Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 21:49:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 153879 пъти)

petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #315 -: февруари 09, 2009, 20:23:50 »

Misis_T  и elean, благодаря ви много за инфото и препоръките!  give_rose
А колкото до тези ретро коли, още не се бях замисляла, че ще трябва да се погрижим и за кола, обаче щом се предлагат ретро коли в Пловдив, си заслужава да се замисли човек  tease. Довечера ще навивам и любимия, на него сигурно ще му хареса идеята!  Bravo
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #316 -: февруари 09, 2009, 20:28:20 »

dany_6 , покани има (на място, без да има нужда се поръчва) в уличката, точно срещу църквата Свети Марина (момичета, ако бъркам името на църквата, поправете ме). Ние си купихме поканите още миналата година, понеже искахме сами да си ги изберем и лично да си ги купим. В това магазинче имаше същите, като в Дома на младоженците (там разгледахме всички албуми преди това), но бяха по-евтини... Може пък и "вашите" да са там... Прати някой от вашите да провери, най-малкото...
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 10, 2009, 09:05:03 »

извинявам се за въпроса, но някой може ли да ми каже къде мога да намеря в пловдив покани на Арт карт? blush
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 10, 2009, 09:46:03 »

относно ретро-автомобилите:
Дончо Спасов, собственика на Мерцедеса, който са ползвали missis_T, има и един много хубав Студебейкър от '36-та. Ние бяхме с него и съм много доволна.

А самият Дончо е много ведър човек. Препоръчвам го с две ръце..
Ние платихме 250лв (или 300) май месец, миналата година. За тази година нямам идея за цените, но е нормално да има някакво увеличение.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 10, 2009, 10:32:21 »

извинявам се за въпроса, но някой може ли да ми каже къде мога да намеря в пловдив покани на Арт карт? blush

Покани на Арт Карт в Пловдив не се предлагат - поне това ми казаха от офиса в София, в който бях на място. Друг е въпросът, ако някой купува оттам и ги препродава тук...
Нека ако някой има инфо, да сподели!
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #320 -: февруари 10, 2009, 14:50:38 »

На мен ми дадоха следните адреси: Агенция "Парфюм" - ул.Елизар Калев 21; Magazin "Маги"- ул.Хр.Г.Данов 36; Сватбен салон "Принцес"- ул.Хр.Ботев 103. Не знам защо така са ви казали на вас elean, но това е което имам като инфо от тях.

Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: февруари 10, 2009, 14:59:14 »

ами може би, защото попаднах на жена, която от година е в майчинство, но беше по случайност в офиса!!! Трябваше да се усетя, че тя не е в течение.

Мерси за инфото, дани!
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: февруари 10, 2009, 15:27:09 »

На мен ми дадоха следните адреси: Агенция "Парфюм" - ул.Елизар Калев 21; Magazin "Маги"- ул.Хр.Г.Данов 36; Сватбен салон "Принцес"- ул.Хр.Ботев 103. Не знам защо така са ви казали на вас elean, но това е което имам като инфо от тях.

и аз благодаря! give_rose
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 10, 2009, 16:28:54 »

dany_6, да аз съм  smile Благодаря ти, много си мила!

petia81, заслужава си да се обмислят всички варианти предварително и навреме, а какво ще се избере накрая това си е друг въпрос.. Wink Събирайте идеи и после ще вземете най-подходящото.

Успех с поканите и ще чакаме да показвате снимки после!  good
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: февруари 10, 2009, 21:28:41 »

Здравейте! :PДали някой може да ми препоръча добър оркестър за извеждането на булката.Благодаря ви предварително сладурани. give_rose
Активен
ceci_8
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: февруари 11, 2009, 09:27:03 »

Зравейте,момичета от доста време ви чета постовете и ще ми бъде приятно да обменяме информация с вас,тъй като и аз съм бъдеща булка.И датичка си имам вече на 05.07 danceg
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: февруари 11, 2009, 10:04:10 »

нашите покани бяха на Арт и ги поръчахме от дома на младоженците салон Маги мисля че се води.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: февруари 11, 2009, 10:35:32 »

Здравейте! :PДали някой може да ми препоръча добър оркестър за извеждането на булката.Благодаря ви предварително сладурани. give_rose

Мацка, пратих ти на лични координатите на оркестъра, който ние използвахме за сватбата. Дано е от помощ  smile

ceci_8 Welcome и успех с подготовката!
Активен
ilina
Любопитен
*
Публикации: 39

Be Best Bride

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 11, 2009, 12:49:16 »

Здравейте,момичета от много време не съм писала тук,времето си напредна и остават 4 месеца до сватбата ми,искам да пипитам,някоя от вас,която е ползвала услугите на агенция Парфюм,доволна ли е,може да ми пише и на лична smile
Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #329 -: февруари 11, 2009, 13:44:34 »

Здравейте,

аз също още се колебая дали да се занимавам със сватбена агенция за организацията на нашето събитие...гледа днес сайта на Ваняя Стил и мислия да се разходя да видя на място  за цени и условия...
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: