Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 14:37:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168551 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: февруари 19, 2009, 11:33:53 »

сиси_петрова не се отчайвай и да не чувам за сълзи.Знам,че е трудно защото ние бебеправим от 9 месеца и аз доста си поплаках,но вече си казах че най-важното е да сме здрави и ще стане когато му дойде времето.Ще стане,ще видиш.Вярно е това,че когато бебеправим се вглеждаме във всички симптоми които си имаме обикновенно,но не им обръщаме внивмание,но което е по-странно е че при много жени когато започнат да работят за бебе започват да им се случват и странни неща с цикъла.При мене никога не ми се беше случвало да не ми дойде,но октомври ми се случи,без никаква причина.Цял месец притеснение и нерви.А може би това е защото се вманячаваме и се притесняваме,а това се отразява.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 19, 2009, 11:46:37 »

Благодаря ти kali_gali за съвета.
Имаш право. Сега се чуствам по- добре след като споделих, и в крайна сметка наистина няма смисъл от сълзи.
Сега се чуствам малко неудобно...  blush Girl_hide че ви занимавам с моите сълзички...  blush
 smile
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #212 -: февруари 19, 2009, 11:58:49 »

сисис_петрова недей да се чустваш неудобно, аз мисля че е нормално да имаш такива терзания, пак нали тук сме да се подкрепяме и да споделяме:)
Кураж  give_rose
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: февруари 19, 2009, 12:24:22 »

Момичета, от личен опит мога да ви кажа, че внушението влияе много отрицателно. Колкото повече засичаш овулации, мериш БТ и какво ли още не, толкова повече психиката се обърква и може да си чакате доста. Лекарите са казали, че ако бебето не стане до 1 година, трябва да се почнат изследвания и хапчета и т.н. - 1 година Не се притеснявайте и не мислете за това и аз вече доста време съм в клуба, но още не съм се отчаяла и зная, че някой ден когато не очаквам ще стане чудото
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 19, 2009, 12:27:42 »

Аз съм на мнение, че някоя и друга сълза не е никак лошо.Лично аз съм на периоди, мога със дни да не се сещам, обаче има дни, когато много външни фактори изведнъж ми напомнят, направо крещят...е в такива дни просто си изливам мъката, някак си след това олеква и поглеждаш с вяра утрешния ден .
 Offtopic
А пък най-ме е яд когато всички ми казват да не мисля за това!Особено приятелките!Така е защото гледат отстрани, те вече си имат по едно детенце, едвали могат да си представят аз как се чувствам.
« Последна редакция: февруари 19, 2009, 12:31:00 от valka27 » Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: февруари 19, 2009, 12:38:22 »

абе като не стане и ми е тъжничко и понякога си поплаквам...  и мъжът ми после ме утешава shok...всеки, който чака и се надява знае какво е...
« Последна редакция: февруари 19, 2009, 13:21:54 от сиси_петрова » Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: февруари 19, 2009, 13:10:51 »

Подкрепата на партньора според мен е най-важното нещо.
Момичета, чели ли сте книгата "Надежда за дете" на Г.Стаменов?Мисля, че е  good.Там има отделна глава "психология", много е ценна, въобще цялата книга.
« Последна редакция: февруари 19, 2009, 13:14:01 от valka27 » Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: февруари 19, 2009, 13:16:00 »

сиси_петрова , какви са тия Плачещо момиче и то пред мъжа ти?!
Момичета, я по-ведро  good. Няма нужда от драми и циркове. Още повече да ги правим и на мъжете си. В крайна сметка само и тях притесняваме, а не си решаваме проблемите или както в повечето случаи нетърпението си.
Хайде, успех на всички...
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: февруари 19, 2009, 13:23:11 »

неее попреувеличих... поправих се...  smile
не е толкова много ама пак си поплаквам, както Валка казва, че подкрепана на мъжа е от голямо значение...
Успех да, на всички.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: февруари 19, 2009, 13:27:58 »

Аз пак съм на генеколог, за цитонамазка плюс това от сутринта имам някакво странно кръвотечение по никое време, вътреки че чак "течение" не е, защото го забелязвам само след като се забърша след пишкане .......... и плюс всичко това ми се е появила някаква бучка с размери на грахово зрънце  crazy Вече ми омръзна, добре че всичко пъква сега на бял свят за да имам време да го лекувам, докато започнем с бебеправенето  girl_impossible
Някой случвало ли му се е да му се вдигне такава подутинка?  crazy Напследък бях в хирургичен кабинет на практика и там видях двама оперирани от запушена мастна жлеза и естествено сега съм ебаси паниката, те хората са казали 'колкото по малко знаеш (и си видял бих добавила) толкова по добре"
Това си говорихме с преподавателката и тя казва че й е било много неприятно като е знаела всички патологии на бременноста, че едно най-обикновенно главоболие примено е сичтала за симптом на какви ли не болести  Wink Сори за  Offtopic
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: февруари 19, 2009, 13:52:27 »

Момичета, чета ви и доста се чудих дали да пиша, накрая реших дори да е  Offtopic да ви кажа какво си мисля, а вие си преценете дали ще ми се сърдите или не. Аз имам май най-много стаж в бебеправенето. Година и половина с един несполучлив опит. Плакала съм и аз два месеца в началото и веднъж когато направих кръвоизлива, но тогава плаках от безпомощност и отчаяние.
Сиси, ако още от сега се психираш и притесняваш мъжа си с излишни сълзи няма да стане. Дори и да отидеш на лекар да ти пусне изследване на хормоните, да си мериш температурата, да правиш тестове за овулация, да стоиш с вдигнати крака след ......, докато не си психически спокойна си мисля, че нищо няма да стане.
Мис каприз, не мисля, че едно кафе ще попречи на бебеправенето. Като си пиеш фолиевата и правиш любов, а не бебе мисля, че всичко ще е наред.
Герганче, какво стана с кистата ти? Извинявам се, ако съм пропуснала или съм забравила.

Незнам аз като ви чета, как се притеснявате, а на мен все по-малко ми пука и ми идва да се  mega_chok
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: февруари 19, 2009, 14:01:21 »

НЕЕЕ на мен нищо ми няма на психиката момичета, грешно се изразих и както вече писах преувеличих.
Поправих си поста, мисля че се вижда. Нищо ми няма, просто чакаме  pardon
е, вярно че се разтройвам понякога ама нестава от първия път нали?
Аз това го знам, ама само попитах един въпрос и това е  pardon
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: февруари 19, 2009, 14:18:41 »

Ами може да прозвучи малко грубо но мисля Сиси че драматизираш повечко отколкото трябва.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: февруари 19, 2009, 14:22:31 »

добре, неискам да влизам в излишни спорове, излизам от тази темичка и това е  pardon
извинявайте ако съм ви изтормозила.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: февруари 19, 2009, 14:29:32 »

Цитат
Аз имам май най-много стаж в бебеправенето. Година и половина с един несполучлив опит.
Ние бебеправим година и 5 месеца.
Цитат
а на мен все по-малко ми пука и ми идва да се 
Рени, без такива, че... beating
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: