Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:34:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201675 пъти)
Vasi
Ентусиаст
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #180 -:
април 24, 2009, 12:50:15 »
Цитат на: Amelia в април 24, 2009, 12:43:25
Къде е този ресторант Св. Валинтин и за колко човека става?
Ресторанта се намира на Симеоновско шосе 80, на около 500-600метра от кръстовището с околовръстен път.Ако не се лъжа капацитета му беше около 120 човека.Надявам се да съм дала полезна информация
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #181 -:
април 24, 2009, 12:52:22 »
Цитат на: Amelia в април 24, 2009, 12:43:25
Къде е този ресторант Св. Валинтин и за колко човека става?
Той се намира на бул. "Симеоновско шосе"80. За мероприятия до 100-110 души е идеален, без да се стеснява обстановката и дансинга. Разбира се може да събере дори и 150 души, защото има една допълнителна зала която е свързана с основната, но там хората ще се чувстват малко изолирани.
«
Последна редакция: април 24, 2009, 12:56:24 от DjNick Mc
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #182 -:
април 24, 2009, 13:09:30 »
Благодаря!
Ще потърся информация за условията му - куверти, такси и т.н.Ако някой знае нещо нека пише
Активен
lillefix
Новак
«
Отговор #183 -:
април 24, 2009, 14:41:08 »
Нашата сватба беше във Форум и не останахме доволни. Бяхме поръчали една официална торта около 40 парчета и останалото беше на пасти за гостите, та от официалната торта освен това, което аз отрязах 3-4 парчета, останалото се потурчи от персонала и дори ние младоженците ядохме пастички. Същото стана и с едно 25 килограмово агне, което беше за кума, но беше изядено явно не от който трябваше. Масите се препълваха от несъбрани чинии и пълни пепелници...Освен това, украсата, която ни показаха на брошурите беше далече от реалността затова, ако решите, питайте какво се доплаща за нея, защото на нас ни бяха казали, че е безплатна и ние не предприехме нищо за да поръчваме допълнителна украса. А по-точно украсата представляваше една арка, която стоеше зад нашата маса, 2 кошници с изкуствени цветя и един (можеби 2) свещника- това е. Ако видите брошурите обаче ще разберете какво имам предвид. А, да добавя и че ни счупиха фигурките за тортата, които бяха пропътували специално няколко хиляди километра
Не знам, може и да пропускам нещо но няма значение вече:) Иначе като цяло сватбата беше чудесна и много весела.
Активен
Jilda
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #184 -:
април 24, 2009, 14:59:43 »
Цитат на: DjNick Mc в април 24, 2009, 10:47:16
Ако става въпрос за руския ресторант "Москва". в София Няма никакъв проблем за дансинг, при условие, че сте 50-60 човека. Обстановката е наистина добра а също така и кухнята. Няма за какво да се притеснявате.
Точно за него става въпрос, благодаря.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #185 -:
април 24, 2009, 19:43:25 »
Цитат на: lillefix в април 24, 2009, 14:41:08
Нашата сватба беше във Форум и не останахме доволни. Бяхме поръчали една официална торта около 40 парчета и останалото беше на пасти за гостите, та от официалната торта освен това, което аз отрязах 3-4 парчета, останалото се потурчи от персонала и дори ние младоженците ядохме пастички. Същото стана и с едно 25 килограмово агне, което беше за кума, но беше изядено явно не от който трябваше. Масите се препълваха от несъбрани чинии и пълни пепелници...Освен това, украсата, която ни показаха на брошурите беше далече от реалността затова, ако решите, питайте какво се доплаща за нея, защото на нас ни бяха казали, че е безплатна и ние не предприехме нищо за да поръчваме допълнителна украса. А по-точно украсата представляваше една арка, която стоеше зад нашата маса, 2 кошници с изкуствени цветя и един (можеби 2) свещника- това е. Ако видите брошурите обаче ще разберете какво имам предвид. А, да добавя и че ни счупиха фигурките за тортата, които бяха пропътували специално няколко хиляди километра
Не знам, може и да пропускам нещо но няма значение вече:) Иначе като цяло сватбата беше чудесна и много весела.
Това е първото лошо впечатление, което чета за тях. Досега не е имало някакво такова изказване. За Централ Форум ли става въпрос и кой от двата?
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
Публикации: 92
«
Отговор #186 -:
април 26, 2009, 08:31:41 »
Здравейте мили момичета - настоящи и бъдещи съпруги, обгърнати от трепета на сватбения ден! Като нова във форума, искам да ви отправя следната молба:
Ще сключвам брак през 09.2009 , в гр. Пловдив. Прочетох доста голяма част от коментарите ви до момента по повод опита, натрупан по ходене по ресторантите, както и впечатленията на ваши близки и познати. Благодаря за полезната и обектнивна информация
Молбата ми е , ако някой е празнувал сватбата си , или е присъствал на такава в големия ресторант на х-л Санкт Петербург, да ми покаже снимки , от които да добия представа за тържеството.
Успях да открия до момента снимки от бизнес рсторанта , но не успявам да видя снимки от други сватби
Благодаря!
Активен
vesi792007
Любопитен
«
Отговор #187 -:
април 26, 2009, 11:21:49 »
Ние сме се ориентирали към р-т "Уасаби" до Плиска. Решението ни беше бързо, защото го посещаваме много често за вечеря и обслужването винаги е било на ниво, както и храната. Като открихме, че организират и сватби и имат на страницата си
http://www.delicatering.bg/
примерно задание с много подробно описани цени и примерно меню, направо си ги взехме. Пуснахме им задание за оферта и ни отговориха много подробно, като за менюто казаха, че ще се съобразят с това, което ние си изберем. Даже и факта, че няма да бъде еднакво за всички, защото имаме вегетарианци сред гостите. Как реално е минало мога да пиша след 30.05
Активен
iskra
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #188 -:
април 26, 2009, 12:53:50 »
Цитат на: Amelia в април 24, 2009, 13:09:30
Благодаря!
Ще потърся информация за условията му - куверти, такси и т.н.Ако някой знае нещо нека пише
Здравей Amelia,
Условията в Св.Валентин бяха най-изгодните, които ни предложиха. Куверта е от порядъка на 28-30лв, и включва салата, предястие, основно с гарнитура, 1 мин. вода и 50гр твърд алкохол, има и 10% сървиз.
Управителя изглежда точен и на нас ни предложи да махнем алкохола от куверта, а ние да си внесем алкохол (без да се плаща нищо допълнително за това). Можеш да внасяш и безалкохолно.
Тържеството продължава 5 часа, като има възможност да се удължи срещу 80лв/час.
Ако имате гости от провинцията и вие им плащате стаите има 10% отстъпка ( а цената на двойнаста е 69лв).
Имат си всичко необходимо за посрещането, за което не се плаща допълнително.
Това е, за което се сещам. Дано си спазят уговорките до сватбата. Надявам се да съм била полезна.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #189 -:
април 26, 2009, 13:58:54 »
Искра, много благодаря! Да, беше ми много полезна. Сега ще потърся снимки да разгледам. мен ме вълнува и дали имат градина. много ми се иска да си имаме и изнесен ритуал...
Не знам за коя тема ми е въпроса и мола модераторите да не се сърдят, че го пускам тук. Понеже изнесеният ритуал засяга ресторантите, ще го сложа тук...
Някой правил ли на сватбата си и гражданско, и църква, и после изнесен ритуал? Ние държим на гражданското да са само роднините и няма да сме със всички гости, но все пак не става ли много? мен много ми се иска да си имам приказката с изнесения ритуал в някоя градина, но ми е притеснено дали няма да стане отегчително с толкова ритуали?
В същото време никой не ми гарантира хубаво време и ако вали ще отпадне изнесения ритуал и тогава ще и останем само с гражсанско и църква, именно по тази причина аз не искам да подписваме в гражданското по-рано.
«
Последна редакция: април 26, 2009, 14:05:04 от Amelia
»
Активен
ivanina_79
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #190 -:
април 27, 2009, 08:49:46 »
Здравейте, момичета!
Знам, че много пъти е нищена тази тема, но доста закъсняхме с намирането на ресторант за сватбата /120 човека във Варна/. Навсякъде където съм се обаждала - всичко е заето. Това включва Хоризонт, Бизнес хотела /въпреки че там е до 100човека/, Одесос, Аква, както и в хотели на Константин и Елена - Романс, Естрея, Корал. Сватбата е юли месец, точно в разгара на сезона и в много други хотели не правят сватби в този период. Та ако имате някаква идея къде другаде мога да намеря ресторант, моля пишете!
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
«
Отговор #191 -:
април 27, 2009, 09:14:42 »
lillefix
, ако става дума за Централ Форум (бившия х-л Славия), нашата сватба също е там на 23.05.2009г. За украсата ни казаха, че е абсолютно безплатна (арка и някакви саксии с изкуствени цветя около нашата маса), а отделно по останалите маси слагали цветя и свещи...ако добре съм разбрала, вие е трябвало да платите тази украса ли?!
«
Последна редакция: април 27, 2009, 09:16:30 от tonibonboni
»
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #192 -:
април 27, 2009, 09:27:01 »
През октомври 2008 бяхме кумове в Централ Форум. Ето 2 снимки на украсата, която предоставя хотела:
Арката:
Кошниците с цветя:
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #193 -:
април 27, 2009, 11:38:00 »
И ние сме в Централ Форум на 25.07.2009г., но аз доколкото разбрах осигуряват само калъфи за столовете и дълги покривки за масите, арка, две стойки с изкуствени цветя, драпирия за младоженската маса (за последното не съм сигурна) и платно за посрещането. Казаха, че преди са правили украса и с балони, но сега вече - не. Не се заблуждавайте, никои няма да ви осигури свещи и цветя за масите на гостите, все пак това си е доста скъпо и би било много хубаво, ако ресторанта го осигурява, но уви ................
Активен
blondy20
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #194 -:
април 27, 2009, 12:35:07 »
здравейти и от мен
тъй като ми престои сватба бих искала да разбера нещо повече за ресторанта на централ парк хотел - за него ли пишете че е на 2 етажа?
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...