Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 19:45:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Обувките или роклята-кое първо?
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Обувките или роклята-кое първо? (Прочетена 119052 пъти)
Tarna
Ентусиаст
Публикации: 113
Отг: Обувките или роклята-кое първо?
«
Отговор #120 -:
март 17, 2010, 16:20:13 »
се га, след като имам и обувки и рокля, числя, че най-добре е първо да се избере роклята. при мен се получи обратното-купих обувки в бяло, а роклята, която избрах няколко седмици по-късно е слонова кост. Не е чак толкова зле, но мисля, че ще купувам нови. Ако въобще намеря, защото май има такива само в екрю, а това не е същото като слонова кост.
Активен
melusina
Ентусиаст
Публикации: 130
Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?
«
Отговор #121 -:
април 25, 2010, 14:46:51 »
Мда, да дам и аз своя глас в полза на закупуването първо на роклята: няколко месеца преди сватбата си намерих страхотни обувки, невероятно красиви, елегантни и удобни, със сребрист акцент и бях убедена, че това са моите обувки
... До момента, в който стигнахме до избора на роклята, която в крайна сметка купих - в цвят бяло към екрю и трябва да ви кажа, че при всичките ми усилия, не успях да се убедя, че цветовете на обувките и роклята могат да се спогодят. Та се наложи да търся наново обувки - и след дълго обикаляне, за щастие си намерих обувчици в цвета на роклята, които пасваха идеално. А първите обувки пак ги оползотворих, де, за подписването, така че лошо няма, само дето процесът на търсенето и треперенето дали ще се намерят подходящите чепички трябва да се повтори, в случай че не уцелите от първия път.
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #122 -:
април 25, 2010, 17:40:35 »
При мен изненадващо се получи обратното - обувките бяха първото, което купих за сватбата. Зърнах ги на витрината на едно малко магазинче, в деня, в който записах час за гражданско и църква и от пръв поглед бях убедена, че това са моите обувки. После стана така, че розата от обувките стана цветният акцент на роклята - самата рокля ще е екрю, а на полата отпред ще има същите рози като на обувките, в същия топъл, леко карамелен нюанс, с които полата от тафта ще бъде повдигната над долния пласт органза. Или поне такъв е замисълът... дано от ателието да не съсипят идеята при изработката
Но при мен си беше чист късмет. Убедена съм, че ако бях тръгнала да ги търся точно тези обувки, никога нямаше да ги открия
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #123 -:
май 10, 2010, 11:12:31 »
Аз първо избрах роклята и при поръчката й ми дадоха мостра от плата, от който ще се ушие. Бях харесала едни обувки отдавна и като отидох с мострата за мое учудване бяха 1 към едно. Цвета ми е слонова кост. В същия магазин имаше и чанта. Много се радвам, че успях да съчетая всичко в един цвят, а не в различни отенъци, понеже този е доста труден. Поне трудно се намират обувки и чанти в този цвят. Въобще много съм щастлива
Активен
Mileni
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #124 -:
май 25, 2010, 09:04:19 »
Аз първо ще търся обувки.Свекито така ме посъветва.
Права е жената.
Активен
VessyKrasimirova
Новак
«
Отговор #125 -:
юни 07, 2010, 10:04:14 »
Аз смятам да избера първо рокля,а след това да се захвана с търсенето на обувките
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #126 -:
юни 07, 2010, 11:30:12 »
И аз мисля, че трябва да се тръгне от роклята ... Обувките ще се събуят/сменят по някое време, но роклята едва ли
Активен
nelka_86
Любопитен
«
Отговор #127 -:
юни 11, 2010, 13:53:34 »
В моя случай първи са обувките, тъй като роклята ще се шие (като нямат готови рокли за едри булки
). Та като отида да ми вземат мерките, ще съм с обувките, за да се види каква да е дължината. После на сватбата, когато сменя обувките с по-ниски и удобни, ще му мисля накъде да я замятам роклята
Активен
BacuTy
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #128 -:
юли 02, 2010, 12:12:06 »
Аз съм решила първо обувките да купя.Свикнала съм да ходя на висок ток.. а за сватбата съм решила да си къпя по-нисички за да са ми удобни и да не се налагат смени
.А роклята така или иначе ще се шие и ще е бяла...
Само се чудя.... обувките бели ли да са сребристи златисти...
Активен
nelka_86
Любопитен
«
Отговор #129 -:
юли 02, 2010, 13:19:36 »
ВасиТу, прецени си какви са ти бижутата и съответно вземи обувките в такъв цват (това ако се спреш на сребристи/златисти, а не на бели). Исвен това, ако на роклята има някакъв акцент в сребристо/златисто, ще стои още по-добре.
Аз съм си взела обувките, но доста се поизхвърлих с височината и колкото да ги разтъпквам вкъщи, умаляват ми краката за 10 минути. Сега си търся други обувки, но навсякъде са или равни, или на 10см ток. Не мога да си намеря нищо около 4-5 см. Ако някой може да ми каже къде да намеря, ще съм много благодарна. От Шумен съм, но мога да отида до Варна и Русе. Склонна съм и на 2-ра ръка, стига да са запазени. Много зор видях с тези обувки - нося 40-41 номер, а навсякъде ми казват че са до 39 номер
Мислех си евентуално, ако си намеря чехлички, а не сандали, да им сложа по една сатенена панделка, която да се връзва нагоре по крака.
Активен
v_antonova1986
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #130 -:
октомври 28, 2010, 09:32:49 »
Цитат на: pepsinka в май 09, 2007, 13:24:30
Здравейте момичета!Изправена съм пред дилемата,кое се купува първо роклята или обувките?Ако купя роклята и ми я направят,незнам на колко висок ток ще ми е обувката,да не ми е къса или пък да ми се влачи по земята?Ако купя обувките,незнам дали ще отиват на роклята защото незнам с какви мотиви ще е,а и кои обувки ще ми харесат повече и ще са ми удобни-отврени,затворени,полуотворени?Просто незнам от къде да започна.моля за мнемия
Първо си купи роклята, тя ще бъде твоето лице. Обувките почти няма да се виждат, така че акцентирай на удобството. Всичко зависи от дължината на роклята, но в повечето случаи обувките не се виждат!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #131 -:
декември 25, 2010, 19:11:17 »
Мисля, че първо трябва да се купи роклята и после обувките
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #132 -:
декември 26, 2010, 22:52:32 »
Цитат на: Тiama в декември 25, 2010, 19:11:17
Мисля, че първо трябва да се купи роклята и после обувките
Подкрепям!
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #133 -:
март 01, 2011, 01:27:48 »
Ами аз си купих първо роклята и сега ще търся обувки. Мен ако ме питате най-добре е да се купят роклята и обувките заедно, ама такава златна възможност май рядко се случва.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #134 -:
март 01, 2011, 21:47:54 »
Аз сега обаче май си смених мнението... на последната проба за роклята трябва да ида вече с купени обувки, за да могат да преценят дължината на шлейфа.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
12