Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 13, 2024, 17:12:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките - 4 част  (Прочетена 158880 пъти)

echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: март 11, 2009, 12:54:41 »

в софия има доста златарски магазинчета, като почнеш от лъвов мост, в началото на пиростка "принцес", по Витошка и Графа има няколко, в мола в Младост, абе на много места но доста от моделите се повтарят, но пък си струва да се поразходиш защото един и същи модел може да го намериш с 10 лв/грам разлика в цената.
ние обикаляхме 3 дни докато най накрая се спряхме на едно моделче от списание и в едно златарско ателие ни ги направиха.
време и обикаляне трябват.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: март 11, 2009, 13:06:18 »

И аз моля за адреси и имена на ателиета и магазини във Варна за халки.
Моля и pebbles да сподели, по назад беше писала за някакво добро ателие. girl_wink
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: март 11, 2009, 17:48:23 »

Момичета, не смея да твърдя, че е добър, защото нищо не разбирам, но от там са нашите халки и аз си ги харесвам. Намира се в една от задънените улички между пощата и Пискюлиев, казва се Сава Доброплодни, на голямата улица има само една табела сочеща, че зад барачките в уличката има ателие.

Един друг златар, който ни препоръчаха колеги и твърдяха, че техните халки вече незнамколкоси години не били мръднали, каквото и да значи това, е по улицата, която доскоро беше само за рейсове, сега я отвориха, Княз Борис 59.
 Дано е от помощ на някого give_rose
Активен
krasi_krasteva
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: март 11, 2009, 20:50:05 »

Здравейте аз сам от Сливен и сватбата ни ще е на 25.07.2009 и ако някой може да ме насочи към някоиюй магазин от който е доволен ще ви бъда много благодарна. smile
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: март 11, 2009, 21:41:27 »

Благодаря pebbles ще ги потърся. give_rose
Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #260 -: март 12, 2009, 11:04:10 »

На мен страхотно много ми хареса ето този модел халки

Само за камъчетата се чудя, честно казано, не държа на всяка цена да ги има.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: март 12, 2009, 11:36:41 »

framboise много хубаво моделче, има възможност да се комбинира мат и гланц или пък бяло и жълто злато или пък и двете, което е много хубаво защото можеш да си направиш Твоите халки. а относно камъчетата мойта халка е с 3 камъчета много мънички и стои много нежно. но избора е твой.
Активен
milata84
Ентусиаст
**
Публикации: 70

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: март 12, 2009, 11:39:44 »

момичета това халките да са матови не е ли проблем, всъщност стои добре, но с годините нещо ....  pleasantry и аз незнам. Само някакви спомени имам относно този раговор give_rose Вие какво мислите?
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: март 12, 2009, 11:40:53 »

framboise, страхотни са халките, ако вече не бях поръчала нашите това би бил и нашият, нооо да съм гледала по-рано. Наистина са чудесни, а относно камъчетата моето мнение е без тях smile но аз просто не обичам камъчетата. Моделът обаче е прекрасен  Girl_hide
Активен
framboise
Ентусиаст
**

« Отговор #264 -: март 12, 2009, 12:02:22 »

Благодаря! И на мен ми останаха очите в тях, а и половинката без колебание ги одобри. Убедена съм, че ще стоят страхотно на ръцете ни, а относно камъчетата- харесват ми много, обаче пък същевременно ми се иска и да са ни еднакви халките. Затова сега обмислям и двата варианта, но в крайна сметка май ще реша, ако видя някъде готови подобни такива и премеря на място с камъчета и без. За матираните повърхности незнам как точно стои въпроса с времето, но нали затова са професионалистите- ще попитам непременно  good
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: март 12, 2009, 12:57:54 »

Тези халки много ги харесвам и аз, но след като разбрах, че мата се излъсква за няколко месеца... нямаше как да не се откажа. Помислете и вие затова, защото красотата идва именно от него, а той ще изчезне много бързо  sad
« Последна редакция: март 12, 2009, 13:00:50 от ralichka___ » Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: март 12, 2009, 13:13:18 »

когато ние си поръчвахме халките златарката пред нас ни демонстрира как се прави мата и даже си избрахме колко точно да е грапава повърхноста(май не го обясних много добре, ама дано ме разберете).
и вече 5 месеца мата не се "излъскал", същия си е като когато ги взехме. а ето как изглежда
Активен
framboise
Ентусиаст
**

« Отговор #267 -: март 12, 2009, 13:32:46 »

Bravo Дано наистина да е така, защото много искам тези халки!
echy_ , вашите също са много красиви, поздравления!
Благодаря ви, момичета, за съветите и информацията, със сигурност ще са ми от полза, когато тръгна по ателиетата!  smile
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: март 12, 2009, 14:10:33 »

На мен все така не ми е ясно какво ще правим с нашите халки, но като че ли тези модели ми се очертават като фаворити:

Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: март 12, 2009, 14:26:58 »

Бухтичка много са хубави и трите   Bravo   но аз съм за № 3 - чудни са, нежни и елегантни   yea
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: