Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 21:25:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част (Прочетена 168194 пъти)
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част
«
Отговор #30 -:
февруари 03, 2009, 13:42:42 »
Рени,съжалявам,че е станало така при тебе,но не е непоправимо нали? Смисъл с повече търпение и малко помощ ще стане?Надявам се,че най-накрая ще попаднеш на свестен доктор...
Аз току що научих от доктора ми,че съм чиста,няма вече гадове
,преборила съм ги...
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #31 -:
февруари 03, 2009, 13:45:43 »
Преси, браво
!!! Хайде напред към следващата стъпка
!
Аз утре съм пак при доктор, излезли за ми изследванията, та да видим.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #32 -:
февруари 03, 2009, 14:51:26 »
Преслава
браво :bravo:много се радвам!
Рени
дано и на теб лекаря ти даде някакво логично обяснение и напътствия *THUMBS*Даниела стискам палци да ни зарадваш и ти утре с добри резултати!
Като гледам колко много момичета имат хормонални и гинекологични проблеми.... :girl_impossible:Дано всичко да се нареди
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #33 -:
февруари 03, 2009, 18:58:21 »
Преслава, много се радвам за теб. Сега можеш да си спокойна и да продължиш напред.
А що се отнася до моето положение всичко е поправимо и възможно. Стига аз да съм достатъчно силна, както досега. И емоционалните дупки да са малко и занапред.
Аз в четвъртък следобяд съм на лекар и се надявам този път всичко да се нареди и да получа отговори на всичките си въпроси.
Дани, стискам палци утре изследванията да покажат, че нещата при теб се нормализират.
Момичета, желая ви късмет по пътя за постигане на най-съкровенната ви мечта!
«
Последна редакция: февруари 03, 2009, 23:51:27 от Рени
»
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
февруари 03, 2009, 22:45:40 »
Ето ме и мен в новата темичка
Рени
стискам палци всичко да ти се изясни.
Преси
, браво на теб
Аз изпратих лелката и пак започнах с тестовете за овулация, надявам се този месец пак да я засека
И вече да напускам тази темичка
Стискам палци до края на темичката поне половината да я напуснем
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
февруари 04, 2009, 00:06:39 »
Момичета,едно въпросче имам...
тъй като съм се решила да отслабвам(съжалявам ако е
),та храня се разделно и ходя на аеробика,ако забременея трябва ли да ги прекратя тези ми занимания? *crazy*Може ли от това цялото скачане да стане нещо със плода(или зародиш,незнам как да го нарека
) ?
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #36 -:
февруари 04, 2009, 00:13:25 »
Преси, според мен що се отнася за диетата можеш да попиташ лекаря си и той да ти каже. Има специални диети за бременни (препоръчват се на момичета и жени, които имат склонност към напълняване). Така, че не мисля, че ще е проблем да си спазваш някаква диета. Що се отнася до аеробиката и упражненията имам приятелка, която караше колело до 6-7-мия месец и ходеше на гимнастика за бременни почти докато роди. Може би първите три месеца е добре да преустановиш гимнастиката, но това го казвам от моя гледна точка и за ситуация като моята.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
февруари 04, 2009, 00:28:53 »
Рени,да си призная съм склонна към напълняване и това колко ще кача през бременността силно ме вълнува и притеснява...А и другото,което е-една позната ми разказва как е лежала с една девойка,когато е раждала,та момичето е било доста пълничко,което е затруднявало лекарите да чуят тоновете на бебето...,така че това не е само от суета...
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #38 -:
февруари 04, 2009, 08:16:37 »
Преслава, не вярвам да си толкова пълна че евентуално ад не чуят тоновете на бебо. според мен най добре да говорип с лекарката си за вида на диетата, а относно гимнастиката мисля че нетрябва човек да се обездвижва по време на бременност, но аеробиката ми се вижда малко динамична. мисля си че трябва да се преориентираш към нещо по бавничко и специалната гимнастика за бременни.
Активен
elinora
Ентусиаст
«
Отговор #39 -:
февруари 04, 2009, 08:38:21 »
preslava_82
,специално разделното хранене си мисля,че едва ли би навредило.Разбира се, момичетата са прави,че е най-добре да се комсултираш с лекаря си.Що се отнася до гимнастиката-има йога за бременни, която би била по-подходяща от аеробиката.
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Дива и щастлива.....
«
Отговор #40 -:
февруари 04, 2009, 08:53:26 »
Преслава, аз съм доста пълна, но това не пречи да се уловят тоновете на бебето
Мисля си, че разделното хранене няма да навреди по никакъв начин на плода, все пак става дума за един доста разнообразен режим на хранене ( няма да си на ябълки и вода
). А относно аеробиката.... тя е малко по-силова, а и както вече са казали другите момичета, има йога за бременни и гимнастика за бременни (Elle ходеше на йога и е много доволна
) Това за след като забременееш. Аз лично за преди това бих предпочела каланетиката ( лично мнение
)
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #41 -:
февруари 04, 2009, 09:08:04 »
preslava
, и аз мисля, че разделното хранене няма да ти навреди при забременяването, макар и да не съм сигурна за след това. Но когато го докараш до там, лекарите ще ти кажат.
За аеробиката, мисля, че не е много подходяща. Според мен има риск за спонтанен аборт и то още преди да си разбрала, че си бременна. Това, разбира се, са си мой спекулаций, но първите 12 седмици са много рисковани както всички знаем.
Разбирам за притесненията ти около колограмите, това, че лекаря не може да чуе тоновете на бебето е един от последните проблеми. При силно наднормено тегло има много други рискове, но става въпрос за найстина много пълни дами (BMI>30). Мисля, че има специални хранителни режими за тях, поразрови се нета, аз ако попадна на такъв ще пиша.
И не се шашкай толкова много, защото има страшно много пълни мами, при които всичко минава добре.
На снимката дето си сложила, хич не изглеждаш пълна.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #42 -:
февруари 04, 2009, 09:16:26 »
Момичета успех на всички.
Аз в петък пак съм на лекар да видим щото много аномалии този месец и май пак ще почвам Дуфастона че лелката хич я няма вече доста време а теста е отрицателен.Вече да ви кажа взе да не ми прави впечатление и то май цял живот ще си пия хапчета.даже се замислям дали да не говоря с гинеколога да взема да пия 3 или 6 месеца противозачатъчни и да спрем с бебеправенето.Че май така нищо не става.При последния преглед се оказа че Дуфастона освен че ми помага да имам цикъл ми пречи да забременея тъй като овулацията ми е доста късна.
Мацки искам да ви питам нещо-от моя гинеколог знам че цитонамацка се прави в първата чиста седмица от цикъла някой правил ли я е в друг период че ми се ще сега да пусна пак малко изследвания така или иначе съм на лекар че отдавна не съм пускала цитонамазка.Мисля и едни хламидии да пуснем като пускаме хормони.Щото аз май вече си знам целия период-преглед,дуфастон,хормони и пак дуфастон.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #43 -:
февруари 04, 2009, 09:26:28 »
Гери и аз много четох че след противозачатъчни се забременява лесно, така че ако няма противопоказания идеята ти е
. Ще ти стискам палци много силно и после пиши как е минало при лекаря.
Аз забременях на четвъртият месец от спирането на хапчетата, но не смея да твърдя 100% че това е причината. Просто вярвам че това си е Божа работа, но мъжът ми определено не повярва, защото се беше настроил за дълго чакане!
Късмет
Гери !
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #44 -:
февруари 04, 2009, 09:49:36 »
Гери
аз съм си правила (май случайно последните два пъти) цитонамазка в последните дни, преди реално съвсем да съм се изчистила от М и нямаше проблем.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре