Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 00:37:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Обувките или роклята-кое първо?
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Обувките или роклята-кое първо? (Прочетена 119083 пъти)
Zori83
Сватбен ГУРУ
Отг: Обувките или роклята-кое първо?
«
Отговор #105 -:
декември 17, 2009, 16:38:53 »
Аз съм съгласно, но само ако роклята се шие. Ако се купува готова и не си наясно с цвета, който ще си купиш не е много удачно да си си купил обувките и по тях да си избираш рокля. Винаги може дължината на роклята да се коригира след като се купят обувките.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #106 -:
декември 18, 2009, 09:15:01 »
то и готова рокля като си купуваш , след като си се спрял на модела и цвета е по-добре да си вземеш обувките, преди да ти я корегират, за да знаеш все пак , каква да е дължината, защото е по-добре в магазина, от който си я купила да ти я подкасят, отколкото на друго място
Активен
emillie
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #107 -:
януари 03, 2010, 19:02:39 »
Най-добре е и двете едновременно
Понеже реших да бъда с класически булченски обувки тип балерина, които се предлагат във всеки салон, си бях запланувала откъдето си поръчвам роклята, оттам да са и обувките. Точно ще мога да ги пробвам като комбинация още в самото начало и ще мога да определя на каква височина се чувствам комфортно и каква дължина е най-подходяща за модела.
Активен
sweetchery
Любопитен
«
Отговор #108 -:
януари 07, 2010, 14:41:53 »
аз съм решила че ще бъда с ниски обувки, тип пантофка.Но наистина най-добре е да се вземат заедно, или когато набележиш рокля.Макар че роклята, по принцип е дълга и не мисля че някой ще обърне толкова внимание на обувките.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #109 -:
януари 22, 2010, 16:28:31 »
Аз първо си поръчах роклята. Когато отида на проба, вече ще съм си намерила обувки надявам се, за да могат да ми коригират дължината в зависимост от височината на тока. При взимането на мерките просто оставиха около 10 см повече спрямо ръста ми, за да има резерв.
Неслучайно и готовите рокли като цяло ги продават по-дългички, за да могат да се подкъсяват в зависимост от булката и обувките ѝ, все пак ако роклята е твърде къса, ще трябва направо да се шие наново.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #110 -:
януари 22, 2010, 22:34:22 »
Аз другата седмица ще обикалям за рокля
и определено ще се оглеждам и за обувки. Ако мога да свърша всичко едновременно би било най-добре. Но те предполагам в салоните знаят добре как да подходят с дължината в случай, че обувките все още не са избрани, така че надявам се не е проблем
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
януари 23, 2010, 11:43:33 »
Ехе, Ариел, то дойде времето и за роклята...
А на мен ми се струваше далеч, като се чудеше дали да се прибираш края на месеца.
Не се притеснявай, те корекцията на дължината могат да ти я направят и по-късно, дори няколко дни преди сватбата, ако преди това няма да се прибираш. Ако успееш да свършиш всичко наведнъж, ще е най-добре, разбира се.
Стискам палци да успееш да разгледаш на воля и да намериш твоята си рокля!
Кога пътуваш?
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #112 -:
януари 23, 2010, 12:46:03 »
Да, дойде времето и за роклята и за обувките, а и аз си мислех, че има време...
Пътувам на 27 към БГ и обещавам да кача снимки на проби - рокли, обувки, каквото дойде!!! Все пак смятам, че няма кой знае колко значение кое ще бъде първо. Мерси много за пожеланията!
«
Последна редакция: януари 23, 2010, 12:47:45 от Ariel
»
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #113 -:
януари 29, 2010, 05:59:37 »
Аз си бях взела първо обувките, защото имаше голямо намаление на обувки, харесаха ми и ги купих. Прецених че дори да се наложи да купувам други ако тези не се вързват, все пак 20$ не бяха кой знае колко
Е не се наложи да търся други понеже тези си паснаха. Дори като мерих рокли си носих обувките и всички продавачки казваха че съм една от малкото които отиват със сватбените си обувки и могат да вземат правилната дължина
Активен
meryy
Любопитен
«
Отговор #114 -:
януари 29, 2010, 07:35:25 »
аз си взех първо роклята а после обувките като цяло най-добре е да е паралелно и с двете,но в крайна сметка кой както му дойде на момента ако си харесаш едното ще се съобразиш с другото в последствие
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #115 -:
януари 29, 2010, 09:42:23 »
Последното, което си купих бяха обувките, по точно сандалките, понеже исках да са ми много удобни и да ги нося след това и не можах да си харесам дълго време. И един слънчев ден просто си се разхождах и влязох в един магазин за обувки и си ги харесах, бяха точно моят номер и на всичкото отгоре бяха супер намалени
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #116 -:
януари 29, 2010, 09:54:43 »
Оф, и при мен стои на дневен ред тоя въпрос...Роклята вече е взета.
Искам да съм със среден ток през деня, а като дойде време за тържеството да ги сменя с ниски, обачееее...роклята ще е скъсена според тези с тока. И ще се влачи, не знам направо...Може и да се наложи да съм само с високите....
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #117 -:
януари 29, 2010, 10:03:31 »
Velvet
, можеш за вечерта да си вземеш пак високи, но примерно на платформа, или просто някакви, които са ти по-удобни.
И моята рокля беше с дължина спрямо официалните ми обувки, но в един момент, когато вече не издържах - някъде по средата на времето в ресторанта ги смених с едни сандали на платформа - те и без това не се виждаха особено, а аз се чувствах много по-удобно
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #118 -:
януари 29, 2010, 10:52:12 »
Ама какво като се влачи, тя и моята се влачеше, но хич не ми пукаше много ми беше весело, а даже на булченското хоро бях с равни сандалки и после пак си сложих с токовете
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #119 -:
януари 29, 2010, 14:46:49 »
На мен май обувките ще ми са първи, но защото съм решила, че искам да си взема такива в моя любим цвят, за да си ги нося после. Дори си харесах едни, но за съжаление се оказа, че са на склад и не е ясно дали ще има номер, така че ще почакам месец два докато се разбере. Може да ги погледнете в галерията ми. Ще се радвам дакажете какво мислите за тях. Струват ми се много удобни, защото са ниски, а дори и да искам не мога да сложа много високи, които по принцип и не обичам.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...