Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 10:54:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част (Прочетена 168489 пъти)
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част
«
Отговор #225 -:
февруари 19, 2009, 14:35:39 »
Цитат на: сиси_петрова в февруари 19, 2009, 14:22:31
добре, неискам да влизам в излишни спорове, излизам от тази темичка и това е
извинявайте ако съм ви изтормозила.
Сиси, недей така. Не е идеята да излизаш от темата. Това с нищо няма да ти помогне. Въпроса е да си спокойна и да не се притесняваш. Самата ти знаеш че това няма да допринесе за бебеправенето. Бързо да се усмихнеш и да забравиш за сълзите. Изпращам ти виртуална прегръдка за успокоение
И когато му дойде времето бебче ще се появи
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #226 -:
февруари 19, 2009, 14:38:21 »
Едно тя да е спокойна, другото е, че по този начин кара и другите бебеправещи да се чустват зле.
Много сме
Така че е време само за бебеправене
Активен
maj4eto
«
Отговор #227 -:
февруари 19, 2009, 14:38:33 »
Хайде момичета,да не чувам такива работи за отчаяли се
и както го е казала Ренито-такова психическо състояние е най-големия враг на едно бебе...
Желая ви успех на всички
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #228 -:
февруари 19, 2009, 14:42:08 »
момичета, не искам да чувам за такива черни мисли!Трябва винаги да се гледа позитивно,вижте ме мен на 33 ставам тази година и идея си нямам за притеснения....важното е да се обичате ,да сте положително настроени и всякакви черни мисли се убиват с не6то много хубаво-например ако се запи6ете на спорт -аеробик,танци и т.н 6те имате малко време да го мислите,знам че е тежко,но не се обсебвайте от тази мисъл.А може да отидете на 6опинг много помага за раведряване на мозъка...хахахах.Някой ден като имам дете и като отида да го взимам от детска градина другите деца 6те казват:На Х баба му/и е до6ла за него !Така като гледам аз съм най-голяма сред вас ,така че горе главите!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #229 -:
февруари 19, 2009, 14:46:18 »
misskapriss нави ме.
magi_st неискам да действам зле на останалите...съжалявам че така изглежда.
оставам с положително мислене защото за пореден път се уверявам че е така. Неискам цял ден аз да съм темата за разговор.
И аз ви прегръщам и ви благодаря.
Активен
Петето
Дива и щастлива.....
«
Отговор #230 -:
февруари 19, 2009, 14:57:35 »
Ели ( мискаприз), кафето не пречи нито на бебеправенето, нито по време на бременност, стига да не пиеш по няколо кани, разбира се
Аз открай време си пия по 2 пъти на ден 3 в 1 и, когато забременях, реших да пия само по веднъж - именно защото и аз четох подобна статия
В резултат започна да ми пада кръвното и нищо друго не ми помагаше освен второто 3 в 1 за деня
Говорила съм и с лекар по въпроса - ако се пият до 2-3 кафета на ден, няма проблем
Активен
Gergancheto
«
Отговор #231 -:
февруари 19, 2009, 15:47:58 »
Рени
кистата ми се е спукала и затова имам леко зацапване. Въпроса с бабунката дето ми се е вдигнала на срамните устни, каза да мина след седмица - две
Само ме протаква, той и сега я видя де, ама иска после обстойно да я огледа но не изглеждаше доволен. ПИтах го какво би могло да е, той само ми каза че за сега не иска да коментира. Ровя, ровя в нета и нищо не откривам
Активен
maj4eto
«
Отговор #232 -:
февруари 19, 2009, 15:58:09 »
Гери,ето тук обсъждат такъв въпрос
http://chick-chat.org/index.php?topic=2538.0;all
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
«
Отговор #233 -:
февруари 19, 2009, 16:22:04 »
Извинявам се, че се намесвам в разговора ви, Гери, тази бучка боли ли те и как всъщност я откри?
Активен
verdad
Сватбар
But baby...you're the right kind of wrong
«
Отговор #234 -:
февруари 19, 2009, 16:46:33 »
Цитат на: Gergancheto в февруари 19, 2009, 15:47:58
Рени
кистата ми се е спукала и затова имам леко зацапване. Въпроса с бабунката дето ми се е вдигнала на срамните устни, каза да мина след седмица - две
Само ме протаква, той и сега я видя де, ама иска после обстойно да я огледа но не изглеждаше доволен. ПИтах го какво би могло да е, той само ми каза че за сега не иска да коментира. Ровя, ровя в нета и нищо не откривам
И аз имах бабунка, болеше ме като седя. Тогава без да искам открих моята страхотна лекарка д-р Арабаджи от Щерев :flower:Тя каза че има съмнения за Бартолиновата жлеза, но засега да му правя компреси с ихтиол и ако не изчезне да отида пак. И аз като зарових тоя нет, та то можело да стане колкото кокоше яйце, та можело да не се овлажнявам вече добре при секс
Обаче от ихтиола си спадна и забравих.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #235 -:
февруари 19, 2009, 17:03:30 »
Майче
сега ще надникна там дето си ми пратила да погледна
Иначе не ме боли
Примерно само при по силен натиск....но иначе не, и ту се подува колкото голямо грахово зърно ту поспада ....
Айде да не го коментираме вече, че май няма нищо общо с бебеправенето и ще ни изгонят за
Благодаря за отговорите
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
«
Отговор #236 -:
февруари 19, 2009, 17:10:09 »
И при мен проблема идваше от тази жлеза, само че на мен ми се подуваше цели 7 месеца подред и аз се бях наплашила, защото, ако такива неща се хронифицират може да се пренесе и върху жлезата от другата страна и да се наложи, чрез операция да ти ги премахнат
, но не се стряскай, чак до там сигурно се стига при някакви извънредни случаи. Както каза verdat, тази жлеза наистина е свързана с увлажняването на вагината И на мен доктора ми спомена за ихтиол, но аз така и не пробвах. При мен цялата тази мъка мина по много странен начин. С милото ни се скъса презерватива и аз много се уплаших да не забременея и пих от тези хапчета за спешна контрацепция и от тогава край, вече почти 2 години нищо ми няма (слава богу). Та както се казва клин, клин избива. От всичко това си правя извода, че явно появата на това подуване се предизвиква от някакви хормонални промени и драстичната промяна в хормоните (каквато в моя случай е било хапчето) е върнала нещата в нормалното състояние.
Активен
verdad
Сватбар
But baby...you're the right kind of wrong
«
Отговор #237 -:
февруари 19, 2009, 19:44:46 »
Цитат на: Tani4ka_ в февруари 19, 2009, 17:10:09
И при мен проблема идваше от тази жлеза, само че на мен ми се подуваше цели 7 месеца подред и аз се бях наплашила, защото, ако такива неща се хронифицират може да се пренесе и върху жлезата от другата страна и да се наложи, чрез операция да ти ги премахнат
, но не се стряскай, чак до там сигурно се стига при някакви извънредни случаи. Както каза verdat, тази жлеза наистина е свързана с увлажняването на вагината И на мен доктора ми спомена за ихтиол, но аз така и не пробвах. При мен цялата тази мъка мина по много странен начин. С милото ни се скъса презерватива и аз много се уплаших да не забременея и пих от тези хапчета за спешна контрацепция и от тогава край, вече почти 2 години нищо ми няма (слава богу). Та както се казва клин, клин избива. От всичко това си правя извода, че явно появата на това подуване се предизвиква от някакви хормонални промени и драстичната промяна в хормоните (каквато в моя случай е било хапчето) е върнала нещата в нормалното състояние.
При мен беше докато си лекувах кандидата.
Активен
Данитка
«
Отговор #238 -:
февруари 20, 2009, 10:31:37 »
Да кажа,че не е нужно да се спира кафето
Аз даже и фолиева не съм пила
БиЛа съм във вашето положение ....много малко хора знаят,че съм преживяла един аборт,но не го мислих оставих всичко на течението и ето че вече си имам лепка
Йоанна,най-хубавото нещо в живота ми !
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #239 -:
февруари 20, 2009, 16:47:48 »
момичета незннам какво да правя. заради извънменструално кървене ми изписаха да пия дуфастон(който регулира цикъла но не пречи да бебеправим). трябва да го пия от 11 до 15тия ден и 3-4 дни след това да ми дойде цикъла. , но днес съм 22-ри ден се почви пак зацапване. нормално ли е това? обадих се по тел. на гинеколожката и тя ми каза че е нормално да ми дойде малко преди да свърша дуфастона. е това не го разбирам, нали той е точно за регулиране
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...