Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:38:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 201481 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: февруари 15, 2009, 16:34:18 »

Ето я новата тема за Ресторантите.Поради факте че имаше две теми за ресторантите ги слюх в една и я заключих а това е новата.
Тук е старата Ресторантите 3
« Последна редакция: февруари 27, 2009, 15:21:18 от maria_lakova » Активен
milata84
Ентусиаст
**
Публикации: 70

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: февруари 16, 2009, 09:36:19 »

snowhite аз като проучвах ресторантите бях във Вега, Принцес, а до Метрополитън не стигнах. За Грийнвийл,не съм се допитвала защото ни беше малък.Там ресторанта е може би до 80 души, за да има място да се танцува. Храната беше вкусна,атмосферата приятна. Относно Вега, бих казала тотално неподходящ за сватби.Иначе много стилен, но масите са една в друга, никакав дансинг, кувертите им не са едни от най-приемливите, и капацитета е точно за 40-50 човека,ако искате да има място за танци.Иначе управителят ми предложи да отворят другата зала, и отвори една врата - това беше конферентната зала, и ми каза :ето това е залата,като се слеят двете идеално. Как ще се сливат не ми беше много ясно, като има стена и една врата...Абсолютни глупости. Така че там също не препоръчвам. В Принцес, залата е много голяма, има място за игра за маси, много тъмна за съжаление, няма прозорци. Това някакси ме подтиска. Пълен мрак, ужасно е. Не е ли една хубава гледка пред теб, да ти се повдигне още повече настроението. Кувертите им също не ми допаднаха, доста скъпички бяха. Бях и в Скай Уей, много е актуално това место, поради тази причина отидох да проверя. Нашата дата беше свободна, управителката много мила, кувертите на добри цени...За 130 човека мисля че са се престарали, ако сложат 130 места едно хоро няма къде да се изиграе, посредата остава място колкото 20 човека да се завъртят, никакви прозорци и глътка светлина. Лично според мен,не бих желала в такива помещения да си правя сватбата.  За Метрополитън нямам впечатления, една приятелка беше там на сватба и каза че е добре уредено  good
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: февруари 16, 2009, 12:33:19 »

Точно същите критерии имах и аз към ресторанта - да е с прозорци (не конферентна зала), да има малка градина, където да поемеш въздух или отпочинеш от силната музика и с приемливи куверти до 50 лв. за около 130-140 човека. Единственият , който ни пасна беше Централ Форум в Хиподрума. Само това, че е с мокет по пода не ми допада, но го преглътнах, пък и имат калъфи и панделки за столовете, арка за посрещането, менче и т.н.
Активен
milata84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: февруари 16, 2009, 12:34:33 »

Супер, той беше и нашият фаворит но беше зает  sad Препоръчвам го горещо, била съм там на сватба
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: февруари 16, 2009, 15:42:01 »

Той и за нашат адата беше зает 04.07.2009г., но ние решихме сменяме ресторанта, но датата - не, да де ама като пообиколихме и видяхме другите, наново решихме - сменяме датата, ресторанта остава и така сега сме на 25.07.2009г. tease
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #5 -: февруари 16, 2009, 18:57:06 »

Определено в 95 % от случаите прозорци на ресторанта не Ви трябват, поради простата причина, че сватбите са вечерни. Настроение може да създадете само със специално наето осветление.
Активен
snowhite
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: февруари 16, 2009, 19:52:44 »

Благодаря ти, milata84. Мен при Вега ме привлича офертата за алкохола - за 20 лв на човек ти откриват мокър бар за 5 часа с неограничена консумация на всякакви алкохолни и безалкохолни, а те моите гости все по това си падат. Но ако наистина е толкова малко  shok. А в Принцес ме привлече, че е голямо и наистина има място, а кувертът е 40 лв и е доста приличен. Ще проверя Метрополитан и Централ Форум определено.

За прозорците не съм много съгласна - ако ресторантът е нависоко и София свети отдолу през прозорците мисля, че се създава идеална атмосфера  good
« Последна редакция: февруари 16, 2009, 20:14:36 от snowhite » Активен
milata84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: февруари 17, 2009, 09:14:58 »

За прозорците съм категорична, това си беше лично наше решение естествено. Някакси, като влезнах в Скай Уей, имах чувството че се задушавам...Освен това залата не е огромна, ниска е, и като се съберат 130 човека + камера,фото,ДЖ, персонал.... и ще се задушиш, глътка въздух няма. В Принцес самата зала е за 200 човека, и е много висока,там може да се направи компромис... Иначе мила, Вега НЕ ти го препоръчвам с две ръце smile Имам оферти и от Принцес и от Вега, и от Форум, ако мога да бъда полезна с нещо , давай  tease
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: февруари 17, 2009, 11:31:05 »

Благодаря ти, milata84. Мен при Вега ме привлича офертата за алкохола - за 20 лв на човек ти откриват мокър бар за 5 часа с неограничена консумация на всякакви алкохолни и безалкохолни, а те моите гости все по това си падат. Но ако наистина е толкова малко  shok. А в Принцес ме привлече, че е голямо и наистина има място, а кувертът е 40 лв и е доста приличен. Ще проверя Метрополитан и Централ Форум определено.

За прозорците не съм много съгласна - ако ресторантът е нависоко и София свети отдолу през прозорците мисля, че се създава идеална атмосфера  good

Здравей snowhite,

относно ресторантите за Вега потвърждавам информацията, че е доста тясно 70 човека максимум, а ако искаш ресторант със светлини през ноща виж Парк - хотел Москва, срещу  Интерпред, кувертите са около 50 лв., обслужването е добро, няма такса за алкохол, а и имаш избор от три зали, на първия етаж ресторанта е огромен 200 човека и повече( в него присъствах на сватба), до него има по- малка зала за около 70 човека и на последния етаж с панорамната гледка за 100-120 човек.
  Провери за там все добри отзиви чувам.Успех.
« Последна редакция: февруари 17, 2009, 11:32:59 от Anne » Активен
snowhite
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: февруари 17, 2009, 20:08:41 »

Благодаря ви milata84 и Anne  give_rose! Определено ще взема впредвид съветите. Сега даже се свързах с Парк хотел Москва и ще ходя и там да видя как е. Сватбата ми е края на септември, тъй че мисля март да го посветя на обикаляне, докато намеря това, което искам. milata84 може ли да ми пратиш офертите на Форум, че нямам техни менюта?
Мерси
Активен
milata84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: февруари 18, 2009, 09:11:56 »

snowhite вие колко души ще сте? да знаем ресторант с какъв капацитет търсиш
Активен
snowhite
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: февруари 18, 2009, 20:25:29 »

Ще сме около 80 души. Аз вече съм направила една листа с десетина ресторанта, които да посетя през следващите седмици, но навсякъде чувам поне по един лош отзив за всеки  sad . Готова съм да прежаля повече парички за някой тип Радисън, но пък каква е гаранцията, че високата цена на куверта за принцески ресторант ще ми спести главоболията?! Накрая може да съм двойно прецакана  crazy Иска ми се само едно - хората в ресторанта, където ще бъда да си спазят уговорката, а да не се налага като някои "колежки - булки" да ми върнат капарото един месец по-рано заради по-голямо събитие и после, ха, търси си ресторант beating

Благодаря за всяка помощ!

Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #12 -: февруари 18, 2009, 20:33:58 »

Определено ресторантите "тип Радисън" вече не съществуват, защото и Радисън го няма /дори като ресторант за сватби /. "Принцеските" са за предпочитане, защото въпреки всичко съществуват и в дни със сватби и в дни без сватби. Тези, които разчитат на сватбите или са "умрели" вече или ще го направят скоро.
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: февруари 19, 2009, 17:05:37 »

Момичета, а знаете ли вече някаква ориентировъчна цена на кувертите във Централ-Форум? Подписахте ли някакъв вид документ, нещо като договор? Чувала съм, че някъде подписват такова нещо.
Активен
milata84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: февруари 19, 2009, 17:19:14 »

Да кувртите в Централ Форум за между 35-40 лв. Доста прилична беше храната. Можеш да внесеш алкохол и безалкохолно,срещу такса от 2 лв на човек, мисля че беше. Има калъфи на столовете и някаква украса...Ако съм разбрала правилно. За съжаление за нашата дата беше резервиран. Незнам кога е събитието ти, но те съветвам за там,по-възможно най-бързия начин. Има резервации за 8,9 месеца напред.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: