Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:27:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201635 пъти)
Pachoran
Сватбен ШАМАН
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #165 -:
април 22, 2009, 18:59:36 »
prety правят се сватби в резиденция Бояна и то само в Дом №2. Всички от сватбите, на които съм присъствал са били на служители от Президенство, Министерски съвет, министерства и Народно събрание. За други "случайни" /грубо казано/ не си спомням. Но там често се правят мероприятия с друг характер, така че мисля проблеми няма да има на пръв поглед.
Самият "ресторант" е част от фоаето на сградата /по-точно площадка след стълбите между фоае и първи етаж/ и първи етаж, който в същност е една тераса вътрешна. Помещението е сравнително голямо, но създава неудобства:
1.Трудно за озвучаване /има ефекта на ехото в баня най-просто казано и в резултат на големия незапълнен обем на помещението със соц. интериор, необходимост от професионално озвучаване със сравнително голямо звуково налягане/
2.Няма обособено достатъчно пространство за дансинг /такава е площадката между края на стълбите и части от етажа.
3.Масата на младоженците се разполага на срещуположния край на площадката след стълбите от фоаето
4.Колонада на първия етаж
5.Необходимост от кетъринг
6.Пропусквателен режим за гости /предварителен списък с данни на всички към НСО - ЕГН, № Л.К./
7.Невъзможност за допуск на автомобили /единствено колата на младоженците и още 2-3/
8.Абсолютна невъзможност за изнасяне на всичко в градината
Аз лично за друг ресторант не знам в чертите на резиденцията. Ако има такъв за 60 души то той според мен е някаква част от сградата на Дом №2 . Сега си спомням, че имаше нещо подобно и то наистина е част от хотелския комплекс. Почти нямам спомени , беше отдавна.
«
Последна редакция: април 22, 2009, 19:03:29 от Pachoran
»
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208
«
Отговор #166 -:
април 22, 2009, 23:10:08 »
Vasi и Pachoran благодария ви за инфото,но мисля Че ще отпадне от листа ако е толкова неудобна залата за сватбата, колкото Pachoran писа и това с ЕГН и лиЧните карти на гостите
.
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
«
Отговор #167 -:
април 23, 2009, 13:41:37 »
А да имате впечатления от ресторант Акорд ? Казаха ,че няма проблем да се остане след 5-ия час ,но малко ме притеснява дали няма да накарат да се намали музиката.А вече съм била на сватба на която в разгара на купона в 23.30спряха музиката и казаха ''това беше'' .При положение ,че имаха друга уговорка.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #168 -:
април 23, 2009, 14:02:40 »
Цитат на: prety в април 22, 2009, 23:10:08
Vasi и Pachoran благодария ви за инфото,но мисля Че ще отпадне от листа ако е толкова неудобна залата за сватбата, колкото Pachoran писа и това с ЕГН и лиЧните карти на гостите
.
prety,
Правят се сватби не само в дом2 но и в дом 1 - историческия музей.
Там обаче, за такива мероприятия се използва градината и ще ви трябва кетъринг. Мястото е уникално и стават страхотни сватби с много красива природа наоколо. Може и шатра да си построите стига да имате бюджет за това.
Инъче мястото е наистина уникално.
Ако имате нужда от съдействие за организацията пишете на лични.
Поздрав и успех
«
Последна редакция: април 23, 2009, 14:06:47 от DjNick Mc
»
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #169 -:
април 23, 2009, 14:08:59 »
В една от агенциите, дето обикалях миналите седмици, също ми казаха, че били правили в градината на историческия музей и станало добре. Кетъринг и шатри може да не са толкова скъпи, между другото. Нали и аз сега за всеки случай питам тук-там и за шатри, затова казвам. Ако е с коктейлни масички да не влачите безкрайни столове и безкрайни чадъри може да се получи и в реални ценови граници. Поне така обещават агенциите, ама аз вече вяра им нямам... ама ти питай, от питане глава не боли. Кетъринг има фирми само за това, а може да се поръча и от любим ваш ресторант, на доста места предлагат.
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
«
Отговор #170 -:
април 23, 2009, 14:59:06 »
Преди доста години (за съжаление
) в Бояна ми беше абитуриентския бал.Градината е наистина невероятна.Тогава ние използвахме и двата етажа които са свързани с голямо мраморно стълбище.Тогава имаше пропускателен режим като на някое летище.За съжаление спомените ми за самата сграда вътре са доста избледнели(от годините ,не от алкохола ,че аз по принцип не пия
) та не мога да дам повече информация за разположението
Активен
prety
Сватбар
«
Отговор #171 -:
април 23, 2009, 15:21:47 »
Благодаря ви,но мисля Че Бояната няма да е с този пропускателен режим
. Ще разпитам за ИсториЧеския музей,само се притеснявам Че планираме сватбата за края на Септември и незнам как ще е времто за градина
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #172 -:
април 23, 2009, 15:34:57 »
Място, където много често правят кетъринги за сватби е военния клуб. Щом не държиш на градина, защо не опиташ там?
Активен
prety
Сватбар
«
Отговор #173 -:
април 23, 2009, 19:21:33 »
Цитат на: BASTET в април 23, 2009, 15:34:57
Място, където много често правят кетъринги за сватби е военния клуб. Щом не държиш на градина, защо не опиташ там?
Да и за там проверих сега Чакам оферта.Ако някой има оферта за военния клуб ще се радвам да ми изпратите.
Активен
iskra
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #174 -:
април 24, 2009, 08:49:55 »
Мили дами,
Вече може и да е късно, но ще се радвам все пак на някаква информация. Вчера капарирахме ресторанта на хотел "Свети Валентин" и естествено сега вече взе да ме гложди дали не сме направили добър избор. Обиколихме няколко ресторанта, но този най-много ни допадна и го запазихме. Ако някой скоро е бил на сватба там моля да ми пише как е било? Чудя се и дали е необходима украса, защото на мен ми хареса така и незнам дали ще е подходящо нещо допълнително? Управителя изглеждаше точен човек, дано си държи на думата докрай. Ще съм ви благодарна за всякаква информация.
Благодаря предварително!
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #175 -:
април 24, 2009, 08:57:28 »
Ако става въпрос за "Св. Валентин" на бул. Симеоновско шосе - много е приятно. Преди година пристъствах на част от една сватба там. Самата обстановка много ми хареса - с водата и озеленяването (незнам дали е още така). Има място за танцуване. За съжаление нямам наблюдение върху храната. Иначе украсата беше от агенция и беше много стилна.
Активен
Jilda
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #176 -:
април 24, 2009, 10:26:57 »
Здравейте,
на нас ни предстои сватба на 05.09. и след обстойно обикаляне на ресторанти и хотели, капарирахме ресторант "Москва". Гостите ще са около 50-60 човека, но нещо почнах да се съмнявам дали ще имаме достатъчно място за танцуване и дали ще ни е достатъчно комфортно. Управителят, естествено казва, че няма да има проблеми и всичко ще е ок.
Имате ли някакви наблюдения за ресторанта (открит е миналата година, мисля в началото)?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #177 -:
април 24, 2009, 10:47:16 »
Ако става въпрос за руския ресторант "Москва". в София Няма никакъв проблем за дансинг, при условие, че сте 50-60 човека. Обстановката е наистина добра а също така и кухнята. Няма за какво да се притеснявате.
Активен
Vasi
Ентусиаст
«
Отговор #178 -:
април 24, 2009, 11:36:23 »
Цитат на: iskra в април 24, 2009, 08:49:55
Мили дами,
Вече може и да е късно, но ще се радвам все пак на някаква информация. Вчера капарирахме ресторанта на хотел "Свети Валентин" и естествено сега вече взе да ме гложди дали не сме направили добър избор. Обиколихме няколко ресторанта, но този най-много ни допадна и го запазихме. Ако някой скоро е бил на сватба там моля да ми пише как е било? Чудя се и дали е необходима украса, защото на мен ми хареса така и незнам дали ще е подходящо нещо допълнително? Управителя изглеждаше точен човек, дано си държи на думата докрай. Ще съм ви благодарна за всякаква информация.
Благодаря предварително!
Здравей, била съм там на 2 сватби, беше много приятно , но си имаше и украса. Кухнята е добра, а и обслужването на сервитьорите беше на ниво. Единственото кофти нещо беше, че на втората сватба на която бях / а тя беше дневна/ бяха забравили да пуснат климатиците, а на вън беше 35 градуса. Но иначе всичко беше перфектно, и до колкото си спомням и младоженците бяха много доволни.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #179 -:
април 24, 2009, 12:43:25 »
Къде е този ресторант Св. Валинтин и за колко човека става?
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...