Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:23:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 201517 пъти)

Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #165 -: април 22, 2009, 18:59:36 »

prety правят се сватби в резиденция Бояна и то само в Дом №2. Всички от сватбите, на които съм присъствал са били на служители от Президенство, Министерски съвет, министерства и Народно събрание. За други "случайни" /грубо казано/ не си спомням. Но там често се правят мероприятия с друг характер, така че мисля проблеми няма да има на пръв поглед.
 Самият "ресторант" е част от фоаето на сградата /по-точно площадка след стълбите между фоае и първи етаж/ и първи етаж, който в същност е една тераса вътрешна. Помещението е сравнително голямо, но създава неудобства:
1.Трудно за озвучаване /има ефекта на ехото в баня най-просто казано и в резултат на големия незапълнен обем на помещението със соц. интериор, необходимост от професионално озвучаване със сравнително голямо звуково налягане/
2.Няма обособено достатъчно пространство за дансинг /такава е площадката между края на стълбите и части от етажа.
3.Масата на младоженците се разполага на срещуположния край на площадката след стълбите от фоаето
4.Колонада на първия етаж
5.Необходимост от кетъринг
6.Пропусквателен режим за гости /предварителен списък с данни на всички към НСО - ЕГН, № Л.К./
7.Невъзможност за допуск на автомобили /единствено колата на младоженците и още 2-3/
8.Абсолютна невъзможност за изнасяне на всичко в градината
 Аз лично за друг ресторант не знам в чертите на резиденцията. Ако има такъв за 60 души то той според мен е някаква част от сградата на Дом №2 . Сега си спомням, че имаше нещо подобно и то наистина е част от хотелския комплекс. Почти нямам спомени , беше отдавна.
« Последна редакция: април 22, 2009, 19:03:29 от Pachoran » Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208

« Отговор #166 -: април 22, 2009, 23:10:08 »

Vasi и Pachoran благодария ви за инфото,но мисля Че ще отпадне от листа ако е толкова неудобна залата за сватбата, колкото Pachoran писа и това с ЕГН и лиЧните карти на гостите  crazy.

Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #167 -: април 23, 2009, 13:41:37 »

А да имате впечатления от ресторант Акорд ? Казаха ,че няма проблем да се остане след 5-ия час ,но малко ме притеснява дали няма да накарат да се намали музиката.А вече съм била на сватба на която в разгара на купона в 23.30спряха музиката и казаха ''това беше'' .При положение ,че имаха друга уговорка. crazy
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #168 -: април 23, 2009, 14:02:40 »

Vasi и Pachoran благодария ви за инфото,но мисля Че ще отпадне от листа ако е толкова неудобна залата за сватбата, колкото Pachoran писа и това с ЕГН и лиЧните карти на гостите  crazy.

prety,

Правят се сватби не само в дом2 но и в дом 1 - историческия музей.
Там обаче, за такива мероприятия се използва градината и ще ви трябва кетъринг. Мястото е уникално и стават страхотни сватби с много красива природа наоколо. Може и шатра да си построите стига да имате бюджет за това.
Инъче мястото е наистина уникално.
Ако имате нужда от съдействие за организацията пишете на лични.

Поздрав и успех
« Последна редакция: април 23, 2009, 14:06:47 от DjNick Mc » Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: април 23, 2009, 14:08:59 »

В една от агенциите, дето обикалях миналите седмици, също ми казаха, че били правили в градината на историческия музей и станало добре. Кетъринг и шатри може да не са толкова скъпи, между другото. Нали и аз сега за всеки случай питам тук-там и за шатри, затова казвам. Ако е с коктейлни масички да не влачите безкрайни столове и безкрайни чадъри може да се получи и в реални ценови граници. Поне така обещават агенциите, ама аз вече вяра им нямам... ама ти питай, от питане глава не боли. Кетъринг има фирми само за това, а може да се поръча и от любим ваш ресторант, на доста места предлагат.
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #170 -: април 23, 2009, 14:59:06 »

Преди доста години (за съжаление  sad )  в Бояна  ми беше абитуриентския бал.Градината е наистина невероятна.Тогава ние използвахме и двата етажа които са свързани с голямо мраморно стълбище.Тогава имаше пропускателен режим като на някое летище.За съжаление спомените ми за самата сграда вътре са доста избледнели(от годините ,не от алкохола ,че аз по принцип не пия smile ) та не мога да дам повече информация за разположението
Активен
prety
Сватбар

« Отговор #171 -: април 23, 2009, 15:21:47 »

Благодаря ви,но мисля Че Бояната няма да е с този пропускателен режим  angry. Ще разпитам за ИсториЧеския музей,само се притеснявам Че планираме сватбата за края на Септември и незнам как ще е времто за градина  crazy
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: април 23, 2009, 15:34:57 »

Място, където много често правят кетъринги за сватби е военния клуб. Щом не държиш на градина, защо не опиташ там?
Активен
prety
Сватбар

« Отговор #173 -: април 23, 2009, 19:21:33 »

Място, където много често правят кетъринги за сватби е военния клуб. Щом не държиш на градина, защо не опиташ там?
Да и за там проверих сега Чакам оферта.Ако някой има оферта за военния клуб ще се радвам да ми изпратите.

Активен
iskra
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #174 -: април 24, 2009, 08:49:55 »

Мили дами,
Вече може и да е късно, но ще се радвам все пак на някаква информация. Вчера капарирахме ресторанта на хотел "Свети Валентин" и естествено сега вече взе да ме гложди дали не сме направили добър избор. Обиколихме няколко ресторанта, но този най-много ни допадна и го запазихме. Ако някой скоро е бил на сватба там моля да ми пише как е било? Чудя се и дали е необходима украса, защото на мен ми хареса така и незнам дали ще е подходящо нещо допълнително? Управителя изглеждаше точен човек, дано си държи на думата докрай. Ще съм ви благодарна за всякаква информация.
Благодаря предварително!
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: април 24, 2009, 08:57:28 »

Ако става въпрос за "Св. Валентин" на бул. Симеоновско шосе - много е приятно. Преди година пристъствах на част от една сватба там. Самата обстановка много ми хареса - с водата и озеленяването (незнам дали е още така). Има място за танцуване. За съжаление нямам наблюдение върху храната.  Иначе украсата беше от агенция и беше много стилна. good
Активен
Jilda
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #176 -: април 24, 2009, 10:26:57 »

Здравейте,

на нас ни предстои сватба на 05.09. и след обстойно обикаляне на ресторанти и хотели, капарирахме ресторант "Москва". Гостите ще са около 50-60 човека, но нещо почнах да се съмнявам дали ще имаме достатъчно място за танцуване и дали ще ни е достатъчно комфортно. Управителят, естествено казва, че няма да има проблеми и всичко ще е ок.

Имате ли някакви наблюдения за ресторанта (открит е миналата година, мисля в началото)?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #177 -: април 24, 2009, 10:47:16 »

Ако става въпрос за руския ресторант "Москва".  в София Няма никакъв проблем за дансинг, при условие, че сте 50-60 човека. Обстановката е наистина добра а също така и кухнята. Няма за какво да се притеснявате.
Активен
Vasi
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: април 24, 2009, 11:36:23 »

Мили дами,
Вече може и да е късно, но ще се радвам все пак на някаква информация. Вчера капарирахме ресторанта на хотел "Свети Валентин" и естествено сега вече взе да ме гложди дали не сме направили добър избор. Обиколихме няколко ресторанта, но този най-много ни допадна и го запазихме. Ако някой скоро е бил на сватба там моля да ми пише как е било? Чудя се и дали е необходима украса, защото на мен ми хареса така и незнам дали ще е подходящо нещо допълнително? Управителя изглеждаше точен човек, дано си държи на думата докрай. Ще съм ви благодарна за всякаква информация.
Благодаря предварително!

Здравей, била съм там на 2 сватби, беше много приятно , но си имаше и украса. Кухнята е добра, а и обслужването на сервитьорите беше на ниво. Единственото кофти нещо беше, че на втората сватба на която бях / а тя беше дневна/ бяха забравили да пуснат климатиците, а на вън беше 35 градуса. Но иначе всичко беше перфектно, и до колкото си спомням и младоженците бяха много доволни.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #179 -: април 24, 2009, 12:43:25 »

Къде е този ресторант Св. Валинтин и за колко човека става?
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: