Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 07:34:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?  (Прочетена 284621 пъти)

sassolina
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #60 -: януари 12, 2007, 15:36:58 »

Здрасти Fiibi-Bg, кажи моля те, агенция ли ви организира сватбата и коя е? Wink
« Последна редакция: януари 13, 2007, 18:34:08 от Bulechka_TS » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 12, 2007, 17:11:55 »

Здрасти Fiibi-Bg, кажи моля те, агенция ли ви организира сватбата и коя е?  Wink
Ами сватбата беше във Велико Търново,агенцията "Болярка".Ако искаш повече инфо пиши ми на лични ще се радвам да ти помогна! yahoo
« Последна редакция: януари 13, 2007, 18:33:54 от Bulechka_TS » Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 15, 2007, 15:09:19 »

Ние вече резервирахме и платихме церемониите в ритуалната зала и в църквата, така че веднага се включвам с актуална информация за София  good. Резервациите са за 12.05.2007
Граждански брак в Ритуална зала Триадица (на бул. Витоша) е 137 лева, имаше свободен час и в Дом на културата "Средец" (бившо Лиляна Димитрова на паметника Левски) - цената там беше 119 лв.
Венчавка - запазихме в храм "Покров Богородичен" - 120 лв, за същата дата в Катедрален храм "Св.Неделя" нямаше свободен час, но ни казаха, че по принцип цената е 160 лв
Останали за много малко свободни часове, особено за вечерни сватби, така че побързайте  Love girl Успех!  Good luck
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: януари 15, 2007, 15:18:28 »

Ние вече резервирахме и платихме церемониите в ритуалната зала и в църквата, така че веднага се включвам с актуална информация за София  good. Резервациите са за 12.05.2007
Граждански брак в Ритуална зала Триадица (на бул. Витоша) е 137 лева, имаше свободен час и в Дом на културата "Средец" (бившо Лиляна Димитрова на паметника Левски) - цената там беше 119 лв.
Венчавка - запазихме в храм "Покров Богородичен" - 120 лв, за същата дата в Катедрален храм "Св.Неделя" нямаше свободен час, но ни казаха, че по принцип цената е 160 лв
Останали за много малко свободни часове, особено за вечерни сватби, така че побързайте  Love girl Успех!  Good luck

Нашите цени бяха: за Граждански брак-ритуална зала Триадица, на Лъвов мост - 59.00 лв.; в Църквата Св. Неделя, беше 150 лв.
Активен
Гунди
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #64 -: януари 15, 2007, 16:15:12 »

ani4ka , кажи и др ресторанти (кога е било вашето тържество?) и ако не използваш др места има ли там посетители понеже това е много тъпо.... Искам ресторант за малко хора и да няма никои др а и да не е скъпо??????? Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: януари 15, 2007, 16:17:22 »

ani4ka , кажи и др ресторанти (кога е било вашето тържество?) и ако не използваш др места има ли там посетители понеже това е много тъпо.... Искам ресторант за малко хора и да няма никои др а и да не е скъпо??????? Wink

За кой град питаш?
Активен
zuzanka
Сватбар
Публикации: 260

Имам си една принцеска .......

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 19, 2007, 16:02:04 »

здравейте. и аз мога да се включа в коментара на цените. В бившето Лиляна Димитрова подписа е толкова - 119 лева. За венчавка в църквата Света София искат 230 лева. Завиждам ви за ниските цени в другите градове в страната.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 19, 2007, 16:03:50 »

здравейте. и аз мога да се включа в коментара на цените. В бившето Лиляна Димитрова подписа е толкова - 119 лева. За венчавка в църквата Света София искат 230 лева. Завиждам ви за ниските цени в другите градове в страната.

Ама, ние (родителите ни) за венчавка платихме 150 лв., а за Гражданския 59 лв. и ние сме от София!!!
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: януари 19, 2007, 16:19:45 »

И ние започнахме с даването на парички.
Вчера капарирахме фото - 200 и видео - 300лв.  А в неделя имаме среща с DJ той каза цена от 200лв.
Това е за Варна. Фото и видео услуги от сем. Фотеви. Няма да съжалявате ако ги изберете.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 19, 2007, 16:25:36 »

Нашето видео беше само 130 лева!!!
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 19, 2007, 16:28:06 »

Ох какво да ви кажа вчера цял ден се настройвах за цените. Седя си и си викам те за тези пари ще дадът всичко от себе си не се притеснявай. Какво да се прави ние искахме точно тях а те са много добри така, че айде булка плащай  kezz
Активен
viola
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #71 -: януари 19, 2007, 16:29:05 »

Здравейте, аз съм нова, но на мен също ми предстои сватба през май месец. Вчера се записахме за граждански брак - цената е за София - ритуална зала Красно село, 19. 05. 2007г. - цена  107 лв. Сватбата е през деня, оставам с впечатление, че вечерните може да са малко по - скъпи. Относно църковния брак имам познат свещенник, който е съвсем близо до София и ми каза, че официално спуснатата от Светия Синод такса за църковен брак е 30 лв.. От там нататък всичко поискано отгоре е по преценка на служителите, работещи в съответния храм, но 230 лв. ми се струва доста сериозна сума.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: януари 19, 2007, 16:30:05 »

Е, щом е така!!!

ние искахме точно тях а те са много добри така, че айде булка плащай  kezz

Ще стискам палци, всичко д ае идеално!!! good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: януари 19, 2007, 16:31:47 »

.... оставам с впечатление, че вечерните може да са малко по - скъпи.

Аз оставам точно с обратното впечатление!!! Нашата цена, кактовече казах беше 59 лв., пак за София!!! pardon
Активен
viola
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #74 -: януари 19, 2007, 17:03:24 »

Bulechka, това е било миналата година, а аз пиша за тази. Мои приятелки се жениха миналата година и определено таксите се движеха около споменатата от теб цена. Не зная, може би и тези цени вече са приравнени към европийските.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: