Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 23:26:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 4 част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част (Прочетена 153992 пъти)
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 4 част
«
Отговор #360 -:
февруари 16, 2009, 10:41:34 »
Цитат на: Femme в февруари 16, 2009, 10:09:06
Здравейте и от мен. В събота ще съм кума и ми остана само букета на булката. Бихте ли ме насочили къде да отида да го поръчам и какви са цените ориентировъчно. Мерси предварително.
Моя букет беше от маг. Галя( в капана) и беше около 50лв,има доста разнообразни,зависи каква е темата на сватбата...
Активен
salasar
Ентусиаст
«
Отговор #361 -:
февруари 16, 2009, 16:38:11 »
Цитат на: eli_berberova в февруари 14, 2009, 00:04:58
Здравейте момчета, за първи път се осмелявам да ви пиша, но съм изчела почти всички теми!
Всички вие сте страхотни! Да си помагате една на друга, било то само със съвети. Това е супер!!!
Аз съм от Пловдив и сватбата ще бъде през месец юни.
Моля ви, ако някоя от вас знае или е ползвала услугите на фотографката Руска Иванова от Пловдив, да ми каже, защото аз съм виждала само една нейна фотосесия, не я познавам и незнам що за човек е. Незнам дали мога да й се доверя.
Моля ви дайте си мнението за нея и помогнете на мен!!!
Благодаря ви предварително
Здравей Ели!Ако става въпрос за същата фотографка,тя работи във фото Пинк и на моя приятелка снима сватбата мин.година.Казва се Руска Иванова и снимките са и уникални.Албума беше много атрактивен и много различен.
Активен
danidi
Регистриран
«
Отговор #362 -:
февруари 16, 2009, 17:28:55 »
Здравейте,
Благодаря Misis_T за полезната информация и за съпричастността!
Балгодаря и на всички други момичета. Да попитам дали някой е чувал за фотограф Татяна Посевина и дали може да кажете мнения относно нейните снимки, защото ми я препоръчаха от ресторанта.
Иначе началото на март ще ходя да направим куверта и ще кажа какви съм ги свършила.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #363 -:
февруари 16, 2009, 18:55:19 »
Цитат на: Femme в февруари 16, 2009, 10:09:06
Здравейте и от мен. В събота ще съм кума и ми остана само букета на булката. Бихте ли ме насочили къде да отида да го поръчам и какви са цените ориентировъчно. Мерси предварително.
Аз също съм много доволна от Галя. И моят букет беше от там. Аз исках нещо съвсем семпло - само бели рози. Излезе към 60 лв. Тя ми направи и цветните аранжировки по масите, за което и бях дала абсолютна свобода и ги направи много хубави.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #364 -:
февруари 17, 2009, 00:07:06 »
Здравейте и Благодаря на за приветствието!
Сватбата ще бъде на 20.06.09г. Започнали сме някаква подготовка, но като гледам какво сме направили до сега, май ми остава още доста работа!
Покрай всичко това, само може би изглеждам така....
. Защото до сега сме мисли ли само за по - големите неща и тепърва почвам да мисля за всичко останало.
А да не говорим, че маладоженеца вече има всичко необходимо, а аз дори все още си нямам и най - малка представа за роклята. Сигурно звуча объркано, моля простете ми!
salasar, може би е същата фотографката - Руска Иванова. Аз се надявам да е тази, щом казваш че е добра. Благодаря.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #365 -:
февруари 17, 2009, 10:50:36 »
Добре дошла и от мен
eli_berberova
Сигурна съм че тук ще намериш много отговори на твоите въпроси.Аз лично ще се радвам ако мога с нещо да допринеса в подготовката на твоя вълшебен ден!
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #366 -:
февруари 17, 2009, 11:34:07 »
Здравейте,момичета
Малко съм занемарила подготовката
и затова не пиша. Оказа се,че търсенето на рокля е мнооого трудна задача. Поразгледах в Асеновград и Стара Загора- яко кич е навсякъде. И материите са ужасни. Харесала съм си няколко български модни къщи,но още не съм ги проверила като цени- Simon(Гергана Симеонова), Fede ( Вяра Георгиева) и Odeta. Някоя от вас дали е гледала техни рокли? Осъзнавам,че по-доброто качество означава и по-високи цени, но ....
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #367 -:
февруари 17, 2009, 14:08:51 »
и аз разглеждах малко в Асеновград. От материи не разбирам особено много. Знам горе-долу какво искам, видях подобни неща тук-там. За съжаление нищо не мога да меря, че съм с малко по-едрогабаритни размери от тез роклички дето висят на моделите
Затова ще шия. Колкото до материя - дано като я видя я харесам. Честно казано, над 700-800 лева за рокля и аксесоарите към нея (воал, чанта) - не ми се дават. Но да видим...
Активен
23
Професор
«
Отговор #368 -:
февруари 17, 2009, 14:12:29 »
eli,
добре дошла при нас! Успешна подготовка!
Аз бързам да попитам - някой има ли идея откъде бих могла да си наема светеща завеса?
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #369 -:
февруари 17, 2009, 14:39:26 »
elean, и на мен ми се иска да си намеря нещо за тия цени, но май ще е трудно. Общо взето или трябва да направим компромис с качеството, или да дадем повече:( Хич не ми се иска да съм с рокля,от която да се срамувам
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #370 -:
февруари 17, 2009, 15:47:55 »
Момичета, не е задължително да дадете много пари, за да имате мечтаната рокля. Моята рокля беше 400лв с воала и чантичката или само с воала,не съм 100% сигурна. Но цената си е много добра. Плюс това роклята беше с камъни Сваровски, които не бяха лепени както са повечето рокли в Асеновград. Имаше си и подвижен шлейф около 1м дълъг. Та ако искате пишете ми на лични и ще ви пусна контакти на моята шивачка.
Ето и самата рокля. Повече снимки има в албума ни
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #371 -:
февруари 17, 2009, 16:15:03 »
misskapriss
, много ти е хубава роклята! Особено бюстието с тази лилава бродерия...
Елеан
, ако си намериш хубава материя (тюл, дантела) и една добра шивачка, дали ще е в Асеновград или някъде другаде, винаги можеш да си направиш роклята и по твой модел!
Доколкото си спомням някои от ателиетата в Асеновград предлагат такава услуга, ако имаш късмета да намериш шефката или дизайнерката там на място и да има време да ти покаже с какво платове разполагат и да обсъдите модела заедно.
zipper
, пак аз да се изкажа по въпроса...
От ФЕДЕ съм много доволна и мога само да ги препоръчам! Там си ших роклята по мой модел и се справиха отлично!
За Simon(Гергана Симеонова) - ами, по мое мнение също е кич отвсякъде, ама ценичките и са по-солени!
В "Одета" не съм ходила да гледам, но имам смътни спомени, че имаха хубави моделчета...
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #372 -:
февруари 17, 2009, 16:27:36 »
Misis_T,сега се сетих,че ти ми беше споменала за Феде.Май беше излезнала обаче доста скъпа роклята.Как се движат цените на готовите рокли там? За Симон и Одета имам впечатления само от 1-2 списания:))
misskapriss, роклята наистина е хубава.
«
Последна редакция: февруари 17, 2009, 16:30:11 от zipper
»
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #373 -:
февруари 17, 2009, 16:40:13 »
Така е, не са евтини, но всичко си зависи от сложността на модела и от желанията ти. Моят модел беше единична бройка и отиде доста плат. Все пак си заслужава да се отиде и да се види на място, мисля, че цените им започват от +/- 500 лева нагоре.
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #374 -:
февруари 17, 2009, 16:52:45 »
Цитат на: Misis_T в февруари 17, 2009, 16:40:13
Така е, не са евтини, но всичко си зависи от сложността на модела и от желанията ти. Моят модел беше единична бройка и отиде доста плат. Все пак си заслужава да се отиде и да се види на място, мисля, че цените им започват от +/- 500 лева нагоре.
Със сигурност ще отида. Поне са ми наблизо
Мацката изглежда сладурана и моделите наистина ми харесват. По-младежки са и доста изчистени. Дано да ми хареса нещо:)))
«
Последна редакция: февруари 17, 2009, 17:20:51 от zipper
»
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]