Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 13, 2024, 05:43:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Въпрос за халките - 4 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Въпрос за халките - 4 част (Прочетена 158788 пъти)
Вили
Сватбен ГУРУ
Отг: Въпрос за халките - 4 част
«
Отговор #330 -:
март 15, 2009, 13:53:41 »
Цитат на: suzana666 в март 14, 2009, 14:05:17
Леле какво ме направихте с това бяло злато
Годежния прастен ми е от HUGASIAN-Варна ,от там порачахме и халките изцяло от бяло злато.Изобщо не обичам жалто злато и ако ми пожалтеят незнам.След 3 сед. ще си вземем халките и ще разпитам как стоят нещата. :girlhide:и ще докладвам
Нашите халки са от Hugasian, изцяло от бяло злато са. Малко ме издразниха, защото не си спазиха срока за изпълнение и ни забавиха, но не беше супер много време. Уж ни направиха отстъпка от цената за това забавяне, ама на мен ми изглежда съмнителна, но както и да е. Иначе и ние се чудихме дали да са изцяло бели или с малко жълто. Май имам снимки в галерията на халките, незнам дали не съм ги изтрила, искахме хиксовете да са жълти, но след като ни казаха, че ако е смесен модела, то халката се прави от жълто злато, а бялото е покритие, се отказахме от този вариант. И без това не нося жълто злато. И си поръчахме халките от бяло злато. И след като бях видяла на една приятелка, на която халката и уж и тя беше с бяло злато как месеци след сватбата си беше направо жълта, реших да не рискуваме. Иначе двете халки общо ни излязоха 600 лв. без няколко с отстъпката. Като грамаж са някъде към 15 грама двете. Иначе съм довлна от Hugasian, понеже единствено там имаше нещо по-различно от останалите златарски като модели.
Успех на търсещите!!!
«
Последна редакция: март 15, 2009, 13:58:36 от vilence
»
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #331 -:
март 16, 2009, 08:13:14 »
Ний вчера ходихме да гледаме халки... и искам да ви питам нещо... На мен ми харесват един тип модели, а всъщност като пробвах - ама хич не са ми удобни. подпират ми на двата странични пръста... освен това не мога да се възприема с 5мм широки халки.. Тези модели, които са ми удобни - пък не ми харесват.. и се почувствах много зле..Една такава мрънкаща и претенциозна..
Аз мислех, че като я надяна от 1-вия път - трябва да се чувствам добре с халката... или ще свикна с времето ако взема желания модел.. Все пак халка се купува за цял живот...ами ако не свикна?
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #332 -:
март 16, 2009, 08:22:08 »
Блещучка не си претенциозна просто не си попаднала на халките.Аз не мисля, че го има момента свикване, поне при мен го няма.Ако нещо не ми е удобно аз просто не го нося.И затова халките ни са супер удобни.Но ти се познаваш добре, а и можеш да пообиколиш още.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #333 -:
март 16, 2009, 10:25:57 »
А аз си мисля, че е въпрос на време да свикне с хълката. Но пак си е до човек. на мен годежния пръстен в началото ми беше малко неудобен, а сега въобще не го усещам. Защо не пробваш да поносиш някой стар пръстен и така сама ще разбереш дали ще свикнеш.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #334 -:
март 16, 2009, 12:07:30 »
Ble6tu4ka, какво точно на 5 милиметровите халки не ти харесва. Видът, или те са неудобните. Защото, ако такава тъничка халка ти е неудобна и те са тези, които ти подпират на двата пръста - значи не е твоят размер. Нашите халки са 5мм и моята я взех малко по-широка, защото кокалчетата ми са големи, а и защото иначе още преди края на първата ми бременност (живот и здраве) няма да ми става. Малко халтави и стои ненамясто, но ще свикна да се гледам и то ще е за кратко
. А иначе, понеже е заоблена отвсякъде и не ми убива.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
«
Отговор #335 -:
март 16, 2009, 18:34:57 »
Цитат на: pebbles в март 16, 2009, 12:07:30
Ble6tu4ka, какво точно на 5 милиметровите халки не ти харесва. Видът, или те са неудобните. Защото, ако такава тъничка халка ти е неудобна и те са тези, които ти подпират на двата пръста - значи не е твоят размер. Нашите халки са 5мм и моята я взех малко по-широка, защото кокалчетата ми са големи, а и защото иначе още преди края на първата ми бременност (живот и здраве) няма да ми става. Малко халтави и стои ненамясто, но ще свикна да се гледам и то ще е за кратко
. А иначе, понеже е заоблена отвсякъде и не ми убива.
Сега като ти прочетох мнението, мила, установих какво не ми е било тамън и защо ми е убивало. Не бяха заоблени отстрани, тези които пробвах.. явно там е проблема. А това дали са 5мм всъщност със същия успех може да стане и 4, че дори и 3.. Трябва да се насоча към по-заоблени модели очевидно..
Мерси много за съветите и споделения опит, Дами!
Активен
dianam
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #336 -:
март 16, 2009, 18:50:59 »
На мен още от сега ми стяга. Нещо не сами взели мярката както трябва.Каде да отида да ми я оправят.Имам и едно синджирче за залепване.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #337 -:
март 16, 2009, 21:48:05 »
Поръчхме и ние халките вечеее
Много се радвам
До две седмици трябва да са готови! Това май ще е първото нещо, което ще видя и направо летяяя
Активен
SylvieBG
Любопитен
«
Отговор #338 -:
март 17, 2009, 10:57:26 »
Момичета, и нашите халки са готови. Моята е като на снимката, само че с диамант.
tessina_7567_g55.jpg
(11.95 KB, 184x184 - видяно 2800 пъти.)
Активен
Рубин
«
Отговор #339 -:
март 17, 2009, 12:00:06 »
Здравейте момичета!Аз имам един малък проблем-харесахме си халки от каталога на Сара Трейд,но магазина който предлага този каталог работи само през седмицата до 18 часа.Проблема е в това че милото почива само събота и неделя,а през седмицата е на работа до 18.Мисля да ятидем някоя събота до сватбен център софия да видим защото разбрах че и там предлагат каталога!Моля някои ако е ходил там за халки да сподели впечатлението си и относно цената!А също така ако знаете къде другаде предлагат каталога!Благодаря предварително!
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #340 -:
март 17, 2009, 12:18:47 »
На Сара Трейд предлагат модели в почти всяко златарско ателие. Ние си поръчахме от Sky Mall магазин Ge Oro на последния етаж, работят и събота и неделя.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #341 -:
март 17, 2009, 13:32:47 »
И нашите халки са готови
Днес ще ги вземем и ще ви ги покажа, дано вси1ко е както искахме
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #342 -:
март 17, 2009, 13:40:25 »
Цитат на: ralichka___ в март 17, 2009, 13:32:47
И нашите халки са готови
Днес ще ги вземем и ще ви ги покажа, дано вси1ко е както искахме
Дано
, че това чакане мен лично доста ме изнервя...
Активен
Ble6tu4ka
Професор
«
Отговор #343 -:
март 17, 2009, 14:07:59 »
Цитат на: Рубин в март 17, 2009, 12:00:06
Здравейте момичета!Аз имам един малък проблем-харесахме си халки от каталога на Сара Трейд,но магазина който предлага този каталог работи само през седмицата до 18 часа.Проблема е в това че милото почива само събота и неделя,а през седмицата е на работа до 18.Мисля да ятидем някоя събота до сватбен център софия да видим защото разбрах че и там предлагат каталога!Моля някои ако е ходил там за халки да сподели впечатлението си и относно цената!А също така ако знаете къде другаде предлагат каталога!Благодаря предварително!
Ние ходихме тази неделя до там, именно за халки.. Ако са от един вид злато т.е. само бяло или само жълто - цената на грам беше май 42 или 43 лв. Ако халките са с бяло и жълто злато - цената на грам е 46лв. Бялото злато се прави чрез химическа обработка, като в единия й вид - сплавта съдържа никел. Ако си алергичен - има и друг вид химична обработка, която оскъпява грама с 2 Евро, и е без никел.
Могат да ги гравират, но гравирането на български е САМО печатно! Гравирането на латиница е ръкописно. Пропуснах да питам дали то се плаща отделно, защото ние не се спряхме на халки от там..
Дано съм ти била от полза
Работят всеки ден, мисля от 9 до 19ч. В неделя обаче са от 10 до 16ч.
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #344 -:
март 17, 2009, 14:11:18 »
Цитат на: Ble6tu4ka в март 17, 2009, 14:07:59
Пропуснах да питам дали то се плаща отделно, защото ние не се спряхме на халки от там..
На нас не ни взеха допълнително пари за печатно гравиране на български. Гравираха ни ги в момента - за няколко минути, понеже от модела, които харесахме имаше в наличност нашите размери.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...