повечко информация. Благодаря ви.
Активен
Тулумба
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юни 26, 2009, 11:35:40 »

Благодаря за предложенията, Бубе girl_wink
Резервирахме вече р-т "Св.София" за 20.09. Четох добри отзиви за него, дано се оправдаят очакванията ми за стилна и запомняща се сватба:)
Сега на дневен ред са тоалетите blum
Активен
creyzina
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 29, 2009, 12:23:39 »

Благодаря за предложенията, Бубе girl_wink
Резервирахме вече р-т "Св.София" за 20.09. Четох добри отзиви за него, дано се оправдаят очакванията ми за стилна и запомняща се сватба:)
Сега на дневен ред са тоалетите blum

За "Света София" на Пиротска ли става въпрос или за "Стара София" във Вега??
Активен
Тулумба
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 29, 2009, 12:25:14 »

За "Света София" на Пиротска ли става въпрос или за "Стара София" във Вега??

"Света София" на Пиротска. Имаш ли впечатления?
Активен
creyzina
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юни 29, 2009, 13:22:15 »

"Света София" на Пиротска. Имаш ли впечатления?
Писах ти на лични.Дано да получиш съобщението.
Само едно пояснение за всички булки които се интересуват от ресторант "Света София" на Пиротска.
Ресторанта смени собствениците си и всички хубави неща които четете от старите форуми са за старите собственици.Те сега държат ресторант "Преслав" на Мария Луйза.Новите собственици на "Света София" са собствениците на "Тя и Той" в Драгалевци.
Аз лично не ги харесвам като хора и управители,некоректни са.Но това си е мое мнение.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: