Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:06:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 153972 пъти)

tonitka
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #270 -: февруари 05, 2009, 22:51:17 »

Здравей! Ето и сайта на нашоя фотограф. Справи се чудесно. В сайта няма много качени снимки, но при евентуална среща може и да ти покаже нещо по- интересно. Това е сайта: /ще го пратя на лични/  А относно Якови, не винаги в един сайт може да се представи реалната работа на фотографите. Не винаги може да се подменят снимките, не винаги може да се покаже всичко ... Късмет и после да се похвалиш Wink
« Последна редакция: февруари 05, 2009, 22:57:29 от tonitka » Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #271 -: февруари 05, 2009, 23:36:14 »

Здравей! Ето и сайта на нашоя фотограф. Справи се чудесно. В сайта няма много качени снимки, но при евентуална среща може и да ти покаже нещо по- интересно. Това е сайта: /ще го пратя на лични/  А относно Якови, не винаги в един сайт може да се представи реалната работа на фотографите. Не винаги може да се подменят снимките, не винаги може да се покаже всичко ... Късмет и после да се похвалиш Wink

Ще ти бъда много благодарна да ми пратиш сайта smile Моя проблем е, че до месец преди сватбата няма да се прибираме, което значи, че няма да мога да видя снимките му на място. А месец преди това ще е  твърде късно да се решаваме тепърва за фотограф.
Мерси предварително  Wink
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: февруари 06, 2009, 09:08:01 »

трудно е да се прецени кой е по-добър от якови. предполагам че е въпрос на вкус кого от двамата ще предпочетеш. аз лично избрах тереза, защото ми допадна работата й и тя самата. пък и ми е по-комфортно да ме снима жена/нали ще е с мен през цялото време/ blum.
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: февруари 06, 2009, 10:00:40 »

Подкрепям с две ръце мнението на tsvet  относто фотографите!  А ТЕреза е страхотна. Първите ми впечатления са страхотни! good

Вчера бяхме до Сладък рай, но за съжаление трябваше да вземем цяла торта за да опитаме. Коментирахме с Жоро, че ако трябва от всяка сладкарница да си купува....ужас, ще стане по 100 кила! sarcastic Така и не взехме. Но пък мога да дам актулана информация за цените:

Цена за парче

със сметанов пълнеж: 1.80лв. ( сметанова и отвън)

с крем брюле: 2.00лв ( сметанова отвън)

с крем бруле и поктрита( не със сметана): 2.20лв

покрита и със сметанов пълнеж: 2.00лв.

Безплатна доставка. 50лв. капаро за стойката, при връщане на стойката, капарото се връща!
Дано съм била полезна!  good
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: февруари 06, 2009, 10:04:25 »

ами ди джей 6те ни е Цецо ,за фотото 6те е Руска Иванова а видеото забравих ве4е-важното за него бе 4е си запазих камера с 16:9 формат
А за документите да ви попитам и аз -младоженеца като е регистриран по лична карта в 1 град, аз в друг , а двамата живеем в трети - къде точно аз трябва да си подам документите за смяна на фамилията -в районното където съм регистрирана по лична карта аз или където е регистриран той ?

За документите мисля, че трябва да ги смениш там където ще ти е постоянният адрес или където е неговият.  Wink
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: февруари 06, 2009, 10:22:01 »

Здравейте, момичета!
Браво на тези от вас, които вече са уредили по-големите неща!  Bravo
Аз все още трупам идеи и впечатления... На дневен ред са ми фотографите. Определено ми се струва, че ще сме при Якови  photograph Обаче сега пада голямо чудене - при Димитър или при жена му? Доколкото си спомням, преди момичетата във форума споделяха, че са ангажирали жена му, понеже той е бил зает. Аз гледах снимки, на които предимно жена му е снимала и много ми харесаха. В сравнение с тези, които са му в сайта, просто нейните много повече ми харесват... Обаче снимките на katya_79 се оказва, че са от него, пък и те са супер яки!  Yes
Вие какво мислите по въпроса - кой прави по-хубави снимки?

Нашите снимки ги прави Митака и сме много доволни. Не мога да кажа нищо лошо за него. Но пък като гледам снимките на Тереза, като че ли тя набляга повече на женственоста, снимките и са някак си по-нежни. Не знам дали ме разбирате точно какво искам да кажа. И на двамата снимките са им много хубави good

Sunny_girl ние като избирахме торта Сладък Рай ни ги препоръча управителката на нашия ресторант, но пък една позната ми каза че им били много тежки кремовете и не били за лятна сватба. Не знам колко е вярно, но аз съм си изградила някаква негативна представа за тях, не знам защо така  blush, което разбира се не ги прави лоши.
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #276 -: февруари 06, 2009, 11:53:19 »

Здравейте, момичета give_rose След  като изтормозих доста от вас на лични, най-сетне реших да се включа официално. Нашата дата е 27.06.2009. Имаме си вече ресторант,фотограф, оператор и dj. yahoo Дано сме направили правилния избор. Организацията голяма лудница излезна. До юни ще се побъркам сигурно. Надявам се да получа вашата подкрепа, защото живеем в София с моят мъж и организирам всичко от разстояние.
« Последна редакция: февруари 06, 2009, 12:13:53 от zipper » Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: февруари 06, 2009, 12:00:03 »

Подкрепям с две ръце мнението на tsvet  относто фотографите!  А ТЕреза е страхотна. Първите ми впечатления са страхотни! good

Вчера бяхме до Сладък рай, но за съжаление трябваше да вземем цяла торта за да опитаме. Коментирахме с Жоро, че ако трябва от всяка сладкарница да си купува....ужас, ще стане по 100 кила! sarcastic Така и не взехме. Но пък мога да дам актулана информация за цените:

Цена за парче

със сметанов пълнеж: 1.80лв. ( сметанова и отвън)

с крем брюле: 2.00лв ( сметанова отвън)

с крем бруле и поктрита( не със сметана): 2.20лв

покрита и със сметанов пълнеж: 2.00лв.

Безплатна доставка. 50лв. капаро за стойката, при връщане на стойката, капарото се връща!
Дано съм била полезна!  good

благодаря за инфото Sunny_girl! give_rose
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: февруари 06, 2009, 12:02:34 »

Здравейте, момичета give_rose След  като изтормозих доста от вас на лични, най-сетне реших да се включа офисиално. Нашата дата е 27.06.2009. Имаме си вече ресторант,фотограф, оператор и dj. yahoo Дано сме направили правилния избор. Организацията голяма лудница излезна. До юни ще се побъркам сигурно. Надявам се да получа вашата подкрепа, защото живеем в София с моят мъж и организирам всичко от разстояние.
добре дошла и успех! питай за всичко тук мацките са супер отзивчиви и информирани! good
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: февруари 06, 2009, 12:04:12 »

zipper, добре дошла!  smile

На кой DJ  се спряхте, а фотографа?
ама, че съм любопитна! blush
Активен
zipper
Ентусиаст
**

« Отговор #280 -: февруари 06, 2009, 12:15:19 »

zipper, добре дошла!  smile

На кой DJ  се спряхте, а фотографа?
ама, че съм любопитна! blush

Фотографът е Бони Бонев от София, а dj- Емил Дрехаров.
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: февруари 06, 2009, 12:17:11 »

Фотографът е Бони Бонев от София, а dj- Емил Дрехаров.
Поздравления за фотографа, виждала съм негови снимки, страхотни са! Bravo
Активен
zipper
Ентусиаст
**

« Отговор #282 -: февруари 06, 2009, 14:11:38 »

Момичета, наистина ли има забрана за венчавките в събота?  crazy Само това остава сега:( Можете ли да ми кажете и как вървят цените в църквите?
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: февруари 06, 2009, 15:46:23 »

абе забраната си я има ама не се спазва от всички. все ще се намери кой да ви венчае в събота. за цената не съм сигурна. беше около 150 лв. но се доплаща и за украсата и други такива и излизаше около 220лв.
Активен
tonitka
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #284 -: февруари 06, 2009, 15:53:16 »

Бони Бонев е срахотен фотограф- ще останеш много доволна. Снимал е някоя и друга съфорумка, те може би ще ти разкажат повечко за него, но от сайта му се вижда колко готино са му позиционирани /конструирани/ снимките.
« Последна редакция: февруари 17, 2009, 16:31:15 от maria_lakova » Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: