Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 17:21:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201842 пъти)
Vasi
Ентусиаст
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #225 -:
май 15, 2009, 10:23:14 »
Amelia, ние имахме 3-4 срещи с управителите на нашият ресторант.При първата се срещнахме да се раберем за условията, колко човека се събират и други щуротии, втората беше за да дадем капаро и да измислим меню, а третата и четвъртата беше за да уточним някакви неща като торта, аклкохол и други последни приготовления, но от други булки съм чувала и за около 10
срещи
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #226 -:
май 15, 2009, 10:52:25 »
Васи, много благоадаря! 3-4 срещи ми звучат нормално, но 10!? Мен ще ми е неудобно толкова да ги тормозя, но всичко зависи от това какава сватба ще правиш все пак. Може и да се налагат...
Още веднъж благоадаря!
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #227 -:
май 15, 2009, 11:03:07 »
Цитат на: Amelia в май 14, 2009, 21:59:06
Някой може ли да ми каже колко срещи се провеждат по принцип с управителите на ресторантите? Доколкото разбирам, на първата среща май се говорят общи неща, а доста по-късно се доуточняват подробностите около куверти, разположение на маси и т.н. Така ли е?
и още един въпрос, питах вече в друга тема, но май тук трябва да питам... за Централ Форум в Хиподрума някой има ли инфо дали осигуряват столове и шатри за изнесения ритуал или не?
А Интрепред изобщо да знаете дали имат градина за такъв ритуал?
И аз като Васи се надявам да минем с 4-5 срещи макс. За Интерпред не знам да има градина за изнесен ритуал. То по принцип е административна сграда и доколкото видях има нещо като малка вътрешна градинка, но тази неделя ако искаш мога да поразгледам и да попитам конкретно дали са правили някога изнесен ритуал и как точно и къде, защото нашата сватба е там и ще ходим и без друго да уговаряме подробностите.
Активен
linna_1986
Ентусиаст
г-жа Димитрова
«
Отговор #228 -:
май 15, 2009, 14:33:52 »
За Интерпред знам, че има една малка градинка отзад, имаше и зеленинка,но е малко, като че ли за изнесен ритуал, а когато ходихме да гледаме ресторанта как е подреден за сватба имаше едно помещение, което също беше украсено и казаха, че там ще е изнесения ритуал, но си беше вътре в сградата, а не навън
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #229 -:
май 15, 2009, 19:02:24 »
Много благодаря!
Цитат на: Ble6tu4ka в май 15, 2009, 11:03:07
И аз като Васи се надявам да минем с 4-5 срещи макс. За Интерпред не знам да има градина за изнесен ритуал. То по принцип е административна сграда и доколкото видях има нещо като малка вътрешна градинка, но тази неделя ако искаш мога да поразгледам и да попитам конкретно дали са правили някога изнесен ритуал и как точно и къде, защото нашата сватба е там и ще ходим и без друго да уговаряме подробностите.
Ако няма да те затрудня да попиташ дали градината става за около 70 човека, ще съм ти много задължена!!!
но не го приемай като ангажимент, все пак не ти е едно на главата!
Активен
BuBsy
Любопитен
"malka sladka gushki"
«
Отговор #230 -:
май 27, 2009, 21:13:27 »
Здравейте всички!
Аз съм съвсем нова тук...и честно казано ми се замая главата от толкова много информация!!!!!!!
Трябва да организирам сватбата си, нямам никакво време а и съм съвсем сама...помагат някои приятели..но решениятя зависят от мен, а аз съм до никъде с тях!!!!!!!!
Моля, препоръчайте ми някакъв ресторант в София! Ще сме около 50 човека, горе долу...
Понеже събитието ще е в края на Август и мисля че ще е доста топло... би ми се искало да е с прохладна градина.
Между другото, някой бил ли е в Той и тя в Драгалевци!?!?!
Моля за помооооооооооооооощ!
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
«
Отговор #231 -:
май 28, 2009, 12:03:22 »
Момиче помагайте,
знае ли някой ресторант в София за около 200 човека. Аз ги знам тези в хотелите, но не ми вършат работа. Че хората, за които питам не разполагали с много голям бюджет
. То да поканиш 200 човека с малък бюджет,
ама хайде
SOS
Активен
mili84
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #232 -:
май 28, 2009, 13:14:22 »
Здравейте, предстои ми сватба октомври месец и вече разгледах много ресторанти, но все се отказвам. Сега се спряхме на царско село. Можете ли да ми дадете някакво мнение. Ще бъдем 70-80 човека. Благодаря предварително
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #233 -:
май 28, 2009, 13:30:36 »
Момичета, и в Царско село, и за Той и Тя има отзиви в по-предните теми. Прегледайте ги!
Иначе добри ресторанти от това, което съм чела излизат че са Централ Форум, Парк Хотел Москва, Интрепред, Скай Уей. Поречето имат капацитет и за малък и за голям брой хора. Така че и за трите ви стават. Има нови ресторанти като Преслав на Мария Луиза, който е доста интересен. Ресторант Фантазия в Овча купел, който имал градина. Прочетете старите теми, за да съберете и отзиви на момичетата, котито вече са били булки.
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
«
Отговор #234 -:
май 28, 2009, 17:31:59 »
Цитат на: mili84 в май 28, 2009, 13:14:22
Здравейте, предстои ми сватба октомври месец и вече разгледах много ресторанти, но все се отказвам. Сега се спряхме на царско село. Можете ли да ми дадете някакво мнение. Ще бъдем 70-80 човека. Благодаря предварително
Не бих ти препоръчала да си направиш сватбата там. Моя колежка беше на сватба там и че е ужаст. Не ти сменят пепелниците, излъгали са младоженците в сметката и още неща, които не си спомням добре
Помисли си хубаво и наистина прегледай старите мнения. Успех
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #235 -:
май 28, 2009, 18:42:52 »
Добър вариант за много хора с малък бюджет е "Форум" в НДК. Реторантът е много голям и спокойно събира 200 души. Кувертите не мога да точно колко са, но са съвсем нормални. Малко е соц, но пък отговаря на другите изисквания.
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
Публикации: 127
«
Отговор #236 -:
май 29, 2009, 01:56:25 »
На питането по нагоре за ресторант Царско Село - твърдо ще останете разочаровани.Много нелюбезен и муден персонал, това което е писано за сметките и пепелниците също е верно.Там няма нищо друго освен красива градина отпред и езерцето наоколо, явно се знае , че хората се подлъгват по това, и според мен по тази причина всичко друго никак не е на ниво.Не зная защо се лъжете с тези ресторанти с градини, като никъде не може да ги използвате, заради опазване на тишина, или защото са твърде малки.По добре си търсете ресторанти с РАБОТЕЩИ климатици за лятото.(защото има и много които точно на вашата сватба няма да работят
, чудно защо ли?Ами защото и на предишната, а и на по предишната пак не са работели.)
Активен
mili84
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #237 -:
май 29, 2009, 09:26:32 »
Ние ходим там често на вечеря и на СПА и ни харесва много. Но не бях ходила на сватба там и затова питам. Явно за такъв вид мероприятия е съвсем различно
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #238 -:
май 29, 2009, 09:58:33 »
Цитат на: BuBsy в май 27, 2009, 21:13:27
Здравейте всички!
Аз съм съвсем нова тук...и честно казано ми се замая главата от толкова много информация!!!!!!!
Трябва да организирам сватбата си, нямам никакво време а и съм съвсем сама...помагат някои приятели..но решениятя зависят от мен, а аз съм до никъде с тях!!!!!!!!
Моля, препоръчайте ми някакъв ресторант в София! Ще сме около 50 човека, горе долу...
Понеже събитието ще е в края на Август и мисля че ще е доста топло... би ми се искало да е с прохладна градина.
Между другото, някой бил ли е в Той и тя в Драгалевци!?!?!
Моля за помооооооооооооооощ!
Миличка, с 50 човека можете да отидете навсякъде, кажи-речи. Огледай традиционните места, за които пишат момичетата, а после помисли за ваш любим ресторант. Или ако имате познат управител. Дори заведението да няма опит със сватби, според мен 50 човека не е толкова много, немалко хора правят толкова големи рождени дни, фирмени партита и кръщенета. Така че не би трябвало да е проблем.
Но в София обикновено не дават градините за сватби, наистина, заради шума, защото е забранено да смущават съседите - вечерните сватби ги хваща вечерния час, а обедните - следобедната почивка от 2 до 4. Ако дойде полиция да ви спре празника, няма да ви е никак забавно, а и ще има глоби за заведението. При положение че сте малко хора, помисли за вариант около София, някъде, където няма жилища наоколо.
И друго - помисли сериозно за изцяло изкарано на кетъринг мероприятие. Пак малкият брой гости биха го направили възможно и не безумно откъм финанси. Свържи се с фирма за кетъринг и нека те ти препоръчат къде са правили сватби и къде е минало безпроблемно.
Еееех, ако аз бях с 50 гости, еееех, много ти завиждам
Активен
creyzina
Новак
«
Отговор #239 -:
май 29, 2009, 10:12:14 »
Здравейте момичета.Включвам се в темата за да предупредя всички бъдещи булки да внимават с управителите на ресторант "Той и Тя". Моята сватба беше на 23.05.2009 в техния ресторант. Нищо не беше така както го обсъдихме и решихме,храната беше малко количество, имаше гаф с DJ, но за мое щастие всичко се оправи и сватбата беше незабравима. Гостите толкова се забавляваха,че никои не забеляза гафовете, но тези неща могат да помръчат вашия празник.Пожелавам на всички булки да изживеят своя ден така, както аз изживях своя - НЕЗАБРАВИМ. Късмет момичета !!!!!
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...