Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 06:09:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168380 пъти)

MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 06, 2009, 16:43:35 »

Елинцее  give_rose give_rose give_rose така се радвам, че се включваш в темичката на бебеправещите, пожелавам ти да не се задържаш много тук и на всички други момичета успех Целувки на всички и стаскам палци да поопустее темата много скоро  smile

* newsm30.gif (2.79 KB, 22x50 - видяно 2769 пъти.)
« Последна редакция: февруари 06, 2009, 16:48:56 от MMariana » Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 06, 2009, 16:59:37 »

Момичета, днес май някоя от нас трябваше да е на лекар. Моля бързо да си признае и да се отчете, да не изчитам цялата темичка отново. give_rose

Аз вчера нищо не постигнах на прегледа. Пратиха ме на лекар по стерилитет в София. crazy Шантава история. Лекарката ми каза, че имам киста на десния яйчник. И това ме уби. Като се има предвид, че от един месец ходя само по доктори, как така не са я видяли досега. Ама не ми изписа нищо и ме прати при някаква лекарка в София тя се занимавала със стерилитет. Какво общо има едното с другото някой може ли да ми обясни, че не схванах? Моя приятелка имаше кистозен яйчник и въпреки това забременя. Аз вече започвам да си мисля, че проблемите ми се появиха, защото съм на диета.

misskapriss  welcome-2
Рени, ако не е тайна коя е лекарката в София?
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 06, 2009, 17:25:01 »

Рени,аз отдавна се канех да ти пиша,но все се отказвах да не кажеш: "Тази пък какво ми се меси?" diablo
Бях видяла в някоя от темите,че спазваш диетата на Дюкан и бях много учудена,защото тя е абсолютна забранена за бременни и бебеправещи,защото от нея стават невероятни аномалии с цикъла(може да ти спре,липса на овулация)и други гадости angry!
Затова ако си още на нея ти препоръчвам веднага да я спреш! good
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 06, 2009, 18:00:20 »

Рени,сега разбирам че си била на диетата на Дюкан.Да ти кажа и аз бях на тази диета,но октомври не ми дойде,ходих по доктори и на края с лекарства ми го предизвикаха.Така и не стана ясно от каво е,не съм казвала че съм на диета на докторката защото в началото не я свързвах с пролема,но всичките ми мъки май са били от нея.Ако наистина я спазваш моят съвет също е да я спреш.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 06, 2009, 19:45:48 »

Валка, посъветваха ме да отида при д-р Пъневска.

Ади и Кали, аз бях на диета и все още спазвам някакъв режим, защото от дуфастона качих доста килца и лекарите ми казаха, че килцата могат също да окажат влияние върху забременяването. Така, че трябваше да пробвам да по-намаля. Сега се чувствам много добре със 9 кг. по-малко.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 07, 2009, 16:42:51 »

Рени аз втори път почвах Дюкана, докато не се видях с едно момиче на 20 с шепа лекарства и сериозно разболяла се от Дюкана. Тъй че спирам с проклетите диети и това е, ям плодов, разхождам се и т.н., по добре с малко килца отгоре но здрава . Сори за  Offtopic
Ренка мила а ти защо не попита доктора възможно ли е да е от диетата? Аз идната седмица съм при моя да види кистата спукала ли се е и да ме прегледа профилактично отвсякъде  funnytooth Така каза доктора  blum Та първия път забравих да го питам, но сега съм по спокойна и ще го питам и за диетата и за мнението му за бебе и куче в едно жилище и всичко което се сетя  pleasantry
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 07, 2009, 19:47:26 »

Гери, мила те проблемите започнаха преди да започна каквато и да е диета. Така, че няма как да са от това. Що се отнася до животните аз питах моят лекар и той ми каза, че ако преди съм давала хапчета за обезпаразитяване на 6 месеца сега трябва да ги давам на три и нямало да има проблиме. Все пак попитай защото едно е котка друго е куче. А що се отнася до Дюкан момиче на 20 на диета как няма да се разболее. то организма му още се изгражда, нормално е. Пък те моите килца се понатрупаха от Дуфастона.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: февруари 08, 2009, 21:01:51 »

Мили момиета, записвам се в новата темичка, въпреки че отдавна не бях писала в нея..Аз обаче май ще си остана тук завинаги! cray В сряда бях на лекар и резултатите на първо четене са лоши sad Откриха, че има запушена тръба с хидросалпингс (токсична течност в тръбата), както и атипични клетки в заната за трансформация (изледват ме за ракови образувания - РАР тест)  cray Простих се вече с мечтата да си имаме бебче с милото sad В най-добрия случай ще има да се влача по доктори, за да се оправя поне 1-2 години, може и повече..Тази седмица беше най-големият ад за мен, през който съм преминавала!  cray Успявам да се поуспокоя, защото милото много ме подкрепя. И си чакам резултатите sad
На всички вас пожелавам скорошно излизане от темичката! И скоро да се похвалите с  PREGQ
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 08, 2009, 21:10:00 »

hoty, много съжалявам мила, че на първо четене резултатите са лоши. Надявам се обаче и най-вече искрено ти го пожелавам скоро нещата да се оправят. Преди да минават мрачни мисли през главата ти изчакай окончателните резултати и незабравяй, че най-хубавото е, че милото ти те подкрепя. Имаш моите силно стиснати палци и да ни държиш ва течение какво се случва с теб.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 08, 2009, 21:20:41 »

hoty, много съжалявам мила, че на първо четене резултатите са лоши. Надявам се обаче и най-вече искрено ти го пожелавам скоро нещата да се оправят. Преди да минават мрачни мисли през главата ти изчакай окончателните резултати и незабравяй, че най-хубавото е, че милото ти те подкрепя. Имаш моите силно стиснати палци и да ни държиш ва течение какво се случва с теб.
Рени, миличка, много ти благодаря за топлите думи! give_rose
Но истината е, че ми е много тежко...Лекарката нищо не ми каза, но написа на амбулаторния лист..вечарта като се прибрах и се порових в нета, бях ужасена от това, което прочетох! cray Моля се поне РАР теста да е ок, защото тогава ще мога поне с една операция на тръбата да мина (надявам се, освен ако в процеса на изледване не излезе и нещо друго cray ) Иначе четох че има малка възможност за инвитро...Но на този етап и това не може да се прави.  cray Просто колкото и да се опитвам да не го мисля - не мога sad Надявам се при теб скоро всичко да е ок и да се похвалиш!  good
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 08, 2009, 21:27:42 »

Рени, забравих да ти кажа, че и аз бях на диетата на Дюкан до преди сватбата.За три месеца свалих 9 кг и бях много доволна, но мисля, че не е подходяща за хора, които искат да забременяват. Прекалено е драстична и по този начин организма е подложен на голям стрес. Аз мислех пак да я почвам, но май ще трябва да изчакам с резултатите от изследванията и след това ще се консултирам дали е подходяща..Все пак това е въпрос на личен избор pardon Ти си преценяваш. Късмет, мила. И не се притеснявай за кистата - сигурно е от тези, които се пукат при цикъл и следващия месец всичко ще е вече ок. good
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: февруари 08, 2009, 21:57:18 »

hoty, що се отнася до кистата уточнявам. "Май виждам киста." Обаче има ли я или не, незнам. аз вече да ти кажа честно почти не мисля за бебе. реших, че ако не стане още няколко месеца и ще пробвам инвитро. Тогава поне ще съм сигурна, че ще се захване и всичко ще е ок. пък и мъжа ми ме подкрепя. Повече от това немога да искам. А що се отнася до диетата. Дуфастона, който пих доста зле ми се отрази на фигурата. пък искам да съм хубава.
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 09, 2009, 12:09:50 »

Рени, миличка извинявай за въпроса,но вие изследвалили сте се изобщо - говоря за теб и мъжа ти. Неможе ей така да си искаш инвитро, ами ако има някакъв съвсем дребен проблем, то безизследвания неможе да се установи какво ти има на теб или на мъжа ти. Има хиляди изследвания, но първо трябва да разбереш тая киста има ли я или я няма.и след това  си направете изследванията, най-елементарно пролактин и спермограма ама биологична не в някоя измислена лаборатория.Успех мила
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: февруари 09, 2009, 13:04:53 »

Рени, и аз мисля, че е прекалено рано да мислиш за инвитро. Защо първо не си намериш свестен лекар и да видят наистина какво точно ти е, а не само догадки. Не мога да си представя лекар да ти каже "може да е киста". За пример имам позната, които 8 години правиха опити и все не се получаваше. Не знам по какви лекари е ходила, но накрая установиха, че просто трябва да й се засили овулацията. Сложиха й инжекции и след първия месец забременя. Затова момичета не се оставяйте така по течението и в ръцете на лекари, които ви мотат.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 09, 2009, 13:40:50 »

Момичета някоя от вас да е ходила на цветна снимка на тръбите и да ми даде малко повече инфо.
Рени преди инвитро има доста начини да се подпомогне естествено забременяване.Дано не стигаш до там.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: