Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 16:13:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168561 пъти)

Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 13, 2009, 04:40:44 »

Гери, мисля че ще е интересно да ни разкажеш какво са ви казали на стажа за овулацията smile
А относно овулацията, знам само че след положителен тест настъпва  след 24- 48 часа, но първите 8 часа след настъпване на овулацията са с най-големи шансове за оплождане, за това е добре да се прави секс и малко преди самата овулация.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 13, 2009, 11:12:11 »

Е лелката не ме пропусна и този месец. Но за моя най-голяма изненада този път си беше както трябва, а не само зацапване  Bravo Почвам заредена с нови сили понеделнишки, пък дано да има и изненади  pardon Курса на лечение  ще ми свърши след около 2 месеца и ако кистите са се изчистили  ще бъда  yahoo
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 15, 2009, 16:26:51 »

и мен не ме пропусна лелката  :'(за сега си оставам тук blush
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 15, 2009, 18:19:48 »

Значи,според медицината имаме 24 часа месечно за оплождане и ако не ги оцелим....другия месец?
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 15, 2009, 22:04:53 »

Ми на мен нещо ми се струва невъзможно само през тези няколко часа да е възможно оплождане?! ЗНам ли, като знам колки приятелки сега бутат колички и то от една вечер с някой ей така....как пък са оцелили точно тези няколко часа  blum
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 15, 2009, 22:18:07 »

Изглежда невъзможно,но е така.Дори аз знам,че са по-малко от 24 часа.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 16, 2009, 09:10:06 »

момичета хелоу и от мен, аз тук... такова... да се запиша и аз...  blush blush blush blush
и съм много  yahoo yahoo yahoo дойде  и моя ред тук  smile
надявам се да получа ценни съвети от вас като от жени с опит  blush
Та по повода искам да ви попитам какво ще ми кажете за витамините с фолиева киселина?
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 16, 2009, 09:46:18 »

Сиси, добре дошла.  welcome-2 Хубаво е да се пият витамини особено през зимата. Така, че давай смело напред. А ако успееш да проагитираш мъжа си да пие витамини, в които има цинк и селен може да стане по-бързо.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 16, 2009, 09:56:36 »

благодаря ти Рени за топлото посрещане. Всички съвети, които давате тук, ще са ми от мн голяма полза. Благодаря и за съвета за витамините. yahoo
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 16, 2009, 10:46:04 »

Значи,според медицината имаме 24 часа месечно за оплождане и ако не ги оцелим....другия месец?
Мойта най-добра приятелка, хвана в първия си чист ден след лелката(решили младите да си направят кефа, защото вероятността за оплождане е 0) така, че за всяка от нас е индивидуално pardon

Сиси, добре дошла и от мен и бързо да се махаш от тук give_rose
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 16, 2009, 10:58:43 »

Валка27 благодаря ти много мила  give_rose give_rose give_rose
Надявам се скоро скоро да ме няма  yahoo yahoo yahoo
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 16, 2009, 10:59:12 »

Здравейте дами, аз ходих до лабораторията да ми вземат кръв за пълна кравна картина и хормоналните да си пусна и  претърпях най-голямто си разочарование. Резултатите ми от хормоните ще са готови чак другата седмица в понеделник. Сега цяла седмица, че има да се притеснявам какво ще се случи. Дано само скоро нещата се изяснят. Някой знае ли нещо за Тонитка? Щом изчезва скоро ще ни зарадва, поне така показва практиката. Пожелавам й всичко да е наред и скоро да ни се похвали.  yahoo

Между другото по моя молба в една друга темичка Солесито ми изпрати линк за първото он-лайн раждане със секцио. Вече съм спокойна, че не е толкова страшно колкото винаги съм си мислела. Дано всичко е наред и скоро, момичета, да разберем какво е истинското усещане.  Bravo
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #177 -: февруари 16, 2009, 11:36:14 »

Доста са случайте на забременяване буквално по всяко време на цикъла. Възможно е, обаче, само ако цикъла не е съвсем редовен (имам предвид не само самата менструация, ами всичките хормони...). Пишеше инересни неща по този въпрос в линка, който бях пуснала малко по-надолу в темата.

сиси_петрова, и аз ти пожелавам да не се задържиш дулго тук, както и на всички останали, разбира се.
За витамините не знам, но фолиева киселина трябва да взимаш задължително.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: февруари 16, 2009, 12:24:06 »

благодаря ви момичетаааааааааа  yahoo yahoo yahoo
толкова сте мили  give_rose give_rose give_rose
от вашите уста в Божийте уши... дано скоро ви напусна!!!
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 16, 2009, 12:31:29 »

Сиси, прочетох едно твое мнение в една друга темичка. Мила, знам че много искаш да стане бързо, но не пресилвай нещата. Така с това последователни опити миналата седмица само ще си докараш някой стрес и разочарование, че не е станало от първия път. Може да си внушиш разни неща, които нямат нищо общо с дейтвителността и тогава бебеправенето да зацикли. Всички момичета тук могат да ти кажат, че трябва да си спокойна и когато е писано бебето ще стане, но не очаквай на всяка цена, че ще е тук и сега. Може да е след седмица, но може да е след два месеца или половин година. Не мисли само затова и ще видиш, че ще стане по-бързо отколкото очакваш.

Късмет и дано не съм те наранила с думите си. Все пак аз съм от доста време в клубчето по други причини разбира се, но знам, че стреса и постоянното мислене за това пречат
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: