Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 00:27:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 4 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част (Прочетена 154056 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 4 част
«
Отговор #285 -:
февруари 06, 2009, 20:18:57 »
Цитат на: zipper в февруари 06, 2009, 12:15:19
Фотографът е Бони Бонев от София, а dj- Емил Дрехаров.
Избора на DJ Емо Дрехарав е страхотен ! Невероятен професионалист и страшно любезен човек !
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #286 -:
февруари 07, 2009, 13:49:51 »
Здравейте момичета!Аз малко се загубих,но напоследък при мен само проблеми и направо ще полудея,не са свързани със сватбата,но толкова ме изнервят,че спрях въобще да мисля за нея.
zipper
поздравления радвам се ,че и ти си се спряла на Бони,сигурна съм,че и двете няма да съжаляваме.
Иначе аз май съм си там,където бях и преди,имаме църква,ресторант,двама фотографи,цветарка,другата седмица ще ходя да говоря със студио Дит,защото май се спряхме на тях за камерата,мисля да се видя и с DJ Миро,за да говорим,да видя с какво впечатление ще остана.
Sunny_girl
много благодарим за полезната информация,обаче аз май не съм яла нищо на Сладък Рай.Много ми се иска нашата торта да е на Бътерфлай,обаче не чувам никакви отзиви за сватбени торти правени там/иначе другите торти са им върха/,трябва да се наканя и да отида до там,за да питам за цените,надявам се да не е много скъпо и да може да си поръчаме от там.
Закъсах малко с поканите, в момента нямам и идея какви ще бъдат,но главата ми е толкова блокирала напоследак,че едва ли ще мога да измисля скоро,утешавам се с това,че има много време.
За булчинска рокля още жъобще не съм ходила и тотално незнам какво искам
,но в момента нямам и желание и настроение да ходя за рокля,така че когато се оправи положението тогава.
Хаиде стига съм писала,късмет на всички в подготовката и успех.
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #287 -:
февруари 07, 2009, 17:25:34 »
lady_in_love, давай по-бодро! Все пак не знам за какво си се изнервила, ама погледни нещата така: най-общите неща за сватбата сте ги предвидили, остават по-приятните
Смятам, че като си отделиш един ден време и отскочиш до Асеновград, ще се въодушевиш отново и ако не си харесаш веднага рокля, то поне ще се ориентираш "на живо" какво ти харесва и какво не. Смело, главата горе и не поволявай на дребни проблеми да ти развалят сватбената тръпка и настроение!
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #288 -:
февруари 07, 2009, 20:52:15 »
lady_in_love ,мила, не се ядосвай. Всичко ще си дойде на мястото. Имаш страшно много време, за да се справиш със сватбата. Беше септември, нали? И аз се изнервих ужасно покрай подготовката
, защото имам достатъчно други ангажименти, но не си струва нервите. Това трябва да е един от най-радостните ни дни, нали така ,а не повод за тревоги и разправии. Горе главата и успех
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #289 -:
февруари 07, 2009, 22:12:58 »
Мацки, запазих си църква, но не стига, че е събота, ами и Петрови пости. В "Св.Св.Константин и Елена" ми казаха,че няма проблем след 16:30h. Общо взето и в другите църкви няма проблем след 17h, обаче имам леки притеснения да не ме изненадат неприятно в деня на сватбата. Вие имахте ли проблеми със съботните сватби? То,ако се позагледа човек в църковния календар, все са някакви празници, пости и т.н
«
Последна редакция: февруари 07, 2009, 22:48:02 от zipper
»
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #290 -:
февруари 07, 2009, 23:57:42 »
привет zipper и
наяве във форума
Надяваме се да продължим да сме ти все така полезни!
Честита датичка 27.06. - много я обичам, защото ми е рождена
Браво и за капарираните вече услуги. Ние също сме с диджей Емо Дрехаров, дори днес имахме среща с него - чудесен човек и съм повече от убедена, че ще се справи отлично!
Само не си споменала в кой ресторант ще бъдете? А църквата коя остава?
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #291 -:
февруари 08, 2009, 00:02:54 »
Тържеството ще е в "Св.Кирик и Юлита", а църквата "Св.Св.Константин и Елена" . Все още не съм се срещала с попа там. Дано да е приятен човек.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #292 -:
февруари 08, 2009, 00:15:42 »
а, супер! Браво.
И нашата църква е Св. Св. Константин и Елена (мнооого я харесвам). И аз с попа не съм се виждала, но това не ми попречи да си капарирам всичко. Имам отзиви за ритуали преминали там и съм спокойна!
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #293 -:
февруари 08, 2009, 00:20:40 »
На мен ми предложиха вариант с хор и без хор. Според мен с хор ще е по-красиво. Разкажи какво си чувала
Много държа църковния брак да е изпълен като хората. Присъствала съм на толкова ужасни церемонии, че да се чуди човек какъв е смисъла. Аз си бях харесала и "Св.Богородица" , но се оказа, че имат свободен час чак в 18h,а за моята програма е доста късно.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #294 -:
февруари 08, 2009, 00:36:42 »
ами присъствах на сватба там есента, църковният ритуал беше доста добре. С хор е по-тържествено. Те предлагат и украса,гледах снимки. Също така бият камбаните на излизане
от църквата.
Принципно съм по-претенциозна, но установих че това не води до по-добри резултати (особено в подготовката на сватба).
Така че, доволна съм от това, което съм видяла и предложили, капарирахме и не мисля повече по въпроса
«
Последна редакция: февруари 08, 2009, 00:43:30 от elean
»
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #295 -:
февруари 08, 2009, 12:47:17 »
elean и zipper, можете ли да ми пратите координатите на вашия ДЖ, да вземе родителското тяло да се срещне с него и да чуя и техните отзиви... Вие сте останали с добро впечатление - какво ви хареса? Ние си правим списък с песни, искаме да с минимално чалга, а и нали ДЖ говори към младоженците в началото, пък и през цялата вечер се грижи за настроението на гостите (т.е да е сладкодумен, но не натрапчив...). Уф, дано да ме разбирате какво имам в предвид... С една дума: с какво ви впечатли?
Активен
tonitka
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #296 -:
февруари 08, 2009, 16:01:15 »
Здравейте отново! Пиша от името на приятелката ми и дано някоя от вас може да й помогне! Търси си сватбен чадър и ветрило в този тон/като старовремска кукетка/ хихи. Дано не го прочете. Моля ако някоя от вас знае от де да си ги вземе да ми пише ... Тенкс
Активен
dany_6
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #297 -:
февруари 08, 2009, 19:37:13 »
Привет на всички, супер ние ще се женим в събота имаше големи нерви покрай това, докато решим в коя църква. Къде се намира Св.Константин и Елена, нещо не се сещам? Виждам че много от вас сте се насочили на Емил Дрехаров и ние се чудихме за него, в крайна сметка се спряхме на Жоро(беше ни препоръчан)и не знам сега дали не сме сгрешили, защото няма как да получа каквито и да било отзиви за него, дори не му знам фамилията.
Да ви се похваля вече си имам рокля, смятах че ще ми бъде трудно да си харесам и ходих два дена да меря в различни магазини, жените които ме обслужваха бяха много мили и търпеливи, успокояваха ме че когато облека моята рокля ще усетя че е тя, и аз мерих, мерих буквално почти цял ден в единия magazin и накрая като я облякох наистина го имаше това чувство
, сега сам много щастлива и като че ли тежест ми падна от раменете. За съжаление нямам снимки не ми беше позволено да снимаме, като отида за пробата по скъсяване и стесняване ще попитам пак дали мога да снимам мисля че няма да бъде проблем, хеххехе
това е чак юли но ей сега ще мине. Вие мислили сте за колата на сватбата, ние искаме нещо нестандартно в смисъл ретро количка. И покани си харесахме пускам снимка
Активен
dany_6
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #298 -:
февруари 08, 2009, 19:41:50 »
не6то не се справих с ка4ването на снимката, сега пак 6те опитам
pokani.jpg
(36.87 KB, 640x348 - видяно 379 пъти.)
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #299 -:
февруари 08, 2009, 19:54:28 »
Цитат на: dany_6 в февруари 08, 2009, 19:41:50
не6то не се справих с ка4ването на снимката, сега пак 6те опитам
Поканата е супер !
На коя фирма е и на каква цена ако не е тайна ?
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...