Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 18:58:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките или роклята-кое първо?  (Прочетена 119028 пъти)

cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #60 -: май 14, 2008, 15:24:33 »

dorina79 аз точно това направих good,и се получи идеално,само от толкова обикаляне ме заболяха крачетата sad
Активен
mariqna
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 24, 2008, 09:56:23 »

Аз си купих първо обувките, тъй като не исках да са от плат, а с кожа. Бях решила, че ще се омъжа в бяло и знаех много добре какво търся и така. Взех си обувките с мен, хванах майка ми и една приателка, с която сме заедно от деца и хайде за рокля... Когато мерих роклята и се видях с нея, обувките, булото и ръкавиците, тогава реших, че това е моята рокля. А така и на дължина не се притеснявам как ще е...  Girl_hide
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 24, 2008, 10:09:03 »

От магазина ми казаха, че не могат да ми вземат мерки, ако не знаят колко ще са ми високи обувките. Така че грабнах едни и така се мерихме.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юни 26, 2008, 15:34:20 »

хахаахах винаги съм смятала, че е задължително първо да е роклята все пак тя се вижда и тя е най-важна от целия тоалет, а сега си купих днес сандалки и мн се кефя-златни са и на горедолу ниско ток4е. а още не см поръчала рокля smile
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 26, 2008, 15:46:41 »

хахаахах винаги съм смятала, че е задължително първо да е роклята все пак тя се вижда и тя е най-важна от целия тоалет, а сега си купих днес сандалки и мн се кефя-златни са и на горедолу ниско ток4е. а още не см поръчала рокля smile

Честито значи!  smile Зависи каква ще ти е роклята - при много от моделите обувките почти не се виждат. Аз след като си взех моите си харесах още поне 10 модела Wink И рокли гледам да не зазяпвам, че току виж съм се обзавела с няколко булчински рокли. yahoo
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юни 29, 2008, 22:39:28 »

аз първо си харесах роклята, след това си купих обувки и заедно с тях отидох да ми вземат мерки
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юли 02, 2008, 01:02:42 »

аз първо си харесах роклята, след това си купих обувки и заедно с тях отидох да ми вземат мерки
абсолютно съм съгласна
и според мен така се прави
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: юли 07, 2008, 09:48:51 »

При мен се получи така, че ще изчакам първо да видя как ми стои роклята и тогава ще търся обувки според линията й и това докъде ми стига тъй като искам роклята да ми покрива обувките. Иначе разглеждам доста по магазините за обувки - има много летни сандалки в бяло и екрю, които биха ми свършили чудесна работа. Пък и не искам да се изхвърлям с височината на токчето, защото ще сме на трева, а и има вероятност да стърча над младоженеца, ако сантиметрите на токчето са повечко.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 24, 2008, 12:10:28 »

техническият проблем при мен  е че разликата във височината ни е около 25 см(е няма да се качвам на кокили) и трябва да си търся високи обувки за да не изглеждаме като "крачун и малчо". Обаче сватбата се очертава догодина юни.  Та въпроса ми е дали ся да търся удобни и високи сандали  или след като имам рокля?Щото ся вече няма готини( накрая на лятото ), а пък догодина трябва да търся май-юни и сигурно вече ще имам рокля.Обаче да не стане така , че сандалите ще ми се виждат от роклята , щот неща crazy crazy *crazy*И ко - трябва да оставя подгъва на роклята в повече, че не се знае кви ще са сандалите????????? pardon
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: септември 16, 2008, 10:40:25 »

Ния, мисля, че ако роклята е по-долгичка не пречи после да се направят корекции според обувките.
Моята рокля беше шита, а не готова и след като уточнихме платовете с шивачката, си намерих подходящи обувки и ходих с тях на пробата. А има и нещо друго, ако роклята е с обръчи винаги може да корегираш дължината и с отпускане или свиване на обрачите.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: септември 16, 2008, 21:48:52 »

Тъй като аз си ших роклята когато отидох на първите две проби още нямах обувки и жената ми каза, че на следващия път вече трябва да дойда с обувките за да могат да ми оразмерят роклята по дължина. Та при мен се получи горе-долу паралелно. Ако имате ясна визия за цвета и модела на роклята може преспокойно да си вземете обувки, защото така или иначе ще ви трябват за пробите.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: септември 16, 2008, 21:54:37 »

nia, според мен е по-добре да се поогледаш за сандали сега. Вярно няма много хубави, но пък и тези, които са останали са на ниво и са намалени. Най-важното е да са ти удобни, чакат те танци цяла нощ все пак.  blum
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: септември 17, 2008, 14:57:47 »

Момичета това наистина е проблем!
Аз, както вече писах в друга темичка, си намерих рокрята доста по рано! Още в първия магазин, първата рокля! Но най-голямия ми кошмар са обувките. От около месец и половина търся усърдно и не мога да си намеря! Другата седмица имам час за корекция дължината на роклята и незнам какво да правя! crazy
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: октомври 17, 2008, 16:05:11 »

Първо роклята и после обувките-аз така направих! girl_wink
Активен
lagrina
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #74 -: ноември 16, 2008, 14:22:11 »

И аз мисля че е по-добре първо роклята, после обувките.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: