Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 01:25:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интернет пазаруване!  (Прочетена 192098 пъти)

Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 30, 2009, 20:51:49 »

Аз също се регистрирах,сега се чудя какво да поръчвам. Дано да нямам проблем с картата моята е ДСК ISIC. Иначе VISA Electron.
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 30, 2009, 21:17:56 »

Elle , моята е абсолютно същата  good
Издадена ми е от университета , една зелена нали?
Става с нея , не се притеснявай  girl_wink

П.П. Става...ама да ти теглят парите де , още не ми е дошла първата поръчка , ама си пиша и аз... sarcastic sarcastic focus focus focus
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 30, 2009, 22:09:35 »

Да,точно,значи към теб ще се обърна,ако имам проблем с кодовете blush.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 31, 2009, 18:43:57 »

Oтказа ми картата и една колежка ще пусне поръчката,за да не изпуснем артикулите.
 Теди, при теб имаше ли някакъв проблем, каква мислиш, че може да е причината за отказа?
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 31, 2009, 19:10:32 »

Ели,ти само веднъж ли пробва blush по принцип се пробва няколко пъти,защото понякога самият сайт дава грешка,а щом вече някои са пазарували с подобни карти,значи може и грешката е в сайта smile
Иначе парите не винаги се теглят веднага,а до 45 дни от датата на поръчката,само се блокират веднага pleasantry
Някой имал и пристигнала поръчка от 7,8 или 9.01 nea ,че моите още не са дошли и в понеделник пак ще ходя на митницата sad
 Offtopic между другото да ви кажа,на митницата в София взимат по 0.55ст. за проверка по номер дали е пристигнала поръчката,1.15лв. ако нямаш номер ,за да проверят и 4 лв.,за да си я получиш+0.30ст. на ден ако не си вземеш още в същият ден в които е пристигнала поръчката diablo и това го има само в София,имаите го в предвид ако имате колети там Wink
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 01, 2009, 22:03:50 »

Пробвах 2 пъти и една колежка ми предложи да пусне тя поръчката.
 Наде, благодаря за инфото give_rose
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 02, 2009, 07:55:29 »

Това е точно за мен  ROFL sarcastic ROFL
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 02, 2009, 10:57:35 »

Да питам някой поръчвал ли е обувки и дали си отговарят на номерата? Аз понеже съм с голям крак и видях, че имат до 42 номер дамски обувки и бих поръчала, но незнам дали си отговарят номерациите.  crazy
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 02, 2009, 11:02:09 »

Ели,ти само веднъж ли пробва blush по принцип се пробва няколко пъти,защото понякога самият сайт дава грешка,а щом вече някои са пазарували с подобни карти,значи може и грешката е в сайта smile
Иначе парите не винаги се теглят веднага,а до 45 дни от датата на поръчката,само се блокират веднага pleasantry
Някой имал и пристигнала поръчка от 7,8 или 9.01 nea ,че моите още не са дошли и в понеделник пак ще ходя на митницата sad
 Offtopic между другото да ви кажа,на митницата в София взимат по 0.55ст. за проверка по номер дали е пристигнала поръчката,1.15лв. ако нямаш номер ,за да проверят и 4 лв.,за да си я получиш+0.30ст. на ден ако не си вземеш още в същият ден в които е пристигнала поръчката diablo и това го има само в София,имаите го в предвид ако имате колети там Wink

Наде, а защо на митницата? Не пристигат ли в пощата нещата?  Нали ми е за първи път и съм малко боса  pardon и на коя отвсички митници, че те са поне 3  angry
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 02, 2009, 11:08:31 »

За коя митница не мога да кажа, но пристигат в местния пощенски клон само когато пратката е до 2 кг. Лошото е че няма как да се разбере дали ще дойде в митницата или в пощата.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 02, 2009, 11:10:19 »

Момичета доколкото разбрах Виза и Мастъркард, но има ли значение от коя банка са издадени?
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 02, 2009, 11:19:42 »

Значи в градовете в които няма митница,поръчките идват в пощата,а когато има митница:
*до 2кг.-в пощата
*над 2 в митницата
По принцип всеки горе-долу може да предположи за къде е колета,дрехите не тежат много и ако са до 10 е голяма вероятността да е в пощата.
Алекса няма значение банката give_rose
Моите още ги няма,но има много пратки в митница София,обаче в пощата ми казаха,че се очаква забавяне с нещата от Франция,защото французите стачкуват smile дано не се забавят много последните поръчки Good luck
fiamaa,в София поръчките се получават на митницата зад автогарата<<тези над 2 кг.>> ,влиза се в сградата и на първия етаж ,като се влезе в залата се завива в ляво по коридора и после пак в вляво и ще видиш табелка разменна поща или нещо подобно и там се получават колетите и там дават справка<справката е по коридора последното гише>.
« Последна редакция: февруари 02, 2009, 13:37:55 от little.miss™ » Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 09, 2009, 11:17:02 »

Офффф почвам да се притеснявам с тези поръчки. Аз я пуснах мойта около 12.01 и все още нямам ни вест ни кост..... А са вече повече от 2 седмици  girl_impossible
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 09, 2009, 11:21:43 »

А мойта поръчка от 16.01 пристигна миналата седмица, но чакам още 1 от 21.01. Дано не се забави много!
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 09, 2009, 11:37:14 »

Получи ли мейл и фактурирана ли ти е smile ако 'да' няма какво да се притесняваш,аз днес си получих моята от 08.01 Girl_hide ще дойде ако не тази ,то другата седмица твоята поръчка,сега в един друг форум чета,че пристигат поръчките от 10-14.01.,но все още има хора които не са си получили от 7,8 и 9.01 good Така,че няма място за притеснение-срока на доставка е от 2 до 6 седмици pleasantry моята уж е пусната на 08,но на пакета пише ,че е изпратена на 15.01 pleasantry
Така ето и какво получих аз:
http://media.laredoute.fr/product/picture/324107132_0001_PG_1.jpg - довечера мисля да го изпробвам pleasantry
http://media.laredoute.fr/product/picture/324144349_0001_PG_1.jpg - на първо обличане много ми хареса tease
http://media.laredoute.fr/product/picture/324141138_0004_PG_2.jpg - за вкъщи става good
http://media.laredoute.fr/product/picture/324151154_0002_PG_2.jpg в сиво и черно,уж са най-малкия номер,а имам чувството че са леко широки,но за вкъщи стават tease
два комплекта чаршафи<калъфка/долен и горен> ,но не ги намирам вече pleasantry И един колан за отслабване,ама не вибриращия,него в следващата доставка го чакам blum
Общо взето в другата имам по-хубави неща и я чакам с голямо нетърпение,за съжаление пак на митницата sad
« Последна редакция: февруари 09, 2009, 12:41:36 от little.miss™ » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: