Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 06:47:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168393 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: февруари 09, 2009, 13:54:44 »

Жени, ние правим опити от година и половина и сме правили изследвания и на мен и на мъжа ми. Казват, че всичко ни е наред. Аз само съм с малко нисък прогестерон, затова и пиех Дуфастон. Само, че той много се отрази на кг. и след него пък ми казаха, че трябва да сваля кг., защото това също оказвало влияние. Аз знам, че е твърде рано да мисля за инвитро, но така се успокоявам, че дори да не стане по естествен път има и друг начин.

А момичета да ви питам някоя ходила ли е при Д-р Борис Кузманов в Торакс Пловдив. Една позната ме посъветва да отида при него. Ама информацията е от трета ръка, тя не е имала преки контакти с него. Ила да попитам в темата за гинеколозите?
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: февруари 09, 2009, 14:03:02 »

Цитат
Момичета някоя от вас да е ходила на цветна снимка на тръбите и да ми даде малко повече инфо.
И аз се интересувам от цветната снимка, в сряда съм при док и се чудя дали ще може да ми я направи веднага, че ако трябва пак да ходя...
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: февруари 09, 2009, 14:26:30 »

Рени,щом всичко ти е наред защо не отидеш в клиниката на Щерев при доктор Андреева,много познати ходиха при нея и забременяха,тя им следеше овулацията и т.н. и им помогна да забременеят-ако имаш възможност,опитай give_rose.
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: февруари 09, 2009, 14:30:09 »

Наде, София ми идва малко далеч. Затова се интересувам за Пловдив. ама в крайна сметка може да ви погостувам на съфорумките софиянки.  blum По една вечер при всяка и работата се наредила. После може и с бебето да остана да погледате.  funnytooth
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: февруари 09, 2009, 15:03:11 »

Рени,щом всичко ти е наред защо не отидеш в клиниката на Щерев при доктор Андреева,много познати ходиха при нея и забременяха,тя им следеше овулацията и т.н. и им помогна да забременеят-ако имаш възможност,опитай give_rose.

Би ли споделила нещо повече за тази клиника, че аз категорично съм решила да сменям моята гинеколожка  beating съжалявам ако е  Offtopic дали има др. тема където да се коментира  crazy
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: февруари 09, 2009, 15:48:35 »

Абе мацки ние бебеправим обаче аз не съм си правила никакви изследвания и сега съм в чуденка, да правя ли изследвания или да изчакам, за да не се стресирам излишно и ако не стане до 6 месеца тогава да ходя по доктори. Вие как процедирате?

П.С. Мерси за милото посрещане в темата. Аз не очаквам да стане от раз, така че сигурно ще си се задържа, но нали знаете колкото повече толкова по-весело. Важното е да се забавляваме докато бебеправим, а не да се психираме от някой друг неуспех. Целувчициии smile
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: февруари 09, 2009, 16:07:37 »

По-добре изчакай да мине време. Можеш да си направиш само обичайните като цитонамазка и микробиология, така беше препоръчал моят лекар smile
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 09, 2009, 16:42:33 »

По-добре изчакай да мине време. Можеш да си направиш само обичайните като цитонамазка и микробиология, така беше препоръчал моят лекар smile
И аз съм на същото мнение good, но не чакай, а иди веднага, по-спокойна ще си girl_wink
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: февруари 09, 2009, 20:24:03 »

Рени,аз ходя при д-р Кузманов,ако искаш да питаш нещо по-специялно,пиши на лични good
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 09, 2009, 21:15:18 »

Момичета, здравейте пак от мен. Нямах нет цяяяяяял месец, затова не се включвах.
Сега искам да ви кажа ЧАО- не се задържах много в клуба  blush blush blush Отивам в следващия- за бебоците  blush Много по-бързо, отколкото очаквах. Нещата станаха за 2 месеца  Girl_hide Girl_hide И то при проблемна матка, но да не изпадам в детайли  Wink
Пращам ви много топли прегръдки и целувки, стискам ви палци да се случи щастието и с вас много скоро!  heart heart give_rose give_rose give_rose
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: февруари 09, 2009, 21:17:18 »

smile smile smile Fenix , супер!!! Много се радвам за теб!!!
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 09, 2009, 21:18:31 »

Bravo Bravo браво Феникс,страшно много се радвам за теб,леко  pqz
Би ли споделила нещо повече за тази клиника, че аз категорично съм решила да сменям моята гинеколожка  beating съжалявам ако е  Offtopic дали има др. тема където да се коментира  crazy
Аз там не съм ходила,но чувам само хубави неща за докторката ,да не кажа прекалено хубави,иначе мога да ти препоръчам Д-р Мария Ризова от клиника Торакс,часове се записват две седмици предварително-много добър гинеколог е good
Ели,най-добре си направи стандартните изследвания и започни да пиеш фолиева киселина.
Момичета пожелавам ви бързо да излезете от темичката и никой да не остане Good luck
« Последна редакция: февруари 09, 2009, 21:34:04 от little.miss™ » Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: февруари 09, 2009, 21:25:35 »

Bravo Bravo Bravo Феникс , моите искрени поздравления мила  give_rose
Желая ти лека и безпроблемна бременост  yahoo

Даниелка , поздравления за резултатите мила  give_rose Все така да ти върви , а за другите изследвания , знаеш , че е хубаво да се направят , затова когато имаш възможност ги прави и не му мисли  good

Еличка , страшно се радвам ,че си в това клубче  Bravo Мен ако питаш - направи си редовните изследвания , които "всяка една интелигентна жена" /така се изразява гинеколога при който ходех/ трябва да си прави поне веднъж годишно и повече не му мисли  good give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: февруари 09, 2009, 22:21:17 »

Ели, и аз те съветвам да си направиш стандартните изследвания, а тези по-специализираните ги остави за по-нататък, ако случайно си при нас след още 6 месеца. Късмет и скоро да се похвалиш.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: февруари 09, 2009, 23:25:26 »

Момичета, здравейте пак от мен. Нямах нет цяяяяяял месец, затова не се включвах.
Сега искам да ви кажа ЧАО- не се задържах много в клуба  blush blush blush Отивам в следващия- за бебоците  blush Много по-бързо, отколкото очаквах. Нещата станаха за 2 месеца  Girl_hide Girl_hide И то при проблемна матка, но да не изпадам в детайли  Wink
Пращам ви много топли прегръдки и целувки, стискам ви палци да се случи щастието и с вас много скоро!  heart heart give_rose give_rose give_rose

ЧЕСТИТООООООООООООО!!! Много се радвам за вас! Леко бременеене и още по-лек финал. И да не забравиш да пускаш инфо чат-пат, да знаем как сте с човечето или човечетата!

на misskapriss и да не се задържаш много, много тук!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: