Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 09:24:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168468 пъти)

Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: февруари 10, 2009, 00:02:57 »

Ели, добре дошла и от мен, миличка, стискам палци да не се задържиш дълго тук smile
Относно изследванията, не е задължително, по принцип може да изчакаш няколко месеца и тогава да направиш изследвания ако нещо те притеснява.Ако примерно имаш някакви смущения в цикъла, добре е да си направиш, но ако нямаш проблеми можеш да изчакаш  6 месеца и ако бебчето не стане тогава да правиш изследвания, все пак това си е стресиращо. Аз си пуснах само хормонални изследвания и цитонамазка, но поради дълги закъснения на цикъла ми след спирането на противозачатъчните. За моя радост се оказа че нямам проблеми с хормоните и всички са в граници и псоледния път цикъла ми си беше нормален, надявам се сега пак да е така и вече всичко да е наред.

Аз тези дни очаквам положителен тест за овулация, по мои сметки трябва да е на 14.02 ( св. Валентин), но теста ще си покаже дали ще е тогава smile
Стискам палци на всички smile
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 10, 2009, 08:38:01 »

Fenix,честитооооо PREGQ леко бременеене ти желая и един сладък бебок give_rose give_rose give_rose
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: февруари 10, 2009, 08:51:02 »

Fenix  Bravo лека бременност ти желая и един здрав бебок като краен резултат.
а на всички в темичката пожелавам скоро да те последват.

аз вчера бях на лекар и ми изписаха дуфастон. каза ми че той няма да пречи на бебеправенето, което мислим да почнем след месец. изписа ми го защото спрях противозачатъчните преди 2 седмици и се получи извънменструално кървене и сърбеж. за който предполага че е някаква бактерия затова трябва да изчакаме да видим резултатите какво точно ще кажат.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 10, 2009, 09:05:24 »

echy_, от кой ден на цикъла ти изписаха Дуфастон, защото той подтиска овулацията и цикъла става като зацапване?
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 10, 2009, 09:12:51 »

от 11тия ден на последния цикъл и то с цел за да ми спре това слабо зацапване което се появи в момента. и трябва да го пия до 25тия ден и така поне 3 месеца. много съм объркана и се чудих дали да хо почна, но ми каза че той регулирал цикъла без да пречи да забременея, и ако не го почна това зацапване може да се усили, да продължи неопределено дълго. и другото което ми беше странно че ми каза че се дължи на това че съм спрела противозачатъчните.а когато говорихмр да ги спирам не ми каза че може да се получи така.
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 10, 2009, 09:18:29 »

Дано Дуфастона ти помогне, защото е неприятна ситуацията с това зацапване. Иначе аз бях с дуфастон известно време и ми беше редовен цикъла (цикълоподобното зацапване) с изключение на декември когато въобще не се появи. Пожелавам ти късмет в бебеправенето и скоро положителен резултат.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 10, 2009, 09:19:56 »

Fenix много се радвам за теб! Пожелавам ти спокойна и красива бременност!
А Tonitta дали е писала нещо? Нали в понеделник щеше да бъде на лекар? Дано новините са добри  good
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 10, 2009, 09:25:42 »

darling, все още не е писала. И аз чакам добри новини.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 10, 2009, 09:27:33 »

Мира, честито миличка! Много се радвам за теб!

А относно моите изследвания: Аз миналото лято си правих микробиология само. Мисля сега да отида пак и да си направя и цитонамазка и ехограф. Нали на ехографа се виждат кисти и всякакви подобни. Цикъла ми е много шантав, задължително след морето ми прескача 1 месец, а по принцип ми е на около 30-32 дни, никога не е бил точен, така че това не ме притеснява, или поне мисля че не трябва да ме притеснява. Но сега се сещам че моя доктор ме врънка от 2 години да си пусна хормони за щитовидната жлеза и аз още не съм го направила blush  Мисля да го направя и това. Май леко безотговорно подходих към бебеправенето  nea Освен това имам и 2-3 зъба за оправяне...абе направо не знам къде съм тръгнала да правя деца като себе си не съм оправила още. Ще се взема сериозно в ръце и тръгвам по доктори тези дни.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 10, 2009, 11:27:38 »

Капризче и аз бях като теб, но се взех в ръце и всичко си оправих.Сега зъбите ми са ОК, всичко с мен е наред и даже лекаря ми каза, че чака след някой и друг месец вече да ходя да гледаме бебето и аз направо щях да се разрева от кеф, че така се бях притеснила.Така че успех на всички, спокойствие и редовно правене на либоФ му е майката Wink
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 10, 2009, 18:36:14 »

Kristinka ,честито мила за решението @}->--и да не се  задържаш дълго тук give_rose
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 10, 2009, 18:40:11 »

Кристинка добре дошла мила пожелавам ти най хубаия сватбен подарък да бъде едно малко сладко бебенце good
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 10, 2009, 18:51:33 »

Майче, Диде, благодаря милички  give_rose ние няма да се вманиачаваме,просто няма да се пазим вече..пък дано да стане..незнам защо но си много искам да родя до края на годината,но да видим,живот и здраве и бебче ще си дойде.  give_rose
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 10, 2009, 22:33:14 »

good Рени!
Та да си продължим нашите нещица...
Още не съм ходила на онези 8 изследвания, не съм се отказала, просто тия дни няма как да изляза от работа, а са ми нужни към 3 часа sad. И пак се чудя, дали ако съм имала такива неща нямаше да разбера, като и аз и мъжо всяка година ходим на профилактичен, пускаме си пълна кръвна картина...но явно е нещо различно.
И почнах да се изкушавам дали да не почнем с опитите след две седмици /когато трябва да ми е овулацията/, макар че лекаря иска преди това да махнем полипа. Знам, че не трябва, но все ме гложди мисълта, че няма време...
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 10, 2009, 22:33:38 »

Напълно подкрепям написаното от Рени  good Според мен това момиче не заслужава нашите коментари, и нека спрем да коментираме написаното от нея,защото така само разводняваме темата.  good
Рени,Ради, благодаря момичета  give_rose дано никоя от нас не се задържа дълго тук  give_rose
П.С.Рени,милото си идва в петък и мисля да започнем празнуването на празника оттогава.. blum
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: