Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 19:32:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките - 4 част  (Прочетена 158616 пъти)

Josepha
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 28, 2009, 21:48:18 »

Ами, момичета, разликата в изработката е от небето до земята. Продавачката ни показа халки българсдко производство и Дона Оро.... pleasantry Просто трябва да ги видите и ще стане ясно, че няма място за сравнение. Класата е класа
Ноооооо засега ше си поръчаме халки от по-скромна цена, пък дай Боже някой ден да можем да носим и Дона Оро Girl_hide
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 28, 2009, 22:03:16 »

Ами, момичета, разликата в изработката е от небето до земята. Продавачката ни показа халки българсдко производство и Дона Оро.... pleasantry Просто трябва да ги видите и ще стане ясно, че няма място за сравнение. Класата е класа
Това се опитвам да кажа и аз, просто не виждам смисъл да ходиш да ти правят някъде модел на Донна Оро или нещо друго освен ако не искаш нещо наистина много различно, но разбира се няма да се получи същото.
Активен
Josepha
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 30, 2009, 15:57:57 »

Да се изкажа и тук за Сара Трейд - звънях им вчера да ги питам кой им е представител в София, като под "представител" не разбирам непременно оторизиран такъв, а просто да ми кажат кой в София продава халките им и дали има наличности. Едва ли не знаят...
Казаха ми, че нямат такава информация.  angry
Не съм сигурна, че ще мога да отида до гр. Раковски...А искам да им видя изработката, въпреки че търсим класически халки от жълто злато.
Някой ако може да ме ориентира? girl_wink
Без Сватбения център в Младост...там ходихме - имаше някакво миниатюрно щандче, до което беше невъзможно да се добера angry имаше сто човека пред него
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 01, 2009, 20:47:09 »

Момичета моделите на Сара трейд за чифт ли е цената която е исписана или за пръстен?
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: февруари 01, 2009, 20:59:24 »

Не, цената е за 1 пръстен
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: февруари 02, 2009, 10:09:41 »

Момичета, искам да се похваля, че вчера си купихме халки  danceg
Направо не мога да повярвам, че си ги харесахме и имаше точно нашите размери.
Моделите са на Сара Трейд - ще потърся после снимка да ви ги покажа. От бяло и жълто злато с вълноовразна линийка по средата. Много са леки и удобни - при все, че на милото ръката хич не е малка, за разлика от моята де общо са 9гр.
Купихме ги от Сватбения център в Младост. Единствено останах  Oh my ... защото първо отидохме в събота и ги мерихме, милото много ги хареса и искаше веднага да ги вземем. Аз обаче нали все трябва да мисля и му казах "Хайде да преспим и утре ако още искаме тях идваме и ги вземаме". Аз още преди да стигнем до нас се бях навила, ама хайде утре да е. Отидохме на другия ден да ги купим и  Oh my ... Oh my ... цената на грам за двуцветните от 42лв станала 45лв  Oh my ... Мъжа беше друг - не този при който мерихме в събота и казва "Дошли с нови цени"  crazy Мнго се ядосах, а милото съвсем повече  diablo Но така или иначе бяхме решили и ги взехме  yahoo Надписаха ни ги и вече са в нас.
Да кажа, на тези които смятат от там да си купуват и други неща - в момента имат промоция, колкото грама ви тежат халките, толкова % отстъпка имате за всичко друго, което купите от магазина до някаква си дата - не я помня. Та аз се сдобих с кошничка и тюл за късмети с отстъпка  tease

Josepha, наистина е изнервящо като има хора там и е малко в ъгъла, обаче имаше някоко модела класически изчистени халки - с различна дебелина, така че ако имаш "нерви" за това - може да се пробваш пак. Успех ти пожелавам  give_rose
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 02, 2009, 10:12:56 »

Аз мисля че трябва да се пита за цената на 1 грам злато за съответният модел.Защото как ще ти кажат колко струва един пръстен при положение че не ти знаят размера на пръста? Нашите пръстени бяха изработени по каталог на Сара Трейд в един бижутерски магазин в Пловдив. Двата пръстена излезнаха общо 19грама и 40сантиграма.а Цената на златото заедно с изработката на модела който си харесахме беше 40лв.
Активен
Josepha
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: февруари 02, 2009, 11:09:53 »

bubka, мерси за инфото.  give_rose
ние вчера също минахме от там и нямаше хора на щанда, ама като видях, че грама вече е 45лв и се ядосах заради принципа. Не може в други магазини, съвсем добре изглеждащи да струва грама 42лв, а там, на това сбутано щандче да искат 45 пък после "ей ви на една отстъпка колкото грама ви тежат халките"
Накрая си ги поръчахме в един магазин в Скай сити....Много приличен при  това, на полуетажа се намира...и ще станат за 2 седмици. yahoo
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: февруари 02, 2009, 11:17:50 »

bubka, мерси за инфото.  give_rose
ние вчера също минахме от там и нямаше хора на щанда, ама като видях, че грама вече е 45лв и се ядосах заради принципа. Не може в други магазини, съвсем добре изглеждащи да струва грама 42лв, а там, на това сбутано щандче да искат 45 пък после "ей ви на една отстъпка колкото грама ви тежат халките"
Накрая си ги поръчахме в един магазин в Скай сити....Много приличен при  това, на полуетажа се намира...и ще станат за 2 седмици. yahoo

Браво, чудесно е, че сте намерили "своите" халки  good
Аз се издразних много на думите "дойдоха с нови цени" при все, че предния ден си бяха там пак  diablo Ако не беше милото, щях да си тръгна  nea
Но другите, които ние харесахме бяха по 55лв/грам в друг магазин и все пак тази разлика е по-осезаема. Най-важното е да си харесваме моделчетата и да са удобни.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #39 -: февруари 02, 2009, 11:56:39 »

Josepha,
Ние също си поръчахме вчера халките от Скай Сити в магазин NIXA - от там ми е и годежния пръстен и сме много доволни  Bravo yahoo Bravo.
За 10 дни ни казаха, че ще са готови. Аз много си бях харесала този модел от снимка и се чудих дали ще могат да ни го направят някъде и как ще стои, а като отидохме там се оказа, че го имат, хареса ни как ни стои - това са си нашите халки, само като ги видяхме и знаехме, че са те!!! И грама там е по 42 лв, а магазина е много хубав наистина! yahoo yahoo yahoo
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: февруари 02, 2009, 14:05:30 »

Хммм момичета не зная къде гледате в София ли ама тука в Бургас грама е по 30 и нещо лева малко варира но не повече от 40.Вярно че в Арис например или по бутиците е малко по-скъпо за изработка и най-вече за марка(а пък спор няма че марката е и класа и стил).
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: февруари 02, 2009, 18:15:55 »

И ние днес ходихме да поогледаме за халки. Кошмар. Не че няма хубави неща, сами по себе си. Но на моето момче всичко му стои кошмарно. А аз за да нося такъв пръстен трябва да махна останалите нищо не струващи сребърни от себе си, които, обаче много си обичам. Направо се чудя трябва ли ни такова нещо. Добре, че имаме още време да се почудим.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: февруари 02, 2009, 18:33:52 »

Мояt човек и аз не го възприемам много с халка. Той не носи никакви бижута по принцип, но противно на моите очаквания, си хареса модел - класически. Аз пък въобще не се харесах, пробвахме само в един магазин. Единственото, което ми хареса за мен, беше един пръстен, който може да мине за халка. Ще мисля още. Ето това е пръстенът (моя) smile

* halka.jpg (49.54 KB, 362x256 - видяно 3432 пъти.)
« Последна редакция: февруари 02, 2009, 19:04:46 от ralichka___ » Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 02, 2009, 18:58:00 »

А дали ще го хареса мъжа ти според мен е малко дамски и няма да стоимного хубаво на мъжка ръка  pardon
Нооо ви си решавате вси1ко е до въпрос на свикване
И моя не носеше нищо в началото само като излизахме я слагаше и после веднага я маха но елаго виж сега нон стоп е на ръката му
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: февруари 02, 2009, 19:03:02 »

Неееее  tease Girl_hide тази е моята smile  biggrin Неговата е напълно изчистена, класическа
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: