Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 01:00:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 4 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част (Прочетена 154089 пъти)
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 4 част
«
Отговор #120 -:
януари 24, 2009, 00:33:39 »
lady_in_love
и аз така ще ти кажа, като гледам, имаш доста добра представа какво искаш и си наясно кой какво трябва да прави. Ако така си представяш нещата в идеален вариант, давай смело напред!
Активен
jiveto81
Ентусиаст
«
Отговор #121 -:
януари 24, 2009, 16:38:52 »
Момичета,днес ходихме до Сара Трейд в Раковски.Имат доста модели халки.Цената на грама е 38лв,като гравирането е безплатно.Ние си харесахме 2 модела,но ще помислим още малко.Ето това са
Втория модел ми хареса повече,но е с матирано злато и се притеснявам,че след време ще се заглади матираната част.Вие какво мислите?
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #122 -:
януари 24, 2009, 18:26:38 »
jiveto81 аз харесвам матираните модели, така че гласувам определено за вторите. освен това първите се срещат доста често и не са оригинални/не че не са хубави/. това разбира се си е лично мое мнение.
Активен
lusi
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #123 -:
януари 24, 2009, 18:31:57 »
знаете ли къде мога да си намеря покани в пловдив ? и къде в града има магазини за рокли
Активен
nachinaesht_svatbar
Любопитен
Публикации: 33
«
Отговор #124 -:
януари 24, 2009, 18:48:22 »
Цитат на: lusi в януари 24, 2009, 18:31:57
знаете ли къде мога да си намеря покани в пловдив ? и къде в града има магазини за рокли
Моите покани ги поръчах от тук
http://www.bgnevesta.com/?go=store
Активен
lina_83
Новак
«
Отговор #125 -:
януари 24, 2009, 18:50:21 »
jiveto81 и двата модела са много хубави ,но 2рите ми изглеждат по ефектни, а за цената мисля 4е е много добра -в София гравираните халки средно са 42 лв грама и нагоре,така 4е може и аз да дойда до Пловдив да си ги поръ4ам
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #126 -:
януари 24, 2009, 23:30:19 »
Здравейте момичета!Хайде и аз да се распиша днес.
jiveto81
на мен също втория модел ми харесва повече.
Аз все още не съм решила за фотографите,мисля го,май определено идеята за двама фотографи надделява,но в момента гледам и за други алтернативи/освен Камен Вълканов,Бони е сигурен така че остава другия/.Фотографите са лесна работа все пак имам един запазен така че няма да остана без снимки,но имам друг голям проблем не мога да си намеря видео оператор.Моля ви препоръчайте ми някой,ние искаме двд то ни да е със малко черно бели ефекти,в началото наши снимки от деца и така през годините,в смисъл искам по изчистен сватбен филм,с добри,но стилни ефекти,така че ако някой има кординати на такъв оператор нека да сподели.Май до тук от всичко,което изгледах най ми допада работата на Тодор Стойков като качество,обаче незнам гледала съм само негови откаси и не мога да преценя,гледала съм и сватбен филм на студио Дит,точно в такъв вариант в който аз търся,началото е много добро,озвучаването също,обаче ефекти никакви и аз незнам объркана съм.Препоръчайте ми някой добър и изпитан в който да бъда сигурна.
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #127 -:
януари 24, 2009, 23:35:27 »
Здравейте, момичета!
Аз съм също бъдеща булка от Пловдив. Много се радвам да се похваля, че най-накрая днес стигнах до актуалния форум. Започнах да чета форума за пловдивските булки от пролетта миналата година, като естествено, последните месеци влагах повечко време в четене
Ние също не сме си в БГ и за това информацията, която намирам тук ми е безценна. Бяхме си септември в Пловдив и поискахме от Дома на младоженците списък с ресторантите, в които се правят изнесени ритуали. Минахме ги всички (а те хич не бяха толкова малко, колкото си мислех
), срещнахме се с управителите и питахме за условията. Правих си записки, ако някой се интересува, мога да ги сканирам и да ви ги пращам... Условието на повечето беше, да се резервира към януари, защото тогава можело да се говори за по-конкретни цени. Ние още тогава си бяхме избрали дата, но за всички инстанции беше твърде рано да се резервира, каквото и да е било
Още тогава се спряхме на "Империал" и майка и бъдещата свекърва го резервираха миналата седмица
Много се радваме, че първата стъпка е направена! Много ще се радвам да си помагаме с инфо и да споделяме заедно трепета при подготовката на този, за всяка от нас, мечтан и очакван ден!
Радвам се да съм тук
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #128 -:
януари 24, 2009, 23:45:12 »
lady_in_love
Тодор Стойков
снима и при нас и си свърши работата много добре!
Това, което описваш много прилича на нашия филм
- започваме със снимки в черно-бяло и сепия като деца, после гледки от Пловдив (Стария град, Античния театър и т.н.), ресторанта с хотела и как мъжо се приготвя с кума и неговите приятели да дойде да ме вземе, пътуването из Пловдив и т.н...
И ние изрично му казахме, че не искаме абсолютно никакви ефекти като гълъбчета, балончета, анимацийки и други тем подобни, човекът ни разбра и направи филма точно така, както се бяхме разбрали! Дори и музиката си я избрахме ние, защото тези мелодийки, които той използваче не ни харесаха. Така че, не се притеснявай, ако го наемеш няма да си разочатована.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #129 -:
януари 25, 2009, 00:06:07 »
Misis_T искам да ти изпратя нещо на лични,но не мога защото кутията ти е пълна.
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #130 -:
януари 25, 2009, 10:21:48 »
Здравей Живе,май само аз съм за първия модел.........
Активен
23
Професор
«
Отговор #131 -:
януари 25, 2009, 10:46:10 »
jiveto
, и двата модела са супер, но на мен лично повече ми хареса първият!
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #132 -:
януари 25, 2009, 10:58:02 »
Цитат на: lusi в януари 24, 2009, 18:31:57
Магазини за покани има срещу църквата света Марина(в една пресечка на Отец Паисий,в дома на малдоженците също правят покани,също срещу дома на младоженците в магазините има както покани,така и рокли,,,В капана е магазина Принцес,там роклите са уникални,по улицата,където е Кукления театър има магазин за рокли...,на малката главна има един магазин за рокли....,ами за тези се сещам в момената...
Надявам се,че съм ти била полезна
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
януари 25, 2009, 11:01:25 »
jiveto,и двата модела са хубави,но помисли си после дали ще са ти удобни,смисъл постоянно нещо ще ти се навира в прорезите...,примерно сапунче и такива разни
,но ти си знаеш...,според мен трябва да са по-гладки самите халки,за да са практични @}->--Това си е само мое мнение
Активен
lusi
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #134 -:
януари 25, 2009, 12:05:26 »
preslava_82,благодаря за информацията. Ще отида да ги разгледам.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...