Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 20:15:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168581 пъти)

♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 19, 2009, 09:07:52 »

valka27 и аз искренно се надявам да ви се похваля, но незнам нещо отвътре ми подсказва, че може пак да не е станало...  cray
искам да ви попитам, нормално ли е да имам напрежение в гърдите доооооста преди да ми дойде...
чуствам се напрегната и вечно налитам на сладко и кисело... трябва да ми дойде чак др месец...
 shok нещо ми е объркано. Цикъла ми е абсолютно редовен и е като по календар.
ХЕЛП  cray
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: февруари 19, 2009, 09:11:22 »

Болките и напрежението в гърдите може да се появи от момента на овулацията нататък,за съжаление и при наличие и без бременност.Но ако си бременна според мен винаги има нещо,което е по-различно от обикновенно,но може и да не е така.Аз когато бях бременна с моето детенце заподозрях за състоянието си по липсата на симптоми,но при всеки е различно.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: февруари 19, 2009, 09:48:29 »

kali_gali благодаря ти за бързия отговор, сигурно пак ще остана разочарована  cray въпреки че за мен не е нормално това, но неискам да се надявам.
Нищо, във всеки случаи ще се леят много сълзи пак...  cray cray cray
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: февруари 19, 2009, 09:59:31 »

Хей хей какви сълзи бе вие бебеправите от 1 месец какво си се панирала яяя мисли за хубави работи
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: февруари 19, 2009, 10:01:43 »

По принцип нещото което забелязвам сред всички момичета в клуба е, че когато почнат да правят бебе симптомите който са имали преди цикъл и не са ги забелязвали дори сега им се струват странни.Така че една препоръка от мен.Просто не го мислете когато стане, защото иначе се натоварвате излишно и тогава наистина няма да стане само заради вашето мислене.На всички успех и късмет  good
И Сиси , Дидето е права вие бебеправите от едим месец и ти ще ревеш, а има момичета който пробват от години, те какво да правят?
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: февруари 19, 2009, 10:09:25 »

прави сте, само че ние не сме точно от 1 месец ами от... повече...
всеки път оставам разочарована. Божа работа...
magi_st  Дидето  имате право. Да забравим сълзичките  smile
« Последна редакция: февруари 19, 2009, 10:13:45 от сиси_петрова » Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 19, 2009, 10:10:24 »

Сиси, и според мен трябва да се успокоиш, да правите любов за удоволствие, а не в точната минута на овулацията и тогава бебето ще стане. Нямаш повод за сълзи, поне не само след един месец опити. Успокой се и се радвай на мъжа и семейството си, а бебето ще дойде. Има хора, които с години опитват. Те да лягат да умират ли?
Сега да не се обидиш, ей  girl_wink Просто не го мисли

Сега видях, че си писала повече от един месец - много повече ли?
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: февруари 19, 2009, 10:11:38 »

Сиси, не се къхари, аз вече не броя месеците и съм на принципа когато стане и това е.Иначе трябва да се хвърля от някой мост, а не ми се мре някак си Wink Така че времето ще покаже.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: февруари 19, 2009, 10:16:43 »

супер сте момичета просто незнам какво бих правила без вас, сега честно да ви кажа за пореден път чакаме  Girl_hide да видим ако е рекъл Господ, да се радваме ако ли не- когато стане.
Иначе и аз да съм се метнала от някой мост  crazy  smile
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #204 -: февруари 19, 2009, 10:58:46 »

здравейте момичета,
magi_st е права, аз този месец направо полудях, значи със мойто мило опитваме от един месец за бебче и 2 седмици преди да  ми дойде се започна едно такова напрежение в гърдите, взе да ми се вие свят, да не ми се пуши и аз вече си се представях бремена, купих си тест, но нямаше  две чертички, така че май наистина започваме да обращаме повече от необходимото внимание на ПМС-те, аз лично за себе си ще се опитам да не мисля само за това, а за  heart
Лек ден от мен момичета  goodpost
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: февруари 19, 2009, 11:07:32 »

Дамомичета подсъзнанието може всичко от въображението може да те докара до лудост и се започва сам да си търсиш сиптоми
Аз съм чувала един случай но не казвам с точност дали е истина че от въображение момиче му е растяк корема като на бременна и накрая като оттива в болница само въздох излизало  shok
Всичко било до психическа нагласи въобразила си че е бременна и това си е но аз си мисля че наистина е възможно
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: февруари 19, 2009, 11:16:55 »

Mацки, току що прочетох че трябвало да откажа кафето. Ми че аз без кафе не мога да стана сутрин. Вие отказахте ли кафето като започнахте да бебеправите?
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 19, 2009, 11:18:20 »

Не съм отказвала нищо докато бебеправихме. Само си пиех фолиевата киселина. good
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #208 -: февруари 19, 2009, 11:21:57 »

misskapriss от едно кафе на ден нищо няма да ти стане  good Не е хубаво, ако са повечко и си пий фолиевата  girl_wink
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: февруари 19, 2009, 11:24:22 »

и аз си пийвам кафенце good, не мисля, че то има значение при самото зачеване nea, при вече налична бременност сигурно оказва някакво влияние
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: