Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:41:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 154131 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: януари 27, 2009, 12:14:14 »

ами няма как да им кажем по друго врем. казахме им когато милото ми даде пръстена. просто аз исках сватбата да е юни/т.е. 5 месеца преди това/, а не юли. ама така се получи. не мисля че е в това проблема. nea
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: януари 27, 2009, 12:25:23 »

Ако бъдещия ти мъж те подкрепя във всичко-няма да имаш проблеми! good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: януари 27, 2009, 12:36:04 »

Ако бъдещия ти мъж те подкрепя във всичко-няма да имаш проблеми! good
Аз съм напълно съгласна с Преслава.
И наистина, Цвети, недей да ти идват такива мисли като отменяне на сватба и т.н. Сватба назад не се връща. Това си е ваше решение, ваш избор и ваша стъпка за цял живот. Тъй че много много не се тревожи за другите.
Моите бъдещи свекър и свекърва например са в Сърбия...и честно да си кажа съвсем се оттеглиха от подготовката. Никой дори не ме пита как вървят нещата, ама за гостите си дават мнението например. Както и да е. Ние си взехме решение самостоятелно да си финансираме тържеството, колкото и да е трудно за двама ни. Защото след като едните родители не могат да ни подкрепят, аз няма да натоваря и моите с това. Сега нашите правят жестове към нас, но те са ми родители и са чакали този момент...

Та, мисълта ми беше да не се отчайваш. Действай чрез бъдещия ти мъж - поискай от него той да иска списъци с гостите, други подробности... Ти не им говори много много, а си прави каквото си решите двамката. И не ги слушай за сватбената маса - там стоят само младоженци, кумове и шафери (евентуално). Това си е традиция и точка по въпроса.
И дано не са свекърите ти хората, които плащат за тържеството...Защото тогава (както и другите момичета са споделили) ще се наложи да се съобразявате.

успех, мила и не се давай така лесно!!! Good luck
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: януари 27, 2009, 13:16:08 »

точно това ме ядосва. сватбата се финансира 50% от моите родители и 50% от неговите. само че моите са ни оставили да си решаваме кое как да правим и знаят че ако имаме нужда от помощ ще им кажем. ама неговите се месят къде ще и където не ще. аз няма да отменя сватбата като цяло, а просто понеже ние не можем да си я финансираме сами, ще я направим само с кумовете и така няма да има дъндании, а ние наистина ще се оженим и аз няма да се ядосвам с глупости.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: януари 27, 2009, 14:02:05 »

Всичко ще се нареди, само не се нервирай излишно! Може пък и една "заплаха" от сорта "сватба с много гости няма да има" да ги стресне. Знае ли се! Може и те да са се похвалили напред-назад, а на теб да ти късат нервичките с глупотевини.
Просто колкото и да ти е трудно, не се впрягай. give_rose
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: януари 27, 2009, 16:02:29 »

точно това ме ядосва. сватбата се финансира 50% от моите родители и 50% от неговите. само че моите са ни оставили да си решаваме кое как да правим и знаят че ако имаме нужда от помощ ще им кажем. ама неговите се месят къде ще и където не ще. аз няма да отменя сватбата като цяло, а просто понеже ние не можем да си я финансираме сами, ще я направим само с кумовете и така няма да има дъндании, а ние наистина ще се оженим и аз няма да се ядосвам с глупости.
Да ти кажа била съм на такава сватба само с кумовете и най-близки приятели,булката беше с рокля,но не булченска...,ами да ти кажа-няма я емоцията на самата сватба,все едно сме се събрали да пийнем....Ако мислиш,че работата отива насериозно,смисъл няма да се разберете по никакъв начин-добре,но...просто трябва да я изживееш тази емоция...Аз ако съм на твое място бих си поговорила с тях(свекъра и свекървата),щях да ги питам какъв им е проблема...незнам....
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: януари 27, 2009, 18:38:27 »

писах писах, ама толкоз бяс ме хвана че нещо направих и ми се изтри, исках да кажа че се възмущавам на такива хора, какво като плащаш, трябва да имаш малко такт и да не нахалстваш, разбирам за нещо да си дадеш мнението както казва lady_in_love ама за всичко вече е нахалство, остави младите да си изживеят мига, кво се месиш с остарялото си мнение. Моля за извинение от всички но нараво не се сдържам, в такъв момент tsvet_3 освен да се скараш с такива хора нищо друго не ти идва, след като сами нямат такта и ума да замълчат, може би е най добре както са те посъветвали и другите чрез мъжа ти да контактуваш с тях.
Ние сами си плащаме и пак ми се казва кое как можели да бъде по - добре така че въобще не се очудвам на нахалството на някой хора  diablo
Смело и тънко чрез мъжа ти и това е, никакво отказване!
Активен
butterfly
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #157 -: януари 27, 2009, 20:12:29 »

Мила tsvet_3, много е неприятно, че така ти развалят настроението. Ти си знаеш най-добре какви са ви взаимоотношенията, но се опитай да обръщаш по-малко внимание на подобни неща. Моята бъдеща свекърва също в началото се опита да ме ядосва с неща от сорта, че "Свекървата била най-важна на една сватба" и още други такива, но аз реших, че нямя нужда да си развалям настроението за подобно неща и да се караме.
Но тя като че ли се пооправи. Сега само слуша за подготовката и не се намесва с неща , с които да ме разстройва.
Активен
butterfly
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #158 -: януари 27, 2009, 20:17:20 »

А сега момичета искам да ви попитам имате ли мнение за фотографа Николай Попов от "Никифото"?
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: януари 28, 2009, 03:15:27 »

Момичета, няма много да се изказвам по темата, но все пак това е ВАшИЯТ ДЕН и никой няма право да се меси и да дава акъли, освен ако не са му искали..аз на мойте свекър/ва им показах още в самото начало че аз си решавам, макар че свекъра се беше изказал че имал единствен син, и той решавал, защото никога повече нямало да се повтори, и аз му отговорих най-учтиво че и при мен няма да се повтори, затова ние си решаваме.Свекървата се опитваше да дава някакви нейни си мнения от сорта " ако бях аз, така щях да направя", а аз довършвах с " ее да ама сега съм аз и така ще направя"..
Просто не им обръщайте внимание, защото така вредите само на себе си..хабите си нервите. Пък и те могат да казват каквото си искат, а вие правете това, което на вас ви харесва, и не си ги пускайте много в ушите.. така те сами ще разберат и ще се отдрупнат:) Изживейте тоя неповторим момент на мах..Успех! give_rose
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: януари 28, 2009, 08:16:09 »

благодаря ви за подкрепата момичета. незнам какво щях да правя без вас give_rose
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: януари 28, 2009, 17:18:40 »

Момичета, препоръчайте къде има добър избор на покани в Пловдив. Трябва да харесаме вече и да ги печатаме... Може би това ще усложни малко, щото половината ще са на сръбски, другите на български. Отделно искаме различни текстове - един текст за гостите, един за кумовете, и един за родителите.
Благодаря ви предварително!!
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: януари 28, 2009, 17:50:22 »

elean покани има на много места в пловдив - в дома на младоженците и около него има по магазинчетата. също така в тази фирма http://www.maji-design-tbz.com/ има много покани/те са директен вносител/. но не съм сигурна ти какви точно търсиш, така че се поразгледай на тези места и дано откриеш каквото търсиш.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: януари 28, 2009, 17:56:20 »

благодаря Цвети, то и аз нямам идея какво точно търся, важното е да го харесам като го видя smile Ей сега ще  хвърля поглед на сайта! smile good А обикаляне на живо - някой близък уикенд...
« Последна редакция: януари 28, 2009, 17:58:56 от elean » Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: януари 29, 2009, 10:45:27 »

tsvet_3 поканите в този сайт много ми харесаха, имаш ли представа горе-долу на каква цена са и могат ли да се видят на място?  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: