Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 21:26:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168197 пъти)

preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: февруари 04, 2009, 09:54:29 »

Благодаря момичета give_rose,много ме окуражихте smile

gucci,на мене също ми я правиха цитонамазката 5-6 дена преди да ми дойде и нямаше проблем.
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: февруари 04, 2009, 10:01:32 »

Милички момичета, не пиша в тази тема не защото съм ви забравила ,а защото не искам да ви дразня по-някакъв начин, зная колко тягосно му става на човек в тази тема понякога.
Гери, консултирай се с гинеколога си той знае най-добре дали да ти дава противозачатъчни. Дано скоро се нормализират нещата при теб. Късмет на всички момичета от все сърце желая. Good luck Good luck Good luck
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: февруари 04, 2009, 10:40:46 »

gucciр аз обикновено си правя цитонамацка когато ходя на преглед в 7 дневната  пауза между противозачатъчните, но преди да прокървя и не е имало проблем. но лато отидеш лекаря ти ще ти каже дали може да ти вземе цитонамазка. успех good
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 04, 2009, 11:04:40 »

Извинявайте, че се включвам така, но като заговорихте за цитонамаска лекар ми е казвал, че най-добре е да се прави в средата на цикъла, било най-точно, отделно е хубаво да се направи сутрин максимално рано.
Успех и дано скоро напуснете тази тема и да се похвалите с положителни тестове, желая го от сърце Good luck Good luck Good luck
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 04, 2009, 12:05:59 »

За мен самия факт че има толкова противоречиви мнения за цитонамазката е достатъчен факт да стигна до извода че няма най-подходящ момент. Това което аз знам че е най-хубаво след М, докито на една приятелка и беше казал 14 дни след М /демек по време на овулацията/  crazy
Преслава една суфорумка - Ванили /Vanilly/ ходи на гимнастика за бременни, ако си от София можеш да й пишеш  pleasantry Но със сигурност аеробиката не е препоръчителна  NO
На мен ми дойде лелката, тъй че кистата е преборена (близо два-три месеца не бях я посрещала, вече съм забравила какво е чувството  blum )
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 04, 2009, 13:23:27 »

Преслава, както и останалите са казали, първоте 12 седмици са най-критични и трябва да не се натоварва много организма. Хубаво е да не се обездвижаваш по време на бременност, но пак зависи от това как протича цялата бременост(при някои се препоръчва през по-голямата част да са на легло). Но ако всичко е нормално, водната гимнастика, йога, плуване или просто ходене пеш. Където ходя на фитнес има 5 бременни, които засичам редовно, дигат тежести, или са на пътеката. Но когато му дойде времето, лекарят ще те посъветва най-добре.
Аз имам въпросче, относно овулацията. Възможно ли е по време на овулация да чувстваш напрежение в гърдите? От както почнах тая акупунктура ПМС изчезна и не гърдите не са ме наболявали, но покрай местене от едно жилище в друго не съм ходила от 2 седмици и сега тези симптоми.
Мацки, пожелавам ви скоро да се преместите в друг клуб  give_rose .
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 04, 2009, 13:30:53 »

Преслава, както и останалите са казали, първоте 12 седмици са най-критични и трябва да не се натоварва много организма. Хубаво е да не се обездвижаваш по време на бременност, но пак зависи от това как протича цялата бременост(при някои се препоръчва през по-голямата част да са на легло). Но ако всичко е нормално, водната гимнастика,  плуване

Аз не ви препоръчвам водната гимнастика и плуването,защото има риск от инфекции и да си 'лепнете' пак някои гъбички и т.н. По-добре избягвайте басейните преди и по-време на бременността  good а и по принцип blum.
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: февруари 04, 2009, 13:52:59 »

Аз не ви препоръчвам водната гимнастика и плуването,защото има риск от инфекции и да си 'лепнете' пак някои гъбички и т.н. По-добре избягвайте басейните преди и по-време на бременността  good а и по принцип blum.

Това е много субективно, по тази логика всички ние, които ходим редовно на басейн трябва да имаме гъбчки и инфекции. Водата в басейните е силно хлорирана. Друг е въпросът, че някои са чувствителни към хлора и могат да получат дразнения. Има по-голяма вероятност да хванеш  гъбички при ползване на обществени тоалтени. Извинявам се за  Offtopic
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: февруари 04, 2009, 13:54:53 »

little.miss имаше в предвид по време на бременност че е хубаво да се избягва
И аз съм на същото мнение
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: февруари 04, 2009, 14:04:49 »

Мири,не е точно така много приятелки хванаха инфекции именно от басейни,които уж бяха реномирани,а по време на бременност инфекции не е хубаво да се лекуват<те и няма как да се лекуват>. Така,че ако не сте сигурни в басейните ,които посещавате-по-добре да не го правите особено по време на бременността good -но всеки сам си преценява.
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: февруари 04, 2009, 14:25:51 »

Аз имам въпросче, относно овулацията. Възможно ли е по време на овулация да чувстваш напрежение в гърдите? От както почнах тая акупунктура ПМС изчезна и не гърдите не са ме наболявали, но покрай местене от едно жилище в друго не съм ходила от 2 седмици и сега тези симптоми.
Мацки, пожелавам ви скоро да се преместите в друг клуб  give_rose .

Да, възможно е, мен поняга ме наболяваха при овулация, но по-леко отколкото при ПМС.

Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: февруари 04, 2009, 14:32:46 »

Аз пък последните 2 месеца преди да стане бебе по средата след като ми свърши цикала имах ден в кпойто много ме болеше корема доло
И то двапа ти се случи месец след месец по едно и също време и вечесъм сигорна че е било овулация
Но преди такова нещо съм нямала и никога не съм знаела кога настъпва crazy
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: февруари 04, 2009, 14:52:32 »

Дано да е овулация, че вече половин година опитваме и не се получава. А и на всичкото отгоре, много ме е страх от случката преди една година , зазщото изпаднах тогава в много силан депресия, която продължи около 2 месеца.
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: февруари 04, 2009, 14:58:30 »

Мири и мен ме болят гърдите от ову до като ми дойде, но това е от скоро-преди не съм имала такива болки =]но мисля че е нормално,тъй като много момичета са така.Но това е симптом и на нещо друго :girl_wink:Стискам ти палци и без никакви лоши мисли!Всичко ще е наред! give_rose
Колкото до басейна и гимнастиката-аз от септември съм много редовна в един фитнес клуб с басейн и не смятам да променям кой знае колко начина си на живот-просто като му дойде времето ще се правя по-умерени упражнения,а за басейна......и аз не знам-чист е и до сега проблем не съм имала и казват,че е много полезно за бременните,но ще видим дали ще имам смелост  Girl_hide
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: февруари 04, 2009, 16:41:57 »

Тонитка, в интерес на истината ти страшно ми помогна тогава и благодарение на теб успях да изляза от тази криза.  give_rose какво стана с теб , беше ли вече на лекар, дано ни зардваш скоро с хубава новина  danceg .
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: