Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 15:43:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 4 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част (Прочетена 154431 пъти)
23
Професор
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 4 част
«
Отговор #15 -:
януари 14, 2009, 09:25:48 »
kristinka
, браво на вас!
Доколкото си спомням, ти и роклята си си взела вече, така, че суупер...сега само чакате да дойде големият ден!
lady_in_love
, Поздравления за фотографа,виждала съм негови снимки, допадата ми. А относно работата Тереза, въпрос на виждане, на вкус и който, както иска, така да го нарече. Не съм съгласна, че снимките са еднакви, просто това, че всички имат снимки в Стария град, може би те кара да си мислиш, че са едни и същи. Всички младоженци са различни, не можеш да кажеш, че снимките са едни и същи. Но.. всеки си има виждане, така, че....
Аз съм супер щастлива от избора си, убедена съм, че няма да съжалявам!
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #16 -:
януари 14, 2009, 10:54:53 »
Цитат на: Sunny_girl в януари 13, 2009, 13:37:46
Момичета, имам нужда от малко помощ! Става въпрос за фотосесията. Вчера фотографката ми каза, че най-малко 40-50 минути й трябвали да ни наснима! Е как да нагласим нещата, че гостите да не трябва да чакат! Замисълът е такъв .... ако направим църквата в 3:00, придвижване до Пловдив, гражданско 5:20 и ето го луфта близо час! Ами какво ще правят гостите в този близо час!
Дайте някави идеи, ще съм ви много благодарна!
При нас също имаше голям луфт, даже повече от час, а разтоянието от църквата до ресторанта не беше повече от 10 минути
Всички гости си бяха намерили занимание някои на кафе, други на разходка из пловдив. Не се притеснявай по важно е да имате достатъчно време за фатосесията. А относно фотографката и аз разпознавам неините снимки и какво от това че си приличали те са просто невероятни
Снимките на
ani4ka1710
са ми едни от най- любимите
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #17 -:
януари 14, 2009, 11:15:49 »
Браво на теб Kristinka! Аз като си помисля че едва сега започвам с организацията...
. Дано да не полудея до сватбата!
Активен
23
Професор
«
Отговор #18 -:
януари 14, 2009, 11:25:03 »
Цитат на: tsvet_3 в януари 14, 2009, 11:15:49
Дано да не полудея до сватбата!
Като се има в предвид, че сега е още началото и за 2 седмици потроших сумати нерви.....какво остава до края, дано не врътна
..... ужас!
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #19 -:
януари 14, 2009, 16:08:22 »
Kristinka
браво на теб. :bravo:Вижда му се края дано вече си по-спокойна
Sunny_girl
да съгласна съм с теб че много нерви се хабят докато се подготви сватбата, но като дойде този така дълго очакван ден ще видиш че си е заслужавало, а пък и всичко лошо се забравя...
tsvet_3
и
Sunny_girl
за да ви баде приятна подготовката не се поддавайте на паника и приемайте нещата по с насмешка когато се опитавт да ви изнервят, защото не си заслужава организацията на най-красивият ден в живота ви да се превърне в бреме
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #20 -:
януари 14, 2009, 16:40:31 »
katya_79 благодаря за съвета, ама при мен е малко трудно
. много съм емоционална и държа всичко да е както аз искам, да не споменавам че си командвам като някой генерал.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #21 -:
януари 14, 2009, 17:54:21 »
Момичета, аз че съм на финала, на финала съм, но затова почнахме подготовката година и 3 месеца по-рано, и наистина не съм усетила напрежение или нещо такова.
Правете всичко както вие си искате, както вие сте си го представяли и осъществете мечтите си. Все пак това е един от най-дългоочакваните дни в живота. И на мен "някои хора" се опитаха в началото да си поналожат мнението, но все от глухата страна ми говореха..и ето..всичко до сега е както си го искам.
Sunny_girl(Веси), сигурна съм че крайния резултат ще е страхотен, така че не хаби много нерви, и не си го слагай, това е за ВАС двамата. Желая ти успех!
Катеее, ти като вече минала по тоя път, си ни много полезна със съветите си!
Цвет, и на теб желая успех и спокойствие и всичко ше се нареди.
И на Лейдито и желая същото-самооо спокойствие и желание и всичко ще се нареди!
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #22 -:
януари 14, 2009, 19:07:01 »
Браво момичета, напредвате усилено, аз малко имам застой
ама сестра ми в БГ се е отпуснала покрай празниците, трябва да я стегна
иначе в началото и аз се бях стресирала много особено като не съм там да раздавам команди
но сега съм по добре, има време всичко ще стане и накрая ще се забавляваме чудесно на най чакания ден, нали това е най важно!
Успех на всички и по малко нерви!
Активен
23
Професор
«
Отговор #23 -:
януари 15, 2009, 12:17:02 »
Момичета, благодаря ви за идеите относно фотосесията!
кристинк
а, взима си бележка, ще я карам по-полека!
Аз да се похваля, капарирахме си вчера оператор! Аз много исках Ники от Дит, но той беше зает и тогава той ни препоръча Станислав ли, Станимир ли
, не запомних!
Та най-важните ни неща са налице кое запзено, кое капарирано...
Активен
deniz
Гост
«
Отговор #24 -:
януари 15, 2009, 13:02:31 »
Здравейте момичета,
една моя близка приятелка - бъдеща булка иска от вас съвет! Бихте ли ми казали кой са най-хубавите места за лятна сватба. Някой има ли представа за орентировачни цени в Ленинград, Джия Бийч, хотел Империал.
Много Ви благодаря!
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #25 -:
януари 15, 2009, 13:34:02 »
deniz аз без да съм експерт ще кажа, че изборът на мястото зависи от много неща. от това дали иска да е изнесен ритуалът или в ритуалната зала, от броя на гостите, от парите които може да отдели за куверти и т.н. доколкото съм запозната в Империал и в Ленинград кувертите са по-скъпички(около 33-35 лв.). В Империал доколкото си спомням и местата са по-малко, защото и ресторантите са два, а и има едни колони от които не се вижда. Като цяло обаче е доста луксозно. Ленинград има два ресторанта - бизнес ресторант със 100 места и друг с 600. Идеален е за големи сватби, а и лятото могат да ви отворят покрива и е много яко. Ресторантът е след основен ремонт и е също луксозен. Аз съм пристрастна към Джия Бийч /моята сватба ще е там/, защото има градина и стават хубави церемонии лятото. За всички ресторанти има информация в интернет и може да се разгледат обстойно. Дано да съм била полезна. Ако сетя още нещо ще пиша пак.
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #26 -:
януари 15, 2009, 17:59:04 »
момичета не мога да се въздържа да не ви се похваля. днес звънях на фотото и видеото и не мога да повярвам, че и двамата са свободни за моята датичка
направо място не мога да си намеря от щастие.
Активен
23
Професор
«
Отговор #27 -:
януари 15, 2009, 18:04:57 »
Цитат на: tsvet_3 в януари 15, 2009, 17:59:04
момичета не мога да се въздържа да не ви се похваля. днес звънях на фотото и видеото и не мога да повярвам, че и двамата са свободни за моята датичка
направо място не мога да си намеря от щастие.
Честитооооо!
Много се радвам, че нещата ви се нареждат!
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #28 -:
януари 15, 2009, 18:40:38 »
Цитат на: lady_in_love в януари 13, 2009, 17:19:04
Между другото нека и аз да се похваля и аз си имам вече фотограф,казва се Бони Бонев.От София,да верно,че услугите му ще ми излезнат малко по скъпо,но пък много харесах стила му на работа - различни и невероятно красиви снимки.Много добра техника и страшно качество на синмката,а за мен това има голямо значение,а съпо така и обработкатата им, етъй като в него видя всички тези качества,ето че си го запазих и избрах.
lady_in_love
, искам само да те поздравя за перфектния избор!
Нашата сватба беше миналата година през юли и ние също бяхме с Бони, справи се просто невероятно, имаме уникални снимки и сме много доволни, че избрахме точно него!
Първоначално искахме да ангажираме Митко Яков, но вече беше зает за деня, и мисля, че така се получи по-добре!
Пожелавам ти успех в подготовката!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #29 -:
януари 16, 2009, 09:17:30 »
Мерси
Misis_T
за пожеланията и за хубавите думи,радвам се ,че чувам хубави отзиви за Бони
,вече не се съмнявам,че ще имам прекрасни снимки от сватбата.
Kristinka
на теб браво,няма по хубавп нещо от това вече да си на финала на приготовленията и да чакаш само щастливия ден да дойде!
tsvet_3
на теб честито за фотото и видеото.
И на всички момичета пожелавам само спокойствие и щастливи моменти,без излишни нерви,гледайте да си ги спестявате,защото иначе само на вас си вредите и си разваляте прекрасните моменти.И мен се опитват да ме изнервят от време на време,но аз просто не обръщам внимание и си правя каквото си знам,така че успех на всички!
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Нагоре
Изпечатай