Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 13, 2024, 12:45:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките - 4 част  (Прочетена 158844 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #345 -: март 17, 2009, 14:15:25 »

благодаря ви момичета!ние си харесахме  класически и изчистени халки от жълто злато!
Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #346 -: март 17, 2009, 14:50:52 »

Защо на български е само печатно, пък на латиница ръкописно? Няма никаква логика, различен вид инструмени ли се използват?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: март 17, 2009, 15:09:55 »

на нас ни ги написаха на български ръкописно и ни ги изписаха на ръка, но ни казаха, че ако искаме по-ситен шрифт тогава ще трябва да се използва машинка, и златаря ни направи показно върху метална плочка как изписва на ръка и как с машинката и ние си харесахме повече ръкописното. Може би зависи от това кой ги надписва
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: март 17, 2009, 16:01:49 »

Ако са от един вид злато т.е. само бяло или само жълто - цената на грам беше май 42 или 43 лв. Ако халките са с бяло и жълто злато - цената на грам е 46лв. Бялото злато се прави чрез химическа обработка, като в единия й вид  - сплавта съдържа никел. Ако си алергичен - има и друг вид химична обработка, която оскъпява грама с 2 Евро, и е без никел.
Могат да ги гравират, но гравирането на български е САМО печатно! Гравирането на латиница е ръкописно. Пропуснах да питам дали то се плаща отделно, защото ние не се спряхме на халки от там..
Дано съм ти била от полза smile
Работят всеки ден, мисля от 9 до 19ч. В неделя обаче са от 10 до 16ч.  Wink

Ако става дума за халки на Сара Трейд, това, което пишеш е много странно. При тях няма разлика в цената поради вида на златото и тя е 38 лева за грам. Не ни казаха нищо за такива специални пплатени обработки. Може би този магазин, за когото ти говориш, използват каталога на Сара Трейд като модели, но изработват халките някъде другаде
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: март 17, 2009, 19:29:15 »

Взехме ги  yahoo Страхотни са! Изработката е безупречна, а самите халки са точно като на снимките, които занесохме  yahoo Girl_hide
Ето ги. Току що видях, че сянката прави неговата да изглежда по - тясна на снимката, но и на дватама са еднакви - 5мм

* halki.jpg (54.82 KB, 300x225 - видяно 3910 пъти.)
« Последна редакция: март 17, 2009, 23:31:16 от ralichka___ » Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: март 17, 2009, 19:39:15 »

Моята  Girl_hide

* halka.jpg (41.55 KB, 300x196 - видяно 3814 пъти.)
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: март 17, 2009, 20:04:03 »

Бързам да те поздравя!!! Много са хубави, дано цял живот да им се радвате и все така да блестят give_rose
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: март 17, 2009, 20:21:01 »

Благодаря и от негово име, pebbles! Много си мила smile За съжаление няма да блестят така дълго... но ще го носим да ни ги чистят  blum
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: март 17, 2009, 23:16:01 »

Ако става дума за халки на Сара Трейд, това, което пишеш е много странно. При тях няма разлика в цената поради вида на златото и тя е 38 лева за грам. Не ни казаха нищо за такива специални пплатени обработки. Може би този магазин, за когото ти говориш, използват каталога на Сара Трейд като модели, но изработват халките някъде другаде

Аз говоря само за халките на Сара Трейд предлагани в Сватбен Център София. Възможно е да има оскъпяване при тях - не зная. Цените, за които говоря видях написани както върху самия каталог на Сара Трейд, така и на витринката, където бяха изложени тяхните халки. Аз се интересувах конкретно за начина, по който е направено бялото злато, защото съпруга ми е алергичен към някои неща, не бяхме сигурни дали сплавите са от тях, но за всеки случай попитахме и това ни обясниха...Твърде е възможно на други места цената за халки на Сара Трейд да е различна... просто въпроса, на който отговорих беше именно за Сватбения Център... give_rose
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: март 17, 2009, 23:21:11 »

Мерси, Sisilla smile Да целите са жълти, но са чисто нови и страхотно полирани, затова изглеждат по - бели, особено моята smile Много блести  Girl_hide Ето това е моделът на моята

а тази е неговата

няколко страници по - назад ги бях показала smile
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: март 18, 2009, 11:24:59 »

Аз говоря само за халките на Сара Трейд предлагани в Сватбен Център София. Възможно е да има оскъпяване при тях - не зная. Цените, за които говоря видях написани както върху самия каталог на Сара Трейд, така и на витринката, където бяха изложени тяхните халки. Аз се интересувах конкретно за начина, по който е направено бялото злато, защото съпруга ми е алергичен към някои неща, не бяхме сигурни дали сплавите са от тях, но за всеки случай попитахме и това ни обясниха...Твърде е възможно на други места цената за халки на Сара Трейд да е различна... просто въпроса, на който отговорих беше именно за Сватбения Център... give_rose

Ами явно си слагат добра надценка и като са видяли, че двуцветните се продават повече, са решили да надуят още цените. Иначе ние ходихме в град Раковски. И затова казвам как стои въпроса там, просто за да знаете. Днес трябва да дойдат по куриер, обадиха се вчера.. стискайте палци!
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: март 18, 2009, 11:55:26 »

Ами явно си слагат добра надценка и като са видяли, че двуцветните се продават повече, са решили да надуят още цените. ...
Ех да ви кажа имам чувството, че като чуят за сватба и всички гледат да ти одерат кожата  angry
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: март 18, 2009, 17:05:26 »

Раличка страхотни са, сега се замислям и аз за същите ако нямаш нищо против да ти взаимствам модела. Честито и от мен
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: март 18, 2009, 17:23:44 »

Благодаря ти! Нямам нищо против, даже ми е приятно, че съм дала идея  give_rose Препоръчвам ти и златаря ни, ако нямаш друг вариант  good
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #359 -: март 18, 2009, 17:28:10 »

ralichka,халките са невероятни!ние с милото искаме да си поръчаме халки,които са от сара треид и са същите като на мъжа ти халката!можеш ли да ми дадеш кординоти на златаря ви?
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: