Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:53:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201756 пъти)
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #195 -:
април 27, 2009, 15:13:47 »
Значи трябва отново да поговоря с управителя, тъй като след уточняването на менюто, уточнихме и останалите подробности. Накрая той ни разпечати нещо като договор, в който пише, че осигуряват цветя и свещи по масите (цветята ги купуват от борсата, а свещите вероятно са чаени свещички поставени в малки вазички), което не е много скъпо. Няколко пъти питахме дали цветята влизат в цената?! Попита ни за балони с хелии и спомена тяхната цена, но след неколкократно питане дали има цветя и дали те са безплатни, ни беше отговорено положително. Дори уточнихме това, че не искам цветята да бъдат карамфили. Но всичко написано ме притесни. Ако ще плащам украсата, то поне аз да си я избера! Сега ще пиша мейл с конкретен въпрос и после ще ви пиша пак.
«
Последна редакция: април 27, 2009, 15:34:37 от tonibonboni
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #196 -:
април 27, 2009, 16:29:01 »
има ли вазможност в Централ Форум да откажеш украсата им и да си направиш своя? Съответно без да им плащаш, разбира се!
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
«
Отговор #197 -:
април 27, 2009, 16:37:29 »
Една съфорумка
krasunkata
, беше направила своя украса в ресторанта. Не е необходимо да ползваш тяхната. Можеш сама да украсиш каквото искаш. Проблемът е, че ако е имало дневна сватба, няма много време. Все още чакам отговор на мейла, който пратих.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #198 -:
април 27, 2009, 19:34:57 »
Цитат на: kungfupanda в април 26, 2009, 08:31:41
Здравейте мили момичета - настоящи и бъдещи съпруги, обгърнати от трепета на сватбения ден! Като нова във форума, искам да ви отправя следната молба:
Ще сключвам брак през 09.2009 , в гр. Пловдив. Прочетох доста голяма част от коментарите ви до момента по повод опита, натрупан по ходене по ресторантите, както и впечатленията на ваши близки и познати. Благодаря за полезната и обектнивна информация
Молбата ми е , ако някой е празнувал сватбата си , или е присъствал на такава в големия ресторант на х-л Санкт Петербург, да ми покаже снимки , от които да добия представа за тържеството.
Успях да открия до момента снимки от бизнес рсторанта , но не успявам да видя снимки от други сватби
Благодаря!
Ето това е от 26.04.2009 г . Обслужване перфектно ,вечеря също ! Абе с две думи всичко без грешка !
DSC_0176 [800x600].jpg
(71.44 KB, 800x531 - видяно 358 пъти.)
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #199 -:
април 27, 2009, 20:02:17 »
Браво Nasi ! Аз лично основният ресторант на "Санкт Петербург" не съм го виждал украсен за сватба и тази снимка ми допълни представата за възможностите на този ресторант. Не виждам обаче озвучителната техника. Ресторантът е " труден за озвучаване", дори и за сватбено тържество. Забелязвам и груба грешка при платното на пода с менчето. Ориентирането им е абсолютно неправилно.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #200 -:
април 27, 2009, 20:16:27 »
Цитат на: Pachoran в април 27, 2009, 20:02:17
Браво Nasi ! Аз лично основният ресторант на "Санкт Петербург" не съм го виждал украсен за сватба и тази снимка ми допълни представата за възможностите на този ресторант. Не виждам обаче озвучителната техника. Ресторантът е " труден за озвучаване", дори и за сватбено тържество. Забелязвам и груба грешка при платното на пода с менчето. Ориентирането им е абсолютно неправилно.
Найстина трудно се озвучава и колоните са от едната страна качени на стойки 4 на бр. незнам какви са не съм наясно изобщо с техниката . А за платното е така защото имаха изнесен ритуал и минават няколко пъти до масата да се подпишат и се връщат затова е сложено временно там . Да найстина р-та е доста голям и всичко е доста по трудно както за озвучаване така и за видеото макар че там слагат на терасата големи прожектори .
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #201 -:
април 27, 2009, 20:49:09 »
Техниката нека оставим настрана. Този подфорум не е за това. Но дори да има изнесен ритуал, логично е мастата на длъжностното лице да бъде най-малкото срещу арката, на отстояние 5-6 метра от фронта на последния модул от украсата. Нека да не забравяме, че имаме и гости, които в 70 % от случая трябва да виждат младоженците в лице или в полупрофил. Платното с менчето при този "следходящ" ритуал е нещото, което може да се заобиколи. Ако аз съм фронтално срещу арката, младоженците са ми в гръб. Ако съм в ляво от арката - младоженците пак са в гръб. Ако съм в дясно - същото. Алогична е построяването на украсата след последния и модул, продиктувано от формалното подписване, т.е. платното и менчето.
Ресторантът е малко "особен" и е трудно 70% от гостите да виждат всичко фронтално. Това като забележка.
«
Последна редакция: април 27, 2009, 20:59:22 от Pachoran
»
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #202 -:
април 27, 2009, 21:13:58 »
Ами масата е отсреща срещу арката ,а младоженците се спират накрая на пътеката от стойките и има доста разтояние от младоженците и обредничката ! Ох ако не съм те разбрала моля за извинение ! Снимката е доста лоша защото съм я правила аз !
DSC03437 [800x600].jpg
(47.8 KB, 800x600 - видяно 315 пъти.)
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #203 -:
април 27, 2009, 21:31:24 »
Тази снимка е вече нещо съвсем различно - това е правилният вариант. Понякога снимките от процеса на работа може да внесат и смут сред потребителите. Въпреки неволно допуснатата грешка - ресторантът на "Санкт Петербург" си остава един от малкото добрите и подходящи за сватбено тържество в град Пловдив. Аз лично съм много доволен от всички ангажирани лица при събитие в този ресторант. Не визирам само сватбата като събитие. Доволен съм от всички служители. Никога те не са си позволява ли да пречат, а напротив помагат с това, което могат. Ако попаднете и на добра агенция - всичко е ОК ! Може би така се отнасят към "гостите" само от София ?
Брей голяма сватба е била тази, а ако и втория етаж е бил функционален...На кого е сватбата, скромно бих попитал. Разкажете повече за нея. Покажете нещото, с което се различава от стандартните тук, на това място и в този град.
«
Последна редакция: април 27, 2009, 21:46:38 от Pachoran
»
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #204 -:
април 27, 2009, 21:51:10 »
Цитат на: kungfupanda в април 26, 2009, 08:31:41
Молбата ми е , ако някой е празнувал сватбата си , или е присъствал на такава в големия ресторант на х-л Санкт Петербург, да ми покаже снимки , от които да добия представа за тържеството.
kungfupanda
, моята сватба беше в Санкт Петербург, ако искаш разгледай албума ми. Препоръчвам го с две ръце, всичко беше прекрасно. Ако трябва да правя пак сватба, пак там бих я направила.
Pachoran
, платното с менчето го поставят на различни места в зависимост от останала аранжировка. Ние нямахме подписване там, а само захранване и платното беше ето тук:
А това, че на сватбата, която Наси е показала, е бил използван втория етаж, няма гаранция - най-вероятно не е бил, а столовете и масите са си така подредени винаги, ако може да се каже "by default".
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #205 -:
април 27, 2009, 22:36:28 »
По принцип да найстина вниманието от страна на персонала е страхотно ! Найстина помагат с каквото могат ! Просто са перфектни ! Ами сватбата беше много весела готини хора ! Да на втория етаж нямаше гости ,на първия бяха 178 човека . ellie_bellie била си много хубава булка !
«
Последна редакция: април 27, 2009, 22:42:37 от nasi
»
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
Публикации: 92
«
Отговор #206 -:
април 27, 2009, 23:15:54 »
Благодаря ви за коментарите и за снимките, изглеждат чудесно!
ellie_bellie - моля, светни ме как да разгледам албума ти...
nasi - разбирам,че на някой твой познат вчера е сключил брак в Ст. Петербург, имаше ли проблем с оставабето след 12?
Pachoran -разбирам,че си участжал в различни мероприятия там, аз само жеднъж съм била, като гпст на един коктейл, беше много добре откъм обслужване и т.н. музиката беше наживо и не мога да преценя за звука, като се пее наживо, чува се силно обикновено, а за мястото на ритуалните детайли, тепържа гледма за какво става в-с, още не съм задълбала в организацията
Благодаря още веднъж, всяка инфо е от помощ и един нов и различен поглед на едно и също нещо!
май ще изберем този ресторант. и 2мата с половинката го харесхаме,като го видяхме. и каквото и да гледахме след това, все за този си мислим.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #207 -:
април 27, 2009, 23:21:59 »
Проблеми за часа няма плаща се на час след изтичането на редовните часове ! Еле Беле може подробно да ти каже за какво иде реч там ! Успех от мен !
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
Публикации: 92
«
Отговор #208 -:
април 28, 2009, 20:26:51 »
ellie_bellie, сигурно много си се смяла на въпроса ми как да ти разгледам албума, ноооо... мисля,че имаме победител
,тъй като съм новак в такива форуми, от 2рия път видях къде се кликва ,за да се разгледа личен албум! Е, страхотен е! много сте естествени, непринудени,
,а и ти доста си се потрудила явно, тези бонбончета "прясно сключили брак", не мога да го преведа сега по-добре, а знам,че не трябва да се пише на английски, та бонбончетата са простоооо мнооого забавни ,браво
nasi, благодаря за информацията и подкрепата
много се надъхах вече за ресторанта, утре ще гледаме да запазим дата в гражданското,за да капарираме и ресторанта
Активен
lillefix
Новак
«
Отговор #209 -:
април 29, 2009, 09:41:56 »
Така, значи да, става дума за Централ Форум -бившия Славия. Безплатната украса (която ние ползвахме) включва калъфи- които са си там постоянно- не са специално за сватби, арка с изк. цветя, 2 кошници с изк. цветя, които стоят пред официалната маса, менчето и платното и свещник пак на официалната маса. Мисълта ми беше, че като ни показаха брошурите (с разни златисти панделни на столовете и на всички маси, с цветя по всички маси и не знам си какво още ни казаха, че така изглежда украсата и тя е безплатна. Не знам, явно просто са ни подвели, защото реално украсата в деня на сватбата беше много бедна и въобще не изглеждаше като на снимките. Ако ни бяха казали, че се доплаща щяхме да си платим, ама да е както трябва. Единствено ни казаха, че не осигуряват балони. Така, че си питайте за тези неща за да не останете неприятно изненадани- това е моят съвет.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...