Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 10:35:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нека не караме пили!!!
Страници:
1
[
2
]
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нека не караме пили!!! (Прочетена 10636 пъти)
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
Отг: Нека не караме пили!!!
«
Отговор #15 -:
февруари 05, 2009, 11:29:06 »
Даа, Вики, много добре довърши красноречивото определение
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #16 -:
февруари 05, 2009, 11:35:50 »
Герганче, а във Плевен сме на врачански
Общо взето като видим врачанска кола и намаляваме и се пазим
А за пернишките и аз го знаех като бях в София, но знаех така "бял голф двойка, тунингован, с пернишка регистрация, и яко чакга дъни от вътре"
Активен
Zahira
«
Отговор #17 -:
февруари 05, 2009, 11:44:17 »
Ааа тунинга е задължителен, всичко е в спойлери, лети джанти, отзад задължително лепенка на Pioneer за да се знае музикалното оформление каква марка е, а обикновено умишлено е свалено гърнето за да се форсира повече двигателя
.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #18 -:
февруари 05, 2009, 11:52:23 »
В Плевен сега са на мода Опел Тигра и Рено едно спортно май Меган беше.Нашарени като дъгата, с лепенки, яко музиката бичи от вътре, тунинговани, абе като го видя това и спирам където съм докато отмине, че са много опасни.В смисъл блъскат се лесно в околните коли и дървета
Активен
Gergancheto
«
Отговор #19 -:
февруари 05, 2009, 12:10:46 »
Лятото е "бум" на тия гъзарчета
Иначе тунинга е задължителен, ама сега е проблем отворения прозорец и лакътя отвън че малко им е студено
Ако има гривна на ръката тогава вече картинката е още по пълна.
Сетих се един ден мъжа ми отиде да докара брат ми и аз чакам на прозореца и те идват и си отворили прозорците на колата и брат ми слиза от колата и вика "караме бавно и слушаме рап на отворени прозорци"
Като знам че брат ми е на 17, а Явор на 28 и толкова ми беше смешно, даже сега се превивам от смях докато го пиша
Активен
Mrs.™
«
Отговор #20 -:
март 06, 2009, 20:56:30 »
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1279141
Ето заради такива хора,не само трябва да променят закона,ами и да вкарват родители на неправоспособни лица<когато са под 18>,и пълнолетни-в затвора. Като вкарат един родител ,поне 20 ще се замислят какво да дават и какво не на децата си.
Не е нормално в София да се кара със 150
На Цариградско трудно се дигат
Такива родители за мен са безотговорни и не е виновно детето,виновна е майка му,и аз съм имала възможност ако искам да карам кола преди 18-но имам страхотни родители,за които 'моите капризи' не са пред сигурността ми,живота ми и живота на другите.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #21 -:
март 22, 2009, 12:35:18 »
И аз мисля, че трябва да има по-големи санкции, а и да се прилагат. Има много безотговорни родители, които се държат просташки. Последно си спомням някакъв репортаж, в които родител беше санкциониран за това, че не знае къде е детето му посред нощите. И той така арогантно се държа, че направо
! Що за родители? Докато няма санкции за такива родители ще има много младежи, които когато не им се обръща внимание ще ни изумяват с постъпките си!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #22 -:
март 22, 2009, 14:08:00 »
Когато прочетох началото на темата се сетих, че тази година правим 10 години от завършването на гимназията. А също така, заедно с нас едно семейство ще отбележи 10 години от смъртта на единствената си дъщеря. Момичето беше наша съученичка и не успя да завърши, нито да дойде на бала, защото един идиот им мина през колата с над 150 км/ч в градски условия. Малко след това на мястото сложиха светофар...но след колко заминали си хора?! Жалко е когато си отиват млади хора. Аз имам книжка, но не съм от активните шофьори и не искам и да бъда.... Но и като пешеходец, не съм от най-съвестните. Преди време бях същисана от действията на една майка с бебе в количка. На един оживен булевард със светофат, въпросната майка беше с количката наполовина на платното. За пешеходците светофара беше чевен. Сещайте се сами, че ако недай си Боже стане нещо,виновен ще е шофьора. Явно има хора, на които не им е мил не само собствения живот, но и този на децата им.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #23 -:
март 22, 2009, 14:37:21 »
Абсолютно съм съгласна с теб plamik.
Просто като пешеходци нямаме никаква култура, но и честно казано като шофьори нямаме капка разбиране. В момента се намирам във Франция и съм потресена от тяхната собствена култура и съвест при шофиране и като пешеходци. Колко от нас спират на пешеходна пътека когато видят пешеходец стъпил на нея?! Тук само да си сложиш крака на пътеката и ставаш цар - всички коли спират и те изчакват да минеш. Това ще се случи в България може би, но не в близките 20 години.
Вчера гледах новините, в който обявиха че има задържани 48 велосипедиста!!! за каране в пияно състояние. Велосипедиста!!! Няма смисъл за повече коментар...
Активен
Страници:
1
[
2
]
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче