Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:23:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201610 пъти)
maia_111
Любопитен
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #150 -:
април 21, 2009, 14:58:58 »
Здравейте на всички
Моята сватба ще е 30.05.2009g. v Джия бии4.Вече всичко е уговорено ,поканите са надписани а аз вече започнах да се притеснявам защото чувам лоши отзиви за този ресторант :(Има ли някой ,който е бил на сватба там или е правил сватба там ....моля ви дайте мнение по въпроса!
Моля пишете на кирилица!
«
Последна редакция: април 21, 2009, 17:20:20 от maia_111
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #151 -:
април 21, 2009, 16:48:29 »
Кой е ресторанта? Джия Бийч ли трябва да е? В кой град е това - ориентирай ни малко, че трябва да гадаем, за да ти бъдем полезни.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #152 -:
април 21, 2009, 16:50:30 »
Аз мисля, че Джия Бийч е в Пловдив и ако не ме лъже паметта Капризчето си прави там сватбата, така че тя може да даде точна информация
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #153 -:
април 21, 2009, 18:56:32 »
Didi85 както казах ресторантът е сравнително нов и не е традиционен за сватбени тържества. Това не значи, че не е подходящ. И на теб като бъдеща булка казвам, че всяко едно нещо има край. Самите Вие казвате, че сте от бранша. Един съвет към теб и всички бъдещи булки - ако наистина желаете да купонясвате до по-късно, то бъдете готови да си платите това, което Ви поискат, но важното е да го заявите предварително още при капарирането. Така ще имате разрешението и възможност за сваляне от желаната сума. Разберете, че хората, които работят за Вас са служители или всеки един от нас има някакви ангажименти, програма, семейство, гадже в събота вечер ..., а на следващата сутрин закуска на гостите на хотела, друга сватба и така. Някои ресторанти не могат да позволят това, поради различни причини. Нека не забравяме, че има общински наредби и ред, които в последно време се следят.
Като продължение на тържеството използвайте клуб или дискотека /последното ми звучи доста старомодно/. Тези, които ще Ви последват се знаят кои са - приятели и колеги, по-млади роднини и по-отворени родители. Хората от провинцията, които са пътували същия ден и възрастните роднини искат да си ходят. На тях им е необходима почивка, защото емоциите са много за тях.
И още нещо - на другия ден са също много емоциите. Разглеждате подаръците, пиете кафенце в къщи, виждате, че всичко е с главата нагоре и няма къде да седне човек. Съвсем скоро разбирате, че ставате повече в едно пространство и трябва да си извоюваш място. Когато и главата е наред - спомените и приятните емоции също са на лице.
«
Последна редакция: април 21, 2009, 19:12:23 от Pachoran
»
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #154 -:
април 21, 2009, 19:22:08 »
Цитат на: магито в април 21, 2009, 16:50:30
Аз мисля, че Джия Бийч е в Пловдив и ако не ме лъже паметта Капризчето си прави там сватбата, така че тя може да даде точна информация
Да в Пловдив е и отзивите са доста лоши за там но всичко е относително ! Има и доста доволни макар че аз поне не познавам такива . Ресторанта е уникален но управителката Жечка е нещо страшно ! Може да се каже че не зачита никой макар че от тези хора и идват парите ! Още павече че е собственик и би трябвало вниманието към клиентите да е 10 пъти по добро . Тя командва и налага мнението си и никой не е в състояние да и успорва ! Относно кухнята също доста издънки е имало но пак ти казвам може при вас всичко да е наред ! Не се травмирай предварително не целя това просто ти казвам как стоят нещата и това можеш да го прочетеш в доста форуми от бивши булки !
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208
«
Отговор #155 -:
април 22, 2009, 15:10:29 »
Мили дами искам да ви попитам дали някоя от вас има информация за провеждане на сватби в Резиденция Бояна?
Благодаря
Активен
Vasi
Ентусиаст
«
Отговор #156 -:
април 22, 2009, 15:27:53 »
Цитат на: milata84 в февруари 16, 2009, 09:36:19
snowhite аз като проучвах ресторантите бях във Вега, Принцес, а до Метрополитън не стигнах. За Грийнвийл,не съм се допитвала защото ни беше малък.Там ресторанта е може би до 80 души, за да има място да се танцува. Храната беше вкусна,атмосферата приятна. Относно Вега, бих казала тотално неподходящ за сватби.Иначе много стилен, но масите са една в друга, никакав дансинг, кувертите им не са едни от най-приемливите, и капацитета е точно за 40-50 човека,ако искате да има място за танци.Иначе управителят ми предложи да отворят другата зала, и отвори една врата - това беше конферентната зала, и ми каза :ето това е залата,като се слеят двете идеално. Как ще се сливат не ми беше много ясно, като има стена и една врата...Абсолютни глупости. Така че там също не препоръчвам. В Принцес, залата е много голяма, има място за игра за маси, много тъмна за съжаление, няма прозорци. Това някакси ме подтиска. Пълен мрак, ужасно е. Не е ли една хубава гледка пред теб, да ти се повдигне още повече настроението. Кувертите им също не ми допаднаха, доста скъпички бяха. Бях и в Скай Уей, много е актуално това место, поради тази причина отидох да проверя. Нашата дата беше свободна, управителката много мила, кувертите на добри цени...За 130 човека мисля че са се престарали, ако сложат 130 места едно хоро няма къде да се изиграе, посредата остава място колкото 20 човека да се завъртят, никакви прозорци и глътка светлина. Лично според мен,не бих желала в такива помещения да си правя сватбата. За Метрополитън нямам впечатления, една приятелка беше там на сватба и каза че е добре уредено
Тук смея да оборя мнението относно Вега.
Моята сватба беше там,ресторантът е много добър за сватби, персонала е внимателен да не говорим за менюто. Нямах никакви проблеми нито със сметка, нито със алкохол.Нищо не ми е изчезнало.Споделям мнението на много хора, че там куверта е леко скъп. На мен лично ми излезе около 75лв на човек без алкохола, а тортата..... която беше най-прекрасната торта която съм опитвала някога ни беше подарък от ресторанта.
Пропуснах да добавя - бяхме около 130 човека / ако не се лъжа имаше доста хора които не дойдоха, успях да събера всички в ресторанта без да е пренаселено, че и място за танци имаше. Допълнителната зала я ползвахме за децата, имаха си аниматорки и много се забавляваха...
Относно Метрополитън. Един месец преди моята сватба там беше сватбата на брата на мъж ми.... запазвам си мнението или само хубаво или нищо. Не коментирам.
«
Последна редакция: април 22, 2009, 15:32:15 от Vasi
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #157 -:
април 22, 2009, 16:37:33 »
Момичета, може ли да споделине чували ли сте или на свой гръб да сте изпитвали кражби на алкохол, надписване на сметки и т.н. постъпки от Централ Форум, Парк хотел Москва, Скай Уей или Интерпред?
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #158 -:
април 22, 2009, 16:52:04 »
Цитат на: Vasi в април 22, 2009, 15:27:53
Относно Метрополитън. Един месец преди моята сватба там беше сватбата на брата на мъж ми.... запазвам си мнението или само хубаво или нищо. Не коментирам.
Кажи ни за Метрополитън. Много съм любопитна за отзиви за там. Едни познати щяха да се женят там през юни, но се отказаха, защото колони някакви им пречели, но май друга беше причината, не колоните... та искам да разбера как е, сега много го рекламират.
Активен
Vasi
Ентусиаст
«
Отговор #159 -:
април 22, 2009, 18:06:54 »
Цитат на: rozovka в април 22, 2009, 16:52:04
Кажи ни за Метрополитън. Много съм любопитна за отзиви за там. Едни познати щяха да се женят там през юни, но се отказаха, защото колони някакви им пречели, но май друга беше причината, не колоните... та искам да разбера как е, сега много го рекламират.
Не знам дали е редно да пиша тук за Метрополитън. Дали няма да ми бъде изтрито мнението.Дали може някой от модераторите да разреши. Тъй като мисля , че е редно момичетата във форума на които им предстои сватба да имат идея за какво става дума, тъй като аз имам отзив и представа от две сватби там.
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
Публикации: 127
«
Отговор #160 -:
април 22, 2009, 18:10:17 »
Амелия и във всичките изброени от тебе и техните производни(в парк хотела са 2, и форумите са 2), няма проблеми с кражби и подобни екстри, това са едни от най оборотните ресторанти в София.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #161 -:
април 22, 2009, 18:13:00 »
ох, така не съм се радвала на никой пост досега!
Значи правилно съм отсяла своя списък с възможни ресторанти. Браво на мен!
Активен
Vasi
Ентусиаст
«
Отговор #162 -:
април 22, 2009, 18:16:07 »
Цитат на: prety в април 22, 2009, 15:10:29
Мили дами искам да ви попитам дали някоя от вас има информация за провеждане на сватби в Резиденция Бояна?
Благодаря
За лятна сватба там е страхотно тъй като има двор. До колкото знам цените са доста приемливи, но има малък проблем ресторанта за който аз знам е малък - мисля че беше около 60 места
, освен това трябва да се отиде на място тъй като в интернет няма грам информация. Надявам се да съм била полезна
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #163 -:
април 22, 2009, 18:22:48 »
Цитат на: Vasi в април 22, 2009, 18:06:54
Не знам дали е редно да пиша тук за Метрополитън. Дали няма да ми бъде изтрито мнението.Дали може някой от модераторите да разреши. Тъй като мисля , че е редно момичетата във форума на които им предстои сватба да имат идея за какво става дума, тъй като аз имам отзив и представа от две сватби там.
Аз мисля ,че това е мястото където да се споделят наблюдения и виждания за даден р-т ! Все пак е хубаво момичетата да имат предварителна информация за даден р-т преди да го посестят ! Просто да знаят какво да питат ,наблюдават и всичко останало !
Активен
Vasi
Ентусиаст
«
Отговор #164 -:
април 22, 2009, 18:53:12 »
Цитат на: nasi в април 22, 2009, 18:22:48
Аз мисля ,че това е мястото където да се споделят наблюдения и виждания за даден р-т ! Все пак е хубаво момичетата да имат предварителна информация за даден р-т преди да го посестят ! Просто да знаят какво да питат ,наблюдават и всичко останало !
Добре ще разкажа за моите наблюдения и патила. Преди една година управителката в ресторанта беше друга, до колкото знам тя е напуснала, при една от срещите /тъй като ходих с етърва си/ тя обясни как всичко ще бъде перфектно. Естествено ние повярвахме- да не се женим всеки ден. Разбрахме се за всички подробности , поръчахме пробна вечеря и си тръгнахме, след една седмица етърва ми отиде на пробна вечеря и вечерта донесе снимки на менютата. Изглеждаха доста големи и доволно за цената на куверта, която не беше никак ниска.В деня на сватбата порциите бяха на половина, и бяха ужасно студени.
Пропускам всички ядове с уреждането тъй като почти навсякъде ги има и стигам до деня на сватбата.
Беше ни обещан персонал от 8 човека за 140-150 човека гости - получихме 4 човека с управителката.
Изчезна ни алкохол,макар че празните бутилки се връщаха в кашончето.
Пепелниците през цялото време бяха пълни - нямаше кой да ги изчисти.
Нямаха табли за погачите, в ресторанта ми се наложи да мисля какво да правя.
Нямаше кой да налее дори вода на гостите/алкохола и безалкохолните бяха на помощни масички/
И флористката на хотела ни открадна половината украса.
Накрая девер ми се усъмни че сметката е надписана с около 1000лв.
Друга моя позната се жени след тях може би две седмици, и сподели че са и изчезнали от подаръчетата за гостите, както и нейни подаръци.
Мисля, че това достатъчно.Мили момичета бъдете много внимателни.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...