Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 20:37:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени куриози  (Прочетена 84796 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юни 09, 2007, 01:10:30 »

Охооооооо, със сигурност е имало няколко рунда  boxing PUGILISM
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юли 05, 2007, 10:50:05 »

Ето нещо интересно.

Надявам се да имаш предвид тази снимка  pardon
« Последна редакция: юли 05, 2007, 10:59:40 от maria_lakova » Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 11, 2007, 15:31:25 »

На нашата сватба беше смешно как милото се мъчи да повтаря брачната клетва, имаше думички , които го затрудняваха. Но се получи весело. Но гафовете при мен бяха най-много. Докато баща ми ме водеше към мъжа ми роклята се закачи на нещо остро и някакъв шнур се измъкна от роклята ама мнооооооого дълъг blush, от който кумът щеше да се спъне , когато трябваше да се разпише в книгата  Oh my .... А после докато водех хорото ми падна единия обръч и аз щях да се спъна   Плачещо момиче . Но преживях го . Но най-смешното беше , когато пуснаха "Македонско девойче" и аз взех микрофона и толкова фалшиво и щастливо пях  crazy . Като в "Сватбата на най-добрия ми приятел"
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юли 18, 2007, 13:59:49 »

на нашата сватба се оказа, че докато дойде времето да  се проведе играта с обещанията в балони, някой ги беше спукал  laugh laugh laugh laugh ааааааааа ако ми бяхте видели краката след сватбата още в 21 ч. си свалих обувките до 4 ч. сутринта, имах  някъде снимка после ще пусна да ме видите колко съм хубава !!! и един приятел каза, че имал чирпанска керемида да изтъркал краката на булката !!!  шоу  laugh laugh
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: август 21, 2007, 10:49:54 »

мисля че няма такава тема но ако има но не съм я видяла моля да ме преместите

колкото и да се страраем да не пропуснем нещо важно дори и да сме сигурни че еди си кое точно ще направим се оказва че в голямата еуфория всичко е възможно Girl_sing

ние имахме гафчета  laugh не са кой знае какви но единят много ме натажи  cray но си казах кво пък толкова  girl_wink и това беше че забравихме да се забуля преди да ме види младоженеца hysteric но не го взех толкова на вътре
после в ритуалната зала при посрещането след захранването нали после се чупи пита е да ма ние забравих ме Cray
когато кума си каза речта - която беше прекрасна girl_in_love той забрави да каже Горчивооооо
при кумовата ръченица кумовете забравиха да дадът парички за кумовата торта и питата с петела
кръсницата льосна подщи цялата торта в/у момчето което и игра
момчето което ми игра на мен със специално направена от тесто и изпечена кошница пълна с целувки при дърпането целуфана се разкъса и познай те laugh

ами май е това
надявам се че вече знам какво точно трябва да се прави и ще се опитам на сватбата на сестра ми нищо да не се пропусне give_rose
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: август 21, 2007, 10:59:26 »

Не се притеснявай ,просто няма сватба която да е минала без няколко такива гафа,и ние на нашата сватба пропуснах ме тук там някой нещица ,но никой незабеляза,макар че мен най мнаго ме е яд че точно когато чупих ме питата в ресторанта да се види кой ще командва,нашият оператор го нямаше и не е снимал тази част.Друг момент беше ,че като влязох в ресторанта окрасата ми не беше това което си бях поръчала и ни бяха разместили масите както те си знаят от ресторанта  sad Просто няма начин нищо да не се пропусне или да не стане точно както го иска ме но все пак нали най важното е този незабравем дин за вас двамата  : girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: август 21, 2007, 13:40:20 »

Нашите гафчета бяха съвсем незначителни и изобщо не съм се притеснявала, че са станали !!!! smile

1. бях си забравила чантичката, но брат ми я видял и я взел !!!!
2. щяхме да имаме игра с обещания, но я позабравихме малко с водещата и вече към 3 ч. някои беше спукал балоните  laugh laugh laugh laugh laugh и нямахме игра, но сватбата си беше достатъчно весела и без нея ! даже си мисля, че се прекъсва много самата сватба с такива игри при положение, че ние си имахме всичко останало  !!! smile
3. роклята си ми издържа до последно и вече преди да си тръгнем я изгорих / само воала/ и скъсах полата на едно място, но вече не ми пукаше !!!  иначе всичко друго , за което се притеснявах като украса и храната в ресторанта бяха страхотни smile
« Последна редакция: август 21, 2007, 13:43:08 от Ели . » Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 11, 2007, 12:25:21 »

Тони направоооо lol  laugh laugh laugh , само не разбрах какъв е този знак ! малко на зодията овен ми прилича но  crazy crazy crazy може и да неее
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 11, 2007, 12:31:34 »

Тони направоооо lol  laugh laugh laugh , само не разбрах какъв е този знак ! малко на зодията овен ми прилича но  crazy crazy crazy може и да неее
Точно знака за овен е  good Само че не всички овенчета постъпват така  blush макар и мъжа ми да казва, че винаги вървя и действам с рогата напред  Girl_sing
ROSI KRASTEVA много хубави и весели снимки!  good
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 11, 2007, 12:48:42 »

Мисля, че това, което Тони е пуснала е реклама на онова уиски "Black ram" (черният овен), ама явно не е цялата реклама и затова не се разбира. Явно булката бая й се е пийвало и вече накрая не е издържала и затова е помъкнала младоженеца към ресторанта  laugh
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 11, 2007, 12:49:08 »

И аз не знам,то май е някаква реклама... *crazy*Аз си помислих,че той я е бухал и чак нещо й се е отпечатало на бузата и тя за това... :Pама просто като го гледах и ми стана много смешно като си представих някоя от нас да прави така laugh
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 11, 2007, 13:32:57 »

не знам дали това отговаря на определението "весела сватба",ама определено е нестандартна....Аз гледам,гледам и на една от снимките Oh my ......и останах така до края на клипчето laugh
http://www.vbox7.com/play:a7006ed6
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 11, 2007, 13:37:38 »

и аз останах  Oh my ... Oh my ... Oh my ... явно работят като стриптизьори хи хи хи хи хи хи определено е било весело и горещоо  crazy crazy crazy
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 11, 2007, 13:41:11 »

Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ...
хм аз май онемях,много весело,ама........................ох много вулгарна сватба
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 11, 2007, 13:46:03 »

Ами определено е вулгарна,но явно хората работят като такива...Даже може межа да е сутенъор *crazy*Аз си се ровя за такива бисери и ще ви пускам още интесни сватбе,ако има laugh
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: