Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:31:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 201651 пъти)

tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 20, 2009, 21:23:53 »

Наси, мисля че за този куверт няма такъв ресторант, провери Скай уей, но там куверта е около 70 лв., но е много готин, другите май повечето са с продълговати маси.
Активен
margoleta
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #91 -: март 21, 2009, 10:09:33 »

Здравейте на всички,молбата ми е ако някои има пресни впечатления от ресторант "Диана-3" да сподели.Търсих тяхна интернет страница но не намерих нищо а много ми хареса рекламата им  в списание "Сватбен магазин".Предварително благодаря и успех на всички.
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 22, 2009, 05:17:53 »

tsvety_t  нещо бъркаш за Скай Уей  give_rose . Те ти дават менюта, от които ти си формулираш куверта. Можеш спокойно да се впишеш и към 40 лв.  Wink
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 22, 2009, 06:50:34 »

В Скай Уей ви предлагат листа с различни ястия и вие сами си правите менюто. Нашият куверт излиза 29,30 лв и включва  салата, предястие и основно ястие (при желание може да се добави и десерт, но решихме да има такъв само за децата, а за останалите гости само тортата), като бара ще бъде отворен. Така че всичко спокойно може да излезне към 40-50лв на човек. Ние ходихме на пробен обяд и мога да потвърдя, че всичко беше страшно вкусно и ни беше много трудно да изберем крайното меню  good
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 22, 2009, 11:47:37 »

Прави сте, аз си мисля за Скай Плаза, но пиша глупости blush
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 22, 2009, 16:50:25 »

Скай Плаза също е страхотен, преди години там ми беше абитуриентския бал и съм останала много позитивно настроена към него. Храната беше вкусна, а гледката която се отваря към София е невероятна, снимките стават много добри Wink Но още тогава, 2002 година, кувертът беше един от най-скъпите в София, пък и до колко си спомням масите бяха правоъгълни, а не кръгли.
« Последна редакция: март 22, 2009, 16:54:07 от Crystal » Активен
panika
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 23, 2009, 15:46:36 »

Здравейте,

имам следния проблем - сватбата ми е на 25-ти април 2009 в ресторант "Той и Тя" в Драгалевци .... за около 150 човека ... капарирахме го доста отдавна и разни други неща ни завъртяха ... но сега като се замислям,се оказва,че там ще ни е доста тясно и няма да има почти никакво място за танци. Много се разстроивам,че направихме колосална грешка с този ресторант и за това ми се иска да ви питам дали някои от вас е бил там на сватба и как беше ? а вече е късно и да търся друго място ... всичко е заето sad 
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #97 -: март 23, 2009, 17:48:40 »

Мила, аз не съм била в този ресторант, но съветът ми е да не го мислиш изобщо, при положение, че остава по-малко от месец до сватбата ви. Предполагам, че са разпратени и поканите вече и т.н. Да се измъчваш с въпроси и съмнения - излишно е, не можеш да промениш нещата (освен ако не тръгнеш да сменяш ресторанта в последния момент, но според мен, освен, че няма да намериш нищо хубаво свободно за толкова кратък срок, това ще ти причини толкова стрес, че... май е по-добре да не се захващаш - поне според мен). Така че хич не го мисли - щом сте го запазили, значи го харесвате и горе-долу все пак като сте запазвали сте преценили обема хора, които ще събере, а пък ако се окаже малко тясно - хич да не ти пука, на всяко тържество има недостатъци, важното е да си спокойна и да не се измъчваш с такива неща.
Активен
ralitoo
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #98 -: март 23, 2009, 18:20:59 »

И аз споделям мнението на rozovka,а и ще ти е доста трудно да намериш нещо с този капацитет.Успех от мен good
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #99 -: март 23, 2009, 22:08:33 »

Panika опитай в "Диамант" на хотел "Принцес". Мисля, че там е най-подходящото място след закриването на "Макси". Никога не е късно за нищо!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 23, 2009, 22:27:38 »

Panika опитай в "Диамант" на хотел "Принцес". Мисля, че там е най-подходящото място след закриването на "Макси". Никога не е късно за нищо!

Мисля ,че ще срешне доста трудности да намери р-т и то първата седмица слез великден ! От 25.04 в всички р-ти и агенции е почти невъзможно да намериш нещо свободно ! Но тово не пречи все пак да опиташ . Съгласна съм ,че никога не е късно за нищо ! Успех ! И не го мисли важното е да е весело ,на който му се танцува ще намери място да го направи !
Активен
panika
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 24, 2009, 09:58:27 »

благодаря за отговорите ... наистина се надявам,че ще се оправим с ресторанта и че хубавото ни настроение ще е достатъчно ... но наистина мисля все пак да пробвам на още някои и друго място .... знам ли ... може да имам късмет smile
Активен
ralitoo
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #102 -: март 24, 2009, 12:13:23 »

Мога да ти предложа някои места с твоя капацитет но незам дали са добри можеш поне да ги провериш good http://restaurantfinansist.com/
http://www.interviewbg.com/1.php
http://www.svatbata.com/restaurants/panorama/panorama.htm
Активен
rebeka_sch
Новак
*
Публикации: 12

Най-красивата шаферка.

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 24, 2009, 12:25:23 »

Била съм на сватба в последният предложен и не знам от къде измислиха тези 180 места.
Ние бяхме около 100 човека и въздуха не стигаше.
Столовете ни толкова силно бяха притиснати един в друг(гръб в гръб), че не можеше дори спокойно да си седиш на масата, ако искаш да станеш дигаш и двете маси и докато стигнеш дансинга, тя песента свършила.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 25, 2009, 11:33:44 »

Момичета, започнах много да се тревожа. В нашия ресторант ще има вечерна сватба предишния ден. А нашата е обедна. Значи няма да можем нищо да оставим от вечерта в ресторанта. Ужасно ми е неприятно.. кой ще се съгласи да търчи рано-рано сутринта да носи всичко.. как не се сетих по-рано за това.. А и ако персонала е седял до 4 часа, кой знае в колко часа ще дойдат за моята сватба, дали изобщо ще е отключено по-рано.  nea ужас.. какво да правя сега !?!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: