Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 21:32:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките или роклята-кое първо?  (Прочетена 119067 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 17, 2009, 10:32:12 »

този въпрос е като кое е първо - кокошката или яйцето? funnytooth май е според случая good
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: април 04, 2009, 08:35:21 »

Според мен роклята!Защото според нея ще си намерш обувки, а ако си вземеш някакви обувки е по-трудно да си намериш такава рокля
Активен
mihneva
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #92 -: април 05, 2009, 08:17:15 »

И аз мисля, че първо трябва да се избере роклята! Защото като се види роклята, каква е ще е по-лесно да се избере модел за обувките. А обувки сега бол!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 05, 2009, 10:00:11 »

И аз мисля, че първо трябва да се избере роклята! Защото като се види роклята, каква е ще е по-лесно да се избере модел за обувките. А обувки сега бол!

Не е задължително обувките да са по-лесни от роклята. Аз изръшках една много голяма част от магазините във Варна и подходящите модели не бяха повече от 3-4., като тези, които отговаряха на това, което аз искам от обувката бяха точно едни. Ако имаш идея каква ще ти е роклята, просто за стила и излъчването, можеш спокойно да си купиш обувките, а след това да я поръчаш в подходящия нюанс, защото в 90% от случаите в магазините се предлага да ти я ушият от какъвто плат си избереш. Да уточня, че типичните булченски обувки, заострени отпред, не ми допадат, не искам и съвсем отворени сандалки, които пак що годе се намират в бяло. Зависи от това за кое от двете (рокля или обувки) имате по-конкретна идея
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 05, 2009, 22:40:14 »

Не е задължително обувките да са по-лесни от роклята. Аз изръшках една много голяма част от магазините във Варна и подходящите модели не бяха повече от 3-4., като тези, които отговаряха на това, което аз искам от обувката бяха точно едни. Ако имаш идея каква ще ти е роклята, просто за стила и излъчването, можеш спокойно да си купиш обувките, а след това да я поръчаш в подходящия нюанс, защото в 90% от случаите в магазините се предлага да ти я ушият от какъвто плат си избереш. Да уточня, че типичните булченски обувки, заострени отпред, не ми допадат, не искам и съвсем отворени сандалки, които пак що годе се намират в бяло. Зависи от това за кое от двете (рокля или обувки) имате по-конкретна идея
Здравейте, искам да кажа само, че дори това не е гаранция или критерий  ("ясна и точна предтсава"), защото аз имах такава за моята рокля и когато тръгнах по магазините да търся това, "което искам", се оказа, че накрая си тръгнах за вкъщи с точно този тип/кройка, за който казвах "аз такова никога няма да сложа, защото няма да ми отива и ..... т.н.". За което мога да съм единствено благодарна на моята приятелка и вуйна (с 6г. по-голяма от мен)  give_rose . Та мисълта ми беше, че дори да имате представа за това което искате все може да се намери някой, който да ви накара само да виддите, а после и да премерите някоя рокля, която просто да ви стои като излята и да ви нашепне "аз съм твоята рокля".
А относно обувки особено сега покрай абитуриентските балове пазара блика от разнообразие (моите си ги взех именно по това време   girl_wink ). Е момичета, пожелавам ви само успех в търсенето на "точните" обувки и рокля.
Активен
Bulkata233
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #95 -: април 11, 2009, 18:09:34 »

Роклята  трябва  да  е  първа! good
Активен
natally2
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юли 29, 2009, 08:36:18 »

Естествено първо роклята
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юли 29, 2009, 08:41:26 »

когато взимат мерки на булката , за да и шият роклята или пък ако е готова да я скъсят , то задължително трявба да е с обувките, скоито ще е на сватбата, за да се вземат правилно мерките.
Но разбира се водеща е роклята, в този смисъл аз първо си харесах рокля, като модел и цвят и после си купих сандали, и чак тогава със сандалите отидах  да ми взимат мерки и на пробите пак си ги носих.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юли 29, 2009, 08:57:42 »

Е аз си купих обувките март месец някъде,а роклята юли-готова,пасна ми и дължината и цвета... pardon
Късмет  Clover Clover Clover
Всеки си преценя сам според мен!
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: септември 15, 2009, 10:35:14 »

аз ги избирах горе долу по едно и също време... в смисъл те бяха от 1 магазин, първо си харесах роклята и реших, че докато съм с нея ще избера обувките, чантата, булото и ръкавичките за да си отиват и така...
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #100 -: септември 30, 2009, 13:42:42 »

Интересна темичка - според мен първо роклята защото е по-скъпа обикновено, и после обувките.В софия видях на 2 места и опция за обувки по поръчка.Всъщност искам да спомена в тази тема един много важен факт, но не знам тук ли му е мястото.Забелязах , че много от вас правят една голяма грешка при обувките.Пазят си ги нови в гардероба, случайно да не се повредят и ги обуват директно на сватбата за първи път.Също така гледат да са красиви, а не удобни, може би си мислите че ще ги обуете само един път.Резултата след това е плачевен.Оуууу убиват ми , сташно са неудобни, на излизане от църквата направо са живи умрели някои булки.Момичета , може би не е удачно един мъж да ви подсеща, но това е истината, това е всяка 3 булка.Имаите предвид, че с тези обувки ще изкарате повече от 12 часа на крак, център на вниманието сте, вземете мерки предварително.Пробвайте, избирайте, разтъпкваите ги, чувал съм пълнат ги с вестници, мокрят ги, спрейове за отпускане имало някакви.Организирайки големите неща, не подценямаите дребните детайли, както казват " и малкото камъче преобръща каруцата".
Активен
voyager
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #101 -: октомври 10, 2009, 09:40:25 »

Аз си купих първо резервните обувки, защото така или иначе на края на вечерта никой не гледа с какво си. Като обикалях сватбените магазините за обувки, забелязах около 10 модела, които са с токчета. За роклята си със сигурност знаех какъв цвят я искам и затова си купих първо обувките. Според мен една изчистена обувка, било то и с дандела, кожа ,плат, би подхождала на всяка една булчинска рокля. Освен ако не искате да са от един и същи плат. Дори и по списанията се вижда,че една и съща обувка е с поне 10 рокли.
Deliysky е много прав- обувките трябва да са удобни.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: октомври 10, 2009, 10:04:52 »

При  мен първо роклята и след това обувките  heart
Активен
kastaliq
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #103 -: декември 17, 2009, 15:02:16 »

Първо си избрах роклята, която се шиеше по моите размери. И след това търсих обувки. Когато отидох на пробата, си носех и обувките и тогава ми направиха дължината на роклята съобразно височината на токчетата на обувките. По мое мнение, така е най правилно smile
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: декември 17, 2009, 15:21:41 »

kastaliq напълно съм съгласна с теб, така е най-правилно smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: