Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 17:05:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201823 пъти)
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #105 -:
март 25, 2009, 11:45:03 »
BASTET, не се тревожи, най-вероятно персонала няма да е същия като от предната вечер. Освен това мисля, че няма да ви откажат да се занесете нещата от предния ден. Единствено, ако нямат място в хладилните витрини, може да ги помолите вечерта след другата сватба, или сутринта - когато отидат и започнат да се подготвят за вашата - да сложат нещата да се изстудяват. (Това разбира се не важи за тортата - но за нея специално може и сладкарницата да я донесат същия ден.)
Не се тормози с такива мисли, те хората си знаят работата
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
«
Отговор #106 -:
март 25, 2009, 15:36:48 »
Bastet
не се тревожи,
Bubka
е права. Почти във всички ресторанти правят вечерни, след това обедни сватби и всичко е ОК.
Не го мисли толкова, всичко ще бъде супер
.
Тъй като работя в хотел, съм виждала как колегите правят вечерна сватба и на другият ден дневна. Не е имало никакви проблеми, нито разочаровани. Смятам, че няма да има никакъв проблем да си оставите алкохола предишния ден, все в някой склад ще има място.
Успех
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #107 -:
март 25, 2009, 17:07:12 »
Цитат на: BASTET в март 25, 2009, 11:33:44
Момичета, започнах много да се тревожа. В нашия ресторант ще има вечерна сватба предишния ден. А нашата е обедна. Значи няма да можем нищо да оставим от вечерта в ресторанта. Ужасно ми е неприятно.. кой ще се съгласи да търчи рано-рано сутринта да носи всичко.. как не се сетих по-рано за това.. А и ако персонала е седял до 4 часа, кой знае в колко часа ще дойдат за моята сватба, дали изобщо ще е отключено по-рано.
ужас.. какво да правя сега !?!
Момичетата са прави не се тревожи хората си знаят работата ! Има ресторанти които събота и неделя имат по 4 сватби и всичко е наред те са обучени и за тях това е нормално ! А колкото до нещата ви със сигурност ще ви ги приемат още от предния ден ! Хората са наясно че в самия ден няма кой да се занимава с това ! Успех и не се тревожи !
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #108 -:
март 26, 2009, 11:49:55 »
Благодаря ви, че ме успокоихте. Надявам се всичко да мине добре. Но просто не мога да се занимавам и с това - каквото направят от ресторанта, това ще е. То и без това не е полезно за гърлото да се пият студени работи в жегата
хихи!
Активен
Tierra
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #109 -:
март 27, 2009, 19:24:13 »
Привет, мили момичета! Много се радвам да се включа в този форум като една бъдеща булка (звучи ми някак невероятно). Прочетох доста информация, но никъде не успях да намеря нещо по-конкретно за ресторан Фантазия в Овча Купел. Днес бяхме там и сме очаровани от обстановката на това заведение, а и условията, които ни предложиха никак не са за испускане. Но все пак, ако някоя от вас има преки наблюдения, ще ви бъда мноооооого благодарна.
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #110 -:
март 30, 2009, 21:26:29 »
Здравейте момичета, днес с бъдещият ми съпруг обикаляхме из Златни Пясъци за ресторант. Ние си имаме условия сватбата да не свърши в 12:00 а доколкото си искаме, да можем да си внесем алкохол и безалкохолно и хотела да е шикозен /на последното аз държа/. Навсякъде кувертите са по 35-40 лева с овъртайм от 100 лева на час, някъде постяват условието че вечерята не може да почне по-рано от 20:00 или предлагат конферентните си зали и с условието сватбата да е до 11:30 максимум 12:00. някъде искат за алкохола по 3.00лв на бутилка ракия и 1.00 лв на вино за изстудяване
и такива странни неща... Та намерихме един хотел 4 звезден, с куверт 45 лева в който влиза и чаша шампанско и портокалов сок, нещо като коктейл до басена преди да пристигнат младоженците в ресторанта, ресторанта е в бордо и злато като украсата е от ресторанта - златни калъфки за столовете, свещи в бордо и т.н., забележете без краен час на сватбата и без овъртайм
и без да се намаля музиката, менюто не е стандартното - шопска-ролче-мешана скара- а малко по особено /малко то ме притеснява ама може да се промени - някакви рибни филета за предястие, основното съдържа синьо сирене/, а какво друго студио за младоженците, шампанско, закуска в леглото, напускане на хотела до 14:00 часа, какво друго да не забравя,не се сещам.
харесахме го веднага.Но идва и тук големия проблем за което съм бясна :ANGRY:майката на моето мъжленце понеже й се струва скъпо а и сравнява със сватбата на дъщеря си от миналата година и за да не каже че й е скъп куверта - коментара беше - "ами то няма тераса"
е ми не няма тераса ама има къде да глътнеш чист въздух!!! И сега извъднъж скъпото й синче почна да ми вади кусури на за ресторанта и хотела - нямало много места за паркирване, басейна бил от другата страна на ресторанта и разни такива.
но аз го искам. Не мога да ви покажа снимки на ресторанта защото в момента тече жесток ремонт но ще е със големи златни полюлеи с кристали видях цветовете на стените, абе страшна работа -правят го само за такива мероприятия сватби, абитюрентски ще е готов за 1-ви май, не се хранят почиващите в него. Как да я убедя че моята сватба няма да е като на дъщеря й
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #111 -:
март 30, 2009, 21:32:24 »
betina
, кажи поне кое е името на ресторанта, стана ми интересно. Иначе ходихте ли в Мелиа, на нас там ни хареса май най-много и него избрахме?
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #112 -:
март 30, 2009, 21:52:34 »
Хотел Елена, брей още ме боли главата
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #113 -:
март 30, 2009, 21:57:55 »
Извинявай Бухтичка вие в кои други хотели ходихте, аз очаквам предложения от хотел София, Мадара, Шипка и то май те останаха. Другите или не правят или не ми харесват. Друг който е на почти същите условия но с овъртайм е Ерма но не ми допадна особено хотела
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #114 -:
март 31, 2009, 08:36:54 »
betina
, на мен ми се струва, че щом вече си харесала този ресторант, каквото и да ти предложат другите - няма да има значение.
Според мен - ако желаеш да убедиш останалите, че това е Вашия ресторант може да направиш една проста сметка - вземи един от тези, които другите са харесали и твоя и сметни колко ще ви излезе, като включиш цена на куверта*брой гости + оувъртайм + цена за внасяне на алкохол + цена на нощувката ви. Като "удариш чертата", покажи им сметката и заедно преценете дали си струва
Успех от мен
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #115 -:
март 31, 2009, 09:40:09 »
betina
, аз бях писала преди, ходихме в Гранд хотела, там не ни хареса чак толкова, в Палас отказаха лятото, Империал не беше лош, но Мелиа ни хареса повече. Не съм много сигурна за овуъртайма колко се плаща, можем да останем по принцип, но ние така или иначе не искаме сватбата да продължава до малките часове на следващия ден.
Видях го този хотел Елена, хубаво изглежда
Активен
bubolinka
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #116 -:
април 04, 2009, 13:58:35 »
ako si tarsite naistina hubav restorant moga da vi prepory4am Istanbul v hotel Kempinski, bqh na edna svatba tam s 150 gosti, be6e mnogo veselo, bqha im podarili DJ i kato cqlo sa bili mnogo otziv4ivi i otvoreni za vsqkakvi idei, napravili sa imm kuvertite spored predpo4itaniqta na mladojencite i po otno6enie na cena, a kuhnqta be6e na visoko nivo, predlojiha ni orientalski qstiq naistina mnogo vkusni.
bqha se pogrijili i za nai-malkite detaili i naistina be6e prekrasna svatba
saita na restoranta e
www.istanbul.bg
dano sam vi bila polezna
)))))))))
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #117 -:
април 06, 2009, 22:09:22 »
Момичета, във Централ Форуум има ли възможност за изнесен ритуал? Тоест имат ли градина някаква?
И колко такива хотела има - един в Хиподрума, един срещу Син сити/където и да е това/...колко са? Май и на Ботев има...?
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #118 -:
април 07, 2009, 08:06:08 »
Цитат на: Amelia в април 06, 2009, 22:09:22
Момичета, във Централ Форуум има ли възможност за изнесен ритуал? Тоест имат ли градина някаква?
И колко такива хотела има - един в Хиподрума, един срещу Син сити/където и да е това/...колко са? Май и на Ботев има...?
Това за градината не знам.... И на двете места не съм забелязала, но със сигурност знам, че може да се прави изнесен ритуал в самите ресторанти. Хотелите са 2, не 3. Просто този с/у Син Сити се намира на Ботев.
Този в Хиподрума се намира до БИЛАта и като цяло е по-удобен. Има много място за паркиране там. Залата е в червено и дърво.
Този на Ботев ми хареса само заради синия цвят на залата, но като цяло ресторанта е по-тъмен... липсва му светлина (разбира се за вечерни сватби това не е от значение).
Като цяло хората и на двете места бяха много отзивчиви ние като ходихме и си личеше че сватбите са им ежедневие.
Тъй като хотелите са от една и съща верига - условията са еднакви, както и менютата и цената.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #119 -:
април 07, 2009, 09:41:29 »
Благодаря много за информацията! Аз искам или лилава, или оранжева сватба, та ка че не знам кой би ме устройвал, но пък ако ми харесат, ще сменя цвета на сватбата.
иначе до сега каквото съм чела и като отзиви, и като условия са доста добри за Централ.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...